Шиниъд пак скандализира. Прие исляма – кадъна Шухада е вече!

Изпълнителката на "Nothing Compares 2 U" – с хиджаб и поздрав
26 окт 2018 19:00,
278
Шиниъд пак скандализира. Прие исляма – кадъна Шухада е вече!
Снимка: Twitter

Ирландската певица Шиниъд О' Конър обяви, че е приела исляма, пишат от BBC.

Известната изпълнителка на парчето "Nothing Compares 2 U" от 1990 г. е станала мюсюлманка и е сменила името си на Шухада Давит.

В личния си профил в Twitter изпълнителката изрази благодарността си към своите "братя мюсюлмани".


По думите и това е "естествен завършек на всяко теологическо пътешествие".

Певицата се показа, носейки хиджаб и пеейки адхан - мюсюлмански призив за молитва.

 


Това не е първият случай, в който Шиниъд О' Конър публично говори за религия. През 1992 година изпълнителката скъса снимка на папата в ефира на американска телевизия, а действията й предизвикаха остри реакции и коментари.

Седем години по-късно  О' Конър беше ръкоположена за духовник от протестантска църква. Католицизмът не позволява на жени да стават проповедници и не призна церемонията.

Шиниъд О' Конър е предизвиквала остри реакции през годините със своето поведение.

Многократно е обявявала, че ще се самоубие и дори е била отвеждана в лечебно заведение, което да се погрижи за емоционалното и психичното й здраве. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
18
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
Това е още един факт, че като приемаш исляма значи с в крайна ваза на лудост и трябва да получиш спешна психиатрична помощ....
124
2
 
9
 
! Отговори
Кака Мара преди 5 години
Много я е закъсала,горката!Беше се оплакала,че психически не е добре и приемането на исляма го доказва!С оглед дереджето и фереджето ѝ,такава може да възбуди само мюсюлмани!Ама така им се пада....
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
120, вероятно имате предвид Шерин Ханкан, първата жена имам в Дания. Само че нейният баща е сириец, а майка и финландка. Това обяснява нещата.
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Халал да им е на мюслите.Само като и отмине и тази поредна ***-криза е интересно какво друго ще припознае за неин свят.*** дрипата- социална и интелектуална.
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за това юдо-масоните ни пробутват ислама, защото според ислама всички мохамедани са братя - независимо от раса и народност - идеална религия за глобализма и толерастията, това е ислама--- gresis moeto momce nay mnogo se ubivat myusyulmani i to milioni i milioni zastoto islyama ( ne vahabizma ili evreiziraniya islyam ) otrica mnogo ot pravilata na globalizma i kapitalizma v islyama nyama 3 ma evrei da pritejavat 80% ot svetovnoto bogatstvo
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази досега смени два пъти името 3 пъти религията, 4 пъти съпрузите и дори сексуалната ориентация. Типично за поставената и диагноза биполярно отклонение,Впрочем защо е сложила таз забрадка, като винаги е била с бръсната глава?Иначе преди 30г изпя фантастично песента на Принс.
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубила се или станала муслиманка, същото. Не е повече християнка.
118
0
 
2
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До ПроСоТоОперативно в скансинавски държави обрязват сомалийчета когато вече им е дошло , тогава и слагат хиджаба.И всичко това легално както и сюнета ... в болница
117
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не споменете фактът че официално е с диагноза биполярно разстройство и шизофрения?Не е срамно просто има болна психика.Те са си такива.Цикъла им трае между няколко месеца и 2-3 години.После тотално сменят филма,"откриват новият човек",новият аз в себе си и така до след около година.То тва им е част от заболяването.Като ги мине сички религии ще каже че е извънземна или преродена от минал живот.Рядко са агресивни затва не ги прибират по психиатриите.
116
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До АнонименО!..НЕ само в Африка "обрязват" жени,драги!Напротив,баш и "под носа на Европата" стават такива работи.Но да не забравяме,че "ишлама" "СА ГОРДЕЕ" с БАЯ РАЗНОВИДНОСТИ!..ти ЯВНО си запознат,така че не ми се налага да ти ги припомням..
115
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 години
Тая още като млада й хлопаше дъската
114
1
 
14
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
Шушана О'Конър
113
3
 
12
 
! Отговори
бг преди 5 години
Съвсем наскоро гледах интервю с имама на Копенхаген по BBC и хванете се за масата - жена,абсолютно натурална датчанка - красива...руса...Господ като давал,чак се забравил.Сменила си името с арабско и толкова убедено говореше,че много арабски имами могат да и завидят. Света тотално е изперкал и за съжаление скоро ще платим цената....А тая лелка....няма с какво да привлече повече внимание..гледа някак да влезе в новините и напомни за себе си ....
112
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платено й е, за да повлече още жени и момичетата към такъв упадък. Практика е да се плаща на "известни" от шоубизнеса с цел промиване съзнанието на хората. Младите, незрелите умствено и душевно бързо възприемат пошлостите.
111
1
 
17
 
! Отговори
До 97 преди 5 години
"Питам Джесика Дойчева Велева:Защо спекулирате с безразсъдството на една болна жена?"Доста сложен въпрос, отправен към една пpocтоватa копи-пейст - ка.
110
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност-тая какво творчество има?.Ще ти го обясня като за тебе, пpocтичко. Ти, както и пишещите тук знаеш коя е тя, а тя не е и чувала за теб. Схвана ли?
109
0
 
1
 
! Отговори
Офффф... преди 5 години
Стига с теа сбръканяци! Дайте нещо на тетка Цецка пУ п и ч е... Немате ли..?
108
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на жената. Преминала е на по-високо стъпало в еволюционната стълбица. Какво и завиждате, има да катерите още...
107
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли са и превели в банковата сметка?Дали някой журналист може да провери?
106
0
 
10
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
ми само се загледайте ан какво прилича и ще я разберете.Болна душа,сбъркана и объркана.....дори не е ***....много трябва да си болен за да се превърнеш в това със шамия на главата.Всъщност-тая какво творчество има?По-мия