Клайдерман с концерт в обновената зала Конгресна във Варна

Спектакълът ще се състои на 5 декември, билето се купуват от днес
27 юли 2015 14:14, Красимир Ангелов
0
Клайдерман с концерт в обновената зала Конгресна във Варна

Известният пианист Ричард Клайдерман се завръща във Варна 4 години след последния си концерт в морската столица със специална програма. Големият концерт ще бъде на 5 декември 2015 г., като събитието ще е едно от първите в обновената зала Конгресна на Двореца на културата и спорта.

Клайдерман ще излезе на сцената с оркестъра на Класик ФМ. От днес стартират продажбите на билети, като първите 200 билета ще са на промо цени, започващи от 20 лв.
 
Рицарят на романтичното пиано ще дойде в България след една много наситена концертна година, в която е изнесъл 73 концерта на сцени в Европа, Азия, Африка и Америка.

Във Варна Клайдерман ще представи не само своите вечни хитови композиции, но и нова програма, в която ще има специална изненада за варненската публика. Той ще изпълни за пръв път тук и композиции от своя последен албум Romantique.
 
Организатор на концерта е музикална агенция Елит Мюзик, а концертът се реализира с подкрепата на Община Варна. След Варна звездният пианист ще гостува и в София, като концертът ще бъде в НДК на 7 декември.
 
От днес стартират продажбите на билети, като те ще са на цена от 30 до 80 лв. За най-нетърпеливите фенове обаче има изненада - първите 200 билета са на промо цени - с 10 лв. по-ниски от номиналите и могат да се купят на цени от 20 до 70 лв. Билети се продават на касите на ДКС, Летен театър Варна, Пикадили Център и Младост, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, както и онлайн на eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Иван Петров преди 8 години
Клайдерман ми е любим изпълнител и се радвам, че в България имаме наш изпълнител на такава музика - Димитър Величков. Той ще има концерт на 18.12 - български естрадни песни в аранжимент за пиано с оркестър. Можете да чуете на dimitermusic net, youtube - Dimiter Velitchkov, newagepiano net