"Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън"

Д-р Конрад Мъри: Вината не е моя!
Обновена: 25 ное 2013 15:28 | 25 ное 2013 15:10, Петя Славова
13
"Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън"
Д-р Конрад Мъри. Снимка: Reuters

"Майкъл Джексън случайно уби Майкъл Джексън", е заявил д-р Конрад Мъри в първото си интервю след предсрочното си излизане от затвора, съобщи Контактмюзик.

Кардиологът, който излежа две години от 4-годишната си присъда за непредумишленото убийство на Краля на попа, продължава да настоява, че вината за смъртта на Майкъл Джексън не е негова, пише БТА. 60-годишният Мъри твърди, че певецът сам е взел смъртоносната доза пропофол.

"Не аз убих Майкъл Джексън. Той беше пристрастен. Майкъл Джексън случайно уби Майкъл Джексън", казва д-р Конрад Мъри в интервюто си за "Мейл он сънди".

"Искате да знаете колко близки бяхме с него? Толкова, че държах всяка вечер пениса му, за да поставя катетър, защото той страдаше от незадържане на урина през нощта", допълва лекарят. Конрад Мъри, който излезе от затвора на 28 октомври, след като излежа само половината от 4-годишната си присъда, продължава да настоява, че няма вина за кончината на певеца.

"Майкъл ми каза, че си е набавил пропофол от лекари в Германия. Не бях съгласен с това, но той не беше човек, на когото можеш да кажеш "не". В крайна сметка той намираше начини да стане неговото. Така че осигурих пропофол и му го давах в продължение на два месеца и половина, като постепенно го отвиквах, което постигнах три дни преди смъртта му. Той ме умоляваше за лекарството, за да може да спи и да не мисли. Майкъл беше в криза в края на живота си, белязана от паника и неизвестност", разказва Конрад Мъри.

Роденият в Тринидад лекар вярва, че "Майкъл се е събудил, посегнал е към собствените си запаси от пропофол и си е инжектирал лекарството сам". По думите на Мъри певецът е направил това много бързо и сърцето му е спряло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майкъл Джексън си остава Майкъл Джексън! Колкото и да го плюят той винави ще си остане Майкъл Джексън! Рано или късно ще съжеляват ,че убиха такъв уникално добър човек , уникално добър певецц и танцьор! Жалко е за нас - тези , които го харесвахме , тези , които го подкрепяха и бяха негово семейство! Единствените потърпевши сме ние! Изгубихме един извънземен талант един просто добър човек , който се опита да направи промяна! Но оценяваме нештата чак , когато ги изгубим! R.I.P
12
0
 
3
 
! Отговори
Дафи Божуркина преди 10 години
Тоя некадърник няма ли да спре да се оправдава и да измисля глупости!!! Как може Майкъл да се е самоубил, все едно че да остави децата си на произвола на съдбата... Майкъл никога не би посегнал на живота си "Исус ни е дал живот и само той може да го отнема" !!!
11
0
 
9
 
! Отговори
Kim преди 10 години
Не разбирам грозните ви, злобни, некомпетентни коментари! Не разбирам и журналистите, които дават трибуна на глупостите на един убиец! Мъри е признат за виновен и уж лежа в затвора за деянието си! Не ме интересува дали сте харесвали Майкъл като творец и човек, но уважавайте един починал човек, живял достойно и дал много любов, радост и музика на света! Тоя из*од Мъри няма спирачки пред нищо! Уби Майкъл, сега наранява и децата и майка му! Дано Бог има план за страданието на Мъри!!!
10
1
 
12
 
! Отговори
BRENDO преди 10 години
Типично по български,всеки се изкава без да е нясно с фактите!!Едва ли човек,който толкова много обичаше живота би си посегнал сам.Вски искаше да смуче пари от него.Хората се бяха впили като пиявици виждайки в него шанса да станат милионери и бяха готови на какво ли не.Не ги интересуваше,че по този начин опетниха името му,кариерата му,репутацията му и всичко,който създаде.Мисля,че скоро няма да се роди друг такъв човек.....Найкой хора и 1000 години да живеят,няма да ги помнят след смъртта им!
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
оня умря като се задави от пари а този пострада като цуцаше от него.я да си бяхте в танзания откъдето сте си всъщност-щяхте да си продавате бананите и всичко щеше да е наред
8
3
 
7
 
! Отговори
9 преди 10 години
И аз вярвам,че е така,та това е Майкъл Джексън кога ще те послуша-никога.В България някакав *** овчар в работата не те слуша,та какво остава за Майкъл Джексън???
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 4Никога не ми е допадал нито като певец, нито като танцьор, въпреки че имаше някои забележителни умения. Това беше един БОЛЕСТНО ИЗКРИВЕН човек и изпълнител, който на моменти будеше отвращение - напр. в случая, когато е спал в една стая с един юноша, защото това много му харесвало. Тогава, вероятно той се е проявявал като ЕНЕРГИЕН ВАМПИР. Харесват ми само 1-2 негови "бавни" песни, изпълнени без маймунджилъци.
6
4
 
10
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Напълно вярвам на лекаря. Да не е луд да си убва златната кокошка? Вероятно заплатата му е била по-голяма от тази на водещ кардиохирург в университетска болница.
5
16
 
17
 
! Отговори
Бай Доганю преди 10 години
ами оня, нашия *** - Сидероглу, той няма ли да си инжектира и той малко пропофол да ни освободи от мъките
4
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
все пак Джако си остана велик
3
13
 
39
 
! Отговори
Готино преди 10 години
Как може изобщо да се допусне лекарят да лежи в затвора!? Все едно не знаят,какво джънки беше Джексън..
2
77
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И лекарят не е цвете за мирисане, що за човек трябва да си, за да лекуваш педофил изнасилвач на малки момченца. Поне има справедливост на този свят - единият в гроба, другият в затвора!!!
1
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се съмнявам в думите на лекаря!