The Exploited ще открият феста Summer Chaos

Вижте цялата програма на рок събитието в Бургас
3
The Exploited ще открият феста Summer Chaos
The Exploited. Снимка: PR

Наближава мащабното рок събитие през това лято - фестивалът Summer Chaos 2016. Той ще се състои тази събота, 13 август, на стадион Лазур в Бургас.

Българската публика ще види на една сцена пет световни банди – The Prodigy, Bullet For My Valentine, Clawfinger, House of Pain и The Exploited, които обещават над 7 часа зареждаща музикална еуфория.

В деня на събитието входовете на стадион Лазур ще въдат отворени в 14:30 часа. Първата банда - The Exploited, ще открие фестивала в 15:15 часа, а пънкарите обещават цял час дива енергия и пого.

Бащите на вечения хит "Jump Around" - House of Pain, ще видим на сцената в 16:45 часа, а Clawfinger се очаква да започнат своя сет в 18:15 часа.

Малко преди 20 часа ко-хедлайнърите на вечерта Bullet For My Valentine ще вдигнат градусите на емоцията още повече с всички свои хитове по време на 75-минутния си сет.

Финалът е за големите звезди на вечерта - The Prodigy, които ще се качат на сцената точно в 21:30 часа. В очакване сме на ударно шоу, представено от култовите легенди на цяло едно поколение Кийт Флинт, Лиъм Хаулет и Максим. Близо два часа публиката ще изживее динамичната енергия на британците с техните най-силни хитове "Firestarter", "Breathe", "Omen", "Smack My Bitch Up" и др.

Ето го и графикът на бандите:

14:30 - Doors Open
15:15-16:15 - The Exploited
16:45-17:45 - House Of Pain
18:15-19:15 - Clawfinger
19:45-21:00 - Bullet for My Valentine
21:30-23:00 - The Prodigy

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на Тикетпро на входа на стадион Лазур.

Призоваваме всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност, заявиха организаторите.

Билети за Summer Chaos 2016 могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: The ExploitedSummer Chaos 2016
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
bros преди 7 години
Мале, верно ли сте Толко зле по-долу изложилите се?!?!Всички останали групи са институции в своята сфера. Вярвам че ще е яко, приятно изкарване на всички присъстващи! ;)
2
4
 
0
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Само за Bullet for My Valentine бих отишъл другите са пълни.....
1
5
 
2
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
б'ах маа'му? кви са тез наркомани на снимката бе?