Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!

Българинът е на второ място, големият победител стана Португалия
Обновена: 14 май 2017 01:58 | 14 май 2017 01:41, Петя Славова
329
Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!
Снимка: Кадър, БНТ

Кристиан Костов се представи изключително успешно на конкурса Евровизия с песента си "Beautiful Mess". Доброто му изпълнение го подреди на второ място с 615 точки, което е най-високото постижение в този конкурс за страната ни.

За нас гласуваха страни като Македония, Албания, Естония, Норвегия и други. Големият и безапелационен победител бе Португалия. Страната ни се надпреварва предимно с Италия и Швеция и накрая сигурно застана на втора позиция.

Кристиан Костов излезе на сцената в надпревара със страни като  Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Кристиан сподели пред БНТ, че е горд от постигнатото. "Съжалявам за това, че не донесох Евровизията в България", каза разплакан Кристиан.

Той благодари на всички българи по света, които са гласували за него. "Цялата Европа гласува за нас и светът чу за България още веднъж", завърши коментара си той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До наблюдателКристиан Костов е продукт на руската естрада, руски. Дима Билан му е наставник.
174
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам само че Русия не участва в тази певаческа драма .Филип Киркоров се е побъркал от смях !Ама и той е българин на 51% .Няма как руснак да вземе този конкурс ако ще да пее от името на Америка .Урките мразят руснаците !
173
2
 
22
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Браво Кристиян Благодаря Ви че представите България така успешно.Всеки от нас ако се труди така както Вие нашата Мила Родина наистина ще стане Земен Рай.От всички се вижда че имате огромен талант но много малко осъзнават колко труд сте положили да постигнете този успех.За жалост много наши сънародници умеят единственно да завиждат и злобеят и това ни прави нещастни.Желая Ви нови успехи Кристиян!
172
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като държава на смятат те ама да ни взимат талантите ,медиците и учените кадри !Тука останаха само инвалиди и пенсионери всички млади избягаха по чужбина .А за пенсия от 200 лв кой ще работи тука бе Бойко ?Там *** питат това на ден ли е пенсията ?
171
3
 
9
 
! Отговори
Бай Ганю преди 6 години
Нагласения конкурс. -Как може всички да харесват Португлия ?Може защото така са им написали по сценария !Иначе гъркинята беше най - красивата и румънката с тиролските викове .Бих ги мандахерцал и двете подред и заедно .
170
4
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Хвала на тези евроатлантически ценности, хвала на толерастията и либерализма, които изстреляха България до второто място на Евровизия! Според търсенето и предлагането, харесват се меки китки, пращат се такива на този конкурс, говоря като цяло, не конкретно за нашия участник. За да спечелим обаче ще ни трябват повече от две меки китки, трябва да надцакаме останалите участници.
169
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а какви песни имаше едно време на Евровизия - АББА, рок групи, италиански мъжаги .Сега единствените нормални със хубаво момиче и мъж бяха румънците . Като свеж полъх през всички мрачни особи .
168
3
 
19
 
! Отговори
Мангизите !!! преди 6 години
Юнкер са е обадил на Бойко :ю- Бойко имате ли пари за посрещане на Евровизия ?Борисов отговаря ...- Ми ние мислихме да вземем от еврофондовете ...Тогава ще сменим победителя поради липса на средства Бойко .Те в Европа парите не са по дърветата ще сменим победителя с който има ПАРИ !!!
167
7
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Българската песен на Педальония бе румънската с Илинка. Не знам къде се е класирала, но това бе най-добрата песен, в нея имаше известна доза нестандартност, другото бе абсолютен талаш.
166
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До не било лесно==============Скучаел по квартирата с изглед към МГУниверситет, ама ще учи в Бъркли.
165
1
 
25
 
! Отговори
Музикант преди 6 години
Едва изтърпях всички,ама всички песни...Имах чувството ,че един и същи човек ги е мислил...Горките певци и певици ...Най-добра за мен е френската песен,мелодия,ритъм,настроение ,искаш да запееш и да танцуваш...На евровизия едно време такива песни печелеха,спомням си АББА.А последните години се налага един стил-нещо като нищо-виене,кълчене,светлинни ефекти и направо мъка...Викаш си -кога ще свърши тая песен,че очите ,слуха ми и ушите ми не издържат.Ако не беше нашето момче,нямаше и да слушам
164
2
 
4
 
! Отговори
не било лесно преди 6 години
Съжалявам, че не успя да счупиш стъкления микрофон в Москва.
163
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Салвадор и дано намери донор за да се оправи.
162
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен това в България е фрашкано с ге-йове-обикновено ниски и грозни.
161
20
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Ние нямаме ли си способни хора???? Какви са тези политики???Какви са тези гимнастики???? Какъв е този Криско-втори???? Или за пореден път Родината ни е пуделът на МатушкаVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
160
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите, които сте високи 1.70см максимум с широки рамене и къси, криви крачета, защото се блъскате с анаболи от ранна детска възраст и мозъците ви са с тестостеронова интоксикация, моля, не определяйте точно вие критериите за мъжка красота.Многото тестостерон ви прави тъ-пи, импулсивни и агресивни.Явно в Москва ядат екологично чиста храна и юношите съзряват нормално, а не да им се затварят епифизите на 15 години.
159
1
 
0
 
! Отговори
6 преди 6 години
Русия не гласува за нега за украйна и никой не спечели
158
5
 
4
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
Татарлоните пак са излезли от панелните дупки и дават коментари...
157
3
 
38
 
! Отговори
Моника преди 6 години
Извода е... Не можем да се сърдим на съседите ни, че са "предатели", когато собствената ти държава се държи като такава.. Жалка картинка. Успех, Крис, гордеем се с представянето ти за нашата България!!!
156
2
 
35
 
! Отговори
Моника преди 6 години
Браво на нашето момче, прекрасна песен, чудесен глас и незаслужено второ място... За жалост втория не печели среброто, а губи златото... Иронията е, че Португалия не заслужава наградата, имаше далеч по - добри песни, Важното е, че България едва ли ще има по-добро представяне някога, а тук не спряха да пилят, че песента не била Направена от българи, не била изпята от българин... Да ви попитам : това момче не представяше ли България... песента на Поли миналата година от какъв екип бе направена?