25 реда за сбъркания ни шоубизнес

Пародията, наречена промоция на група Мастило. В снимката няма грешка
Обновена: 25 фев 2012 16:22 | 25 фев 2012 16:21,
132
25 реда за сбъркания ни шоубизнес
Тук трябваше да има снимка на Вики и Десо от Мастило

Шоубизнесът е много по-различен от всички останали, издънки има и у нас и по света ежеседмично.

Но в България има нещо сбъркано. Някак си привикнахме 90% от така наречените светски събития да закъсняват с поне час от предварително обявения. В повечето случаи извинението е, че хората се събират бавно, има задръствания, до последния момент има репетиции или се връзва апаратурата.

Снощи станахме свидетели на една безумна промоция на група Мастило. В предварителната покана бе съобщено, че Виктория Терзийска и компания ще представят своя нов клип и нов албум от 20 часа. Някои имаха покани с начален час 19.00. След тази премиера диджей Мартен ще забавлява гостите, преди да започне концерта на Мастило от 22.30 часа.

След 19.30 клубът, в който бе промоцията, започна да се пълни. Пристигаха изпълнители, приятели на групата, медии. Но това, което се случи може да се определи като смешно и обидно. Смешно за нас и обидно за самите организатори. В продължение на повече от час така и нищо не се случи. После започна "премиерата" на клипа, на която не видяхме нито Вики, нито Десо. На екрана се завъртя 5 пъти последователно видеото и се разбра, че Мастило ще излязат чак за концерта. В това време те си пушеха в гримьорната без притеснение, че цялото събитие е една пародия.

Част от поканените колеги на т.нар. премиера пък трябваше да напуснат половин час преди концерта своите места, тъй като били резервирани за клиенти. Нищо лошо, стига певците да бяха излезли на сцената да ни обяснят за какво са поканени медиите. Може би щеше да бъде честно поканата да е с начален час 22.30, защото на всички времето е ценно. Поне на тези, които не ходят на подобни мероприятия да пийнат и хапнат нещо на аванта.

Направихме снимки на популярните гости, които пристигнаха в клуба, но в крайна сметка решихме да пуснем един черен кадър. Кадър, на който трябваше да са Вики и Десо от Мастило. И да пишем за новия им клип и албум.

Но не би.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: промоциягрупа Мастило
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
72
 
! Отговори
Федаин преди 12 години
Радвам се, че пуснахте тази така важна новина. Цял ден не го бях местил и беше започнал, да се схваща. :)
23
4
 
11
 
! Отговори
дт преди 12 години
Щом като напишете името и после давате жокер "от мастило",значи е обществено незначима личност и съответно не заслужава ничие внимание освен това на роднините си...Същото се отнася и за разни други родни "звезди",които без жокер от кой състав,група,предаване или шоу са,никой не би се сетил за тях.
22
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е все пак Вики от Мастило не е чалгарка.... тя е важна клечка и трябва някой да я чака !
21
0
 
44
 
! Отговори
Извинете преди 12 години
На кого въобще му пука за някакви `мастила` ?
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
21, и ти си тук.
19
1
 
60
 
! Отговори
Зиг преди 12 години
Е, нали преди 2 дни писахте, че мацката била поканила Коко Динев на промоцията. Какво се чудите - вероятно е била твърде заета да се опознава с него в това време. :)
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе някой слуша ли тези защитници на АКТА ??? Какво ни занимавате с групи за които феновете им са престъпници ????
17
1
 
46
 
! Отговори
Не разбирам преди 12 години
Не разбирам защо госпожица Терзийска така настоява да пее. Очевидно е, изпробвано е през годините, че не и се отдава. Няма как и да печели пари от това. Не е ли по простичко да концентрира върху основната си професия ? Древна професия. Най древната.
16
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-мързеливо, разглезено и ограничено същество от музикант няма.
15
0
 
17
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Няма как да не се съглася с N 20.
14
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е, дами и господа журналисти, продължавайте да наричате разни посредствени певички "звезди" и "красавици" и да им вдигате и без това изкуствено напомпаното самочувствие. Защо се оплаквате от отношение, което самите вие предизвиквате със сервилността си? А въпросната Вики, преди да защитава АКТА, добре да се замисли - повечето хора и безплатно избягват да я слушат. Ако АКТА влезе в сила, въпросната "звезда" е обречена на глад.
13
1
 
39
 
! Отговори
Тракийски преди 12 години
Истинските български групи , музиканти и ...артисти като цяло ги няма по телевизията, вестниците и сайтовете . Те не са достойни за медийното внимание . Всички медии в България сте главни герои в пародиите , от които се възмущавате.
12
18
 
4
 
! Отговори
ss преди 12 години
Ае пич що просто не кажеш ,че концерта е трябвало да почне в 19:30 е е почнал чак в 22...Губи се чара на статията от Най вероятно шефа на клуба се е разбрал с тия от Мастило,да излязат по късно че да направят оборот на заведението.....И как уж трябвало да стават хората от местата си,които са били отишли преди това с покани....Много тъпо написана статия според мен
11
2
 
52
 
! Отговори
кок преди 12 години
поздравявам ви за тази статия-точно така трябва да се отразяват подобни"събития".ще бъда много щастлив да видя някой ден това да се случи и на някой политически брифинг,където господата също имат навици да карат журналистите да ги чакат
10
1
 
52
 
! Отговори
vessko преди 12 години
Голям.. майтап... Представяте ли си "високопоставените гости".. стоят и чакат "високопоставени скапаняци".... Е, направете си извода за БГ...
9
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми аз за първи път чувам че имало някаква си група "Мъстии".
8
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога не бих си губил времето да слушам тези некадърници със самочуствието,че са докоснали ташаците на Мойсей.
7
12
 
14
 
! Отговори
optimist преди 12 години
То разбираш ли, щото всичко друго ни е наред, дай да се хванем за шоубизнеса...
6
20
 
7
 
! Отговори
ту преди 12 години
В предварителната покана бе съобщено, че Виктория Терзийска и компания ще представят своя нов клип и нов албум от 20 часа. Някои имаха покани с начален час 19.00. След тази премиера диджей Мартен ще забавлява гостите, преди да започне концерта на Мастило от 22.30 часа.Тоя дето е писал статията,ако си чете глупостите моля да поясни какво е имал в предвид в абзаца ,които копирах....В едно изречение пише 2 часа в ,който уж въпросното шоу е трябвало да почне
5
2
 
59
 
! Отговори
буркан с минзухари преди 12 години
Изключително ценна и важна информация, без която нашето битие щеше да остане празно, а съзнанието ни лишено от еволюционното осънаване на екзестенциалните истини, водеще ни към целта на съществуването !!!!