Камелия Тодорова и бендът на БНР подготвят звезден концерт

Певицата разкри, че са подготвили жизнен и ритмичен репертоар
29 ное 2019 12:54, Анисия Иванова
4

Камелия Тодорова и талантливи музиканти от бенда на БНР излизат на концерт на 8 декември в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив. Публиката ще може да се наслади на представлението "Made by heart". Началото е в 19.30 часа. 

"Обичам да имам заетост, защото не мога да си представя, че ще си седна вкъщи и няма да правя нищо. Това е невъзможно", сподели певицата в студиото на "България сутрин".

Тя разказа, че това, което ѝ помага да се справя с преподаването, подготовката за концерти и ролята ѝ на баба, е дисциплината и се опитва да научи студентите си именно на това.

"Да си преподавател е трудна професия. Изисква психическо разбиране. То е вид психология. Пеенето е вид спорт. Ако не познаваш тялото си и природата си, трудно можеш да се ориентираш какво можеш да правиш", обясни Тодорова пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че предстоящото ѝ представление с Милица Гладнишка и Рут Колева, което ще се проведе на 2 декември във Варна, много ѝ харесва, защото трите са доста различни.

Тодорова разказа, че за концерта "Made by heart" е подбран жизнен и ритмичен репертоар, който да донесе добро настроение на публиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Все още преди 4 години
мога да я слушам, но за гледане........нееее, пощадете ме.Тръгна много инвазивно срещу природата и тя жестоко й го върна.А можеше да остарява с достойнство и пак щеше да бъде по-приятна от това, което виждаме сега..
3
0
 
4
 
! Отговори
младост, младост.... преди 4 години
До ГОРКАТАКаква красавица беше като търновската царица!
2
1
 
4
 
! Отговори
Две хубави очи! преди 4 години
Мина онова прекрасно време, когато ни омагьосваше с погреда си и сексапилния глас!Откакто забягна в ГФР, като се завърна обратно се промени всичко до днес. БАБИЧКА!Живее на стара слава! Най-бързо се остарява на сцената. Имала е връзка с Г.Черкелов!
1
1
 
2
 
! Отговори
ГОРКАТА преди 4 години
ОЩЕ Е ЖИВА ТАЯ????!!