София става център на световната денс сцена в петък с Армин

Култовото шоу на водещия диджей на планетата идва у нас
Обновена: 5 мар 2013 10:06 | 5 мар 2013 10:06,
23
София става център на световната денс сцена в петък с Армин
Снимка: Ялта

София ще се превърне официално в център на електронната музика този петък за една многообещаваща нощ със световния N1 Армин ван Бюрен и редица други големи имена. След няколкогодишно сериозно развитие и отбелязан голям напредък България най-после ще се нареди сред топ дестинациите, където се провеждат наистина значимите и популярни по цял свят събития.

Разтърсващите партита от последните години вече подчертаха тази традиция, но идването на име като "A State Of Trance" за своя юбилеен епизод 600 е нещо много по-значимо. Препълнената зала Арена Армеец очаква да посрещне хиляди фенове в нощта на дамския празник 8 март за едно от музикалните събития не само у нас, но и на планетата за тази година.

То ще гостува в София благодарение на организаторите от клуб "Ялта", но също така и на отдадените български фенове, които през 2012 г. направиха и невъзможното да покажат на своя любимец, че искат да го видят и тук за юбилея на предаването му, а той от своя страна не ги разочарова. Те няма да му останат длъжни и подготвят също страхотно шоу на публиката с хореография, създадена от тях.


За Армин всичко вече е изписано. Рекордьор по отличия за номер 1 диджей на планетата от сп. DJ Mag с 5 първи места, 36-годишният холандец е сред основните имена, развили електронната сцена до сегашното й състояние.

Радиошоуто му "A State Of Trance" е може би най-популярното за електронна музика в света и от 2001 насам всяка седмица събира най-доброто предимно от транс сцената. Юбилейните епизоди всяка година се превръщат в истински празник, като Армин организира заедно с други звезди редица събития, които от година на година стават все по-грандиозни. Някои от шоутата дори се излъчват директно в интернет, което прави още по-сплотена световната транс общност, известна със своята отдаденост. След като обикновено за градове домакини се избират или известни центрове на електронната музика като Ден Бош в родната му Холандия или бележити места като Маями, Ню Йорк и Лондон, то за София е голяма чест тази година да бъде сред 12-те градове домакини.

Разбира се, Армин няма да бъде сам – за да бъде шоуто пълно той ще бъде с редица известни или изгряващи звезди. За София това са младото холандско попълнение Рубен де Ронд, бляскавите Myon & Shane 54, легендата Фери Корстен, звездата на последните години Даш Берлин и друго сравнително ново име – Денис Шепард.

Вратите отварят в 21 часа, а въпреки огромния интерес към събитието организаторите обещават да продължат да продават билети през цялата нощ и дори при доста възможната нужда за това да отварят за гостите на препълнената Арена Армеец и зоната със седалките.

А всички посетители не трябва да забравят, че българската публика отдавна е призната от много световни имена, особено на електронната сцена, за една от най-бурните и впечатляващи и трябва да го докажат за пореден път в петък вечер, за да се случват все повече такива големи събития и у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
... преди 11 години
армин има едно качество което кокс няма - присъствие на сцената. аналогия с която ще ме разберете - армин е като меси, а кокс е като ония момчета дето могат да правят много номера с футбулна топка - жонглиране и т.н. те владеят неща които и меси не може но никога няма да играя футбол.
16
0
 
0
 
! Отговори
фсб преди 11 години
До bahuraАбе най-добре и на двете, ако сега всемете билет за К. Кокс, ще е и малко по-евтино, мисля че са по 30
15
0
 
0
 
! Отговори
фсб преди 11 години
До 55560 кинта брат, доста е но си купих :) там сме
14
1
 
1
 
! Отговори
Сияна преди 11 години
Ако съм на ваше място не бих коментирала много много, ами бих бързала да си купя билет. Предмата година на ULTRA Music Fest in Miami Armin VB направимо запомнящо се шоу, а енергията на Dash Berlin може да ви подкоси краката!!! Нямам търпение за ULTRA тази година, билетите пристигнаха в пощата вчера :)))) Have fun
13
2
 
5
 
! Отговори
Протежето преди 11 години
Авторът на статията обича да злоупотребява с ракия.
12
1
 
6
 
! Отговори
electro soul преди 11 години
До bahuraCarl Cox онзи от края на 90-те?Изобщо в БГ се канят или най-комерсиалните или DJ от младостта на организаторите. Нищо ново, нищо вълнуващо. ОК Carl Cox, но само ден след БГ е в Атина на една сцена с Umek, a тук е с Ясен Петров и Стивън :))) Само следете какво се случва в Букурещ постоянно и ще разберете защо мрънкам недоволно.
11
2
 
2
 
! Отговори
spec преди 11 години
youtube/watch?v=RjFtT5R5W6o oleleeee
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак компетентни коментари от спецове неразличаващи дори Хаус от Транс, ама важното е да си кажат глупавото мнение.
9
25
 
6
 
! Отговори
пламен преди 11 години
Цяла зала с наркомани! Идеално за акция на ГДБОП!
8
12
 
5
 
! Отговори
bahura преди 11 години
По-скоро е най-известния и най-комерсиалния, но едва ли е най-добрия. Който не вярва може да мине на Арена Армеец, само че 19ти април, когато ще идва най-големия. Не е толкова известен, нито ще има чак такива ефекти, но като музика и самите качества като DJ, Carl Cox не може да се сравнява с Армин. Просто АВБ има много да учи от него ;)
7
3
 
7
 
! Отговори
сед преди 11 години
Как да не му стане гот на човек само като чуе парчетата по-горе 8-)
6
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който няма идея какво е ASOT просто да подмине опцията за коментиране и да продължи да гледа *** по "Планета"!
5
13
 
14
 
! Отговори
Пайнер преди 11 години
Азиз ще пее ли ?
4
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
Искам и аз..
3
0
 
15
 
! Отговори
koko преди 11 години
Някой би ли ми разяснил това изречение: Препълнената зала Арена Армеец очаква да посрещне хиляди фенове в нощта на дамския празник 8 март за едно от музикалните събития не само у нас, но и на планетата за тази година.
2
3
 
11
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Вече са по 70лв в сайта Eventim и не е за изпускане за първи път в България ще има подобно парти...
1
2
 
1
 
! Отговори
555 преди 11 години
Каква е цената на билетите?