Нашата надежда! Родната песен за Детска Евровизия

Чуйте "Цветът на надеждата" в изпълнение на малката Габи
Обновена: 19 окт 2015 19:58 | 19 окт 2015 18:54,
32
Нашата надежда! Родната песен за Детска Евровизия
Снимка: Youtube

"Цветът на надеждата" - това ще е песената, с която малката Габриела Йорданова ще се бори за първото място на Детска Евровизия 2015 тази година. Песента е послание за надеждата, мечтите и усмивките.

Заедно с Габи на сцената ще пее и Иван Стоянов – вторият финалист от конкурса, който ще се включи в края на песента. Вторият глас се налага от спецификата на текста и музиката, както и от желанието българското участие да се открои от предимно соловите изпълнения тази година, съобщиха от организаторите на конкурса, който ще се състои в България.

Автор на песента е самата Габи, която е работила заедно с Ивайло Вълчев от сценаристите на "Щоуто на Слави".

Музиката е дело на Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мале ама тия и двете фъфлят, а дебеланкото е 100 педигри, но има още малко да поодрасне, за да се осъзнае! Песента е ОТВРАТИТЕЛНА!
25
0
 
3
 
! Отговори
Aa преди 8 години
Ne ne НЕ
24
3
 
1
 
! Отговори
Bella преди 8 години
Ама точно песента на Крисия звучи като соц.естрада в духа на асамблея Знаме на мира! -ще бъде мир, надежда, светлина.....нашта земя ще бъде детска планета, най-красивата мечта.... тралала, ще повърна!!:(Това е "песен ", която може да се слуша или от *** или от мазохисти.... Ясно е, че този конкурс го уредиха, за да се прави пиар на бездарната Крисия, затова умишлено не влагат много труд в лансирането на Габриела, за да не я засенчи.Само че ще стане точно обратното!
23
2
 
5
 
! Отговори
МИМА преди 8 години
ГОЛА ВОДА...КАТО ЗА ЗЛАТНИЯ ОРФЕЙ Е , АМА 1970 Г.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Estradna muzika ot 1975 godina. Bulvoch.
21
1
 
5
 
! Отговори
Мери преди 8 години
Хаха това, че Габи била писала текста на песента е толкова вярно, колкото е вярно,че Крисия била автор на тъпия текст на Детската планета!: )Просто обявяват, че децата били автори на текста или част от музиката, за да може да имат авторски права, когато се разпределят хонорарите след конкурса!!! Защо заблуждавате хората?!! Отворете сайта на JESC 2014 и ще видите как всеки един от участниците фигурира в авторството на песента си! JESC =Мафиа !
20
0
 
3
 
! Отговори
Св преди 8 години
:) интересно как стана цензурата и звездичките на ваб.а.н.к.
19
0
 
6
 
! Отговори
Св преди 8 години
Музиката да кажем ми харесва. Лошото е, че в началото на песента не разбрах почти нито една дума. Сменях различните честоти на тонколоните - нищо. Някакво неизговаряне ли има .. не знам. Нямам нищо против децата, но момченцето трябва малко да се стегне. Конкурса не е само пеене, но и излъчване. Трябва да се поработи и върху поведението, с тия движения на ръцете ... (не съм следил конкурса и не съм много запознат - говоря ва банк, от пръв поглед малко ... ).
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Песента на Крисия беше хубава,но тази не се е получила.Детето се опитва да се надвика със себе си.Няма излъчване или поне не са му помогнали да изглежда естествено.Поне момчето да я беше изпяло на английски. Разбирането на текста носи точки.Момчето пее по-добре.На припева "грачат"прекалено много хора. Щяло да има и гимнастички с ленти и бухалки.Пълна боза.Жалко за рекламата.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Песента ми лъха на соц някак си. Все едно е писана за предизборна кампания, и иска да ни вдъхне вяра в светлото бъдеще, към което ще ни поведе партията...Де да знам. Моомичето е толкова интересно можеше нещо по динамично и авангардно..
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съжалявам, но това е блудкава песен и не предлага нищо запомнящо се, за разлика от предния конкурс. Тоя път явно ще участваме само заради участието.
15
3
 
12
 
! Отговори
RRR преди 8 години
Слаба песен. Вехто звучене. Не грабва. Никакъв шанс.
14
2
 
4
 
! Отговори
ей мрънкала преди 8 години
да пожелаем успех на децата и дано не ви четат злобните бълг.коментари-е за това сме на тоя хал -само мрънкане успех деца и дано не станете като 95% от българското племе,а относно Слави ако ще и в нац.отбор по футбол да играе важно е да бие ,нали така мрънкащи измекярчета,звучало ви соц. звучало ви фолк -на баба ви фурката
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ми е докъде ще стигне, за Детската планета също бях скептична, защото звучи твърде в стила на Слави и определено не ми хареса, но може би заради харизмата на Крисия се получи. Габи също е чаровна, идеята за дует също не е лоша, успех!
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все едно слушам някоя от прословутите песни на Славчо чалгаря , жалко защото особено момчето ми направи добро впечатление , със глупавия стил на Славчо няма да се класират много напред тези деца .
11
0
 
4
 
! Отговори
PEDOFILIZIA'201 преди 8 години
hamoniata e mnogo sempli4ka, vokalnostta e kato prekopirana pesniovka ot vremeto na ABBA-tite, a glasovete sa kato na iareta ot zadnia dvor pred velik den.ne e za ispuskane sexizmat mejdu dve disharmoni4ni deca- tova za kakvo e da ima i sexizam? kvo konkursa s kvo ime e?PEDOFILIZIA'2015
10
1
 
8
 
! Отговори
Батко преди 8 години
хахахахахаТова е за дует Ритон бе бате Слави. Поне Крисия ще е доволна
9
7
 
4
 
! Отговори
Ana преди 8 години
Strahotna pesen, strahotno izpalnenie ot detsata
8
1
 
18
 
! Отговори
Успех на децата! преди 8 години
Мелодията и текста не са много детски. Това вероятно ще е проблем за по-предно класиране. Трифонов и Ко. се повтарят, а не трябва.
7
4
 
28
 
! Отговори
ева преди 8 години
Жалко за детето ,но песента е ....безлична ....