Обвинения срещу Лизо за сексуален тормоз, парадоксът - подигравала се с теглото...

Певицата не плащала и заплати
31
Обвинения срещу Лизо за сексуален тормоз, парадоксът - подигравала се с теглото...
Снимка: БГНЕС

Поне още шестима души от денс трупата на певицата Лизо я обвиниха в лошо отношение, след експлозивните твърдения за тормоз, отправени към певицата в съдебен иск, подаден миналата седмица от три нейни бивши танцьорки, съобщава ДПА.

Новите ищци са се появили „със сходни истории“ с тези на Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес, заяви адвокатът им Рон Замбрано пред американското телевизионно предаване за знаменитости „Ентъртейнмънт тунайт“.

„Ноел, Кристъл и Ариана смело проговориха и споделиха преживяванията си, отваряйки вратата за други да се почувстват овластени да направят същото“, каза Замбрано.

„Някои от исковете, които разглеждаме, са свързани с твърдения за сексуално натоварена среда и неплащане на заплати на служителите и може да подлежат на съдебно преследване, но е твърде рано да се каже“, допълни адвокатът.

Всяка от новите обвинителки е участвала в турнета с 35-годишната носителка на „Грами“, чието истинско име е Мелиса Джеферсън, и е работила в нейното риалити шоу „Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls“, потвърдиха от предаването.

Заедно с хореографката си Шърлин Куигли и продуцентската си компания, изпълнителката на „Truth Hurts“ е изправена пред обвинения в сексуален и религиозен тормоз, подигравка с теглото, нападение, фалшиво лишаване от свобода и др.

Миналата седмица изпълнителката на „Juice“ се включи в Инстаграм, за да отхвърли „скандалните“ и „фалшиви“ според нея обвинения. Макар че Лизо отрече да се е „присмивала на тялото“ на някой от служителите си, нейното дълго изявление не засягаше пряко други твърдения.

„Моята работна етика, морал и уважение бяха поставени под въпрос. Образът ми беше критикуван“, написа Лизо и добави: „Никога не съм имала намерение да карам някого да се чувства неудобно или сякаш не е ценен като важна част от екипа... Аз съм много открита по отношение на сексуалността си и изразяването на себе си, но не мога да приема или да позволя на хората да използват тази откритост, за да ме изкарат нещо, което не съм. Няма нищо, което да приемам по-сериозно от уважението, което заслужаваме като жени в света“.

Новината за допълнителните обвинители дойде ден след отмяната на фестивала Made in America 2023, организиран от Джей-Зи. Събитието, на което Лизо и Сиза трябваше да бъдат хедлайнери, беше отменено поради „тежки обстоятелства извън контрола на продукцията“, според организаторите. /БТА, Христо Кьосев/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Лизо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
2
 
! Отговори
Кравар преди 8 месеца
Точно такива закръглени сладурани харесвам най-много ! В София само некви клечки за зъби се разхождат - арматура и тапети .
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нямам никаква представа кои са тези и защо ни занимавате с тях.
27
1
 
16
 
! Отговори
Тъпанар преди 8 месеца
Преди много години го казаха - революцията изяжда децата си. Какво си мислят тия дето правят сега революции, че ще ги подмине тях това правило? Визирам феминисти, вегани, ЛБГТПАБВ+ (или там както се наричат), борци срещу расизъм религиозни реваншисти и прочее "революционери"...
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дори не знам коя е. Не разбирам защо изобщо и обръщате внимание.
25
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само деградирала страна като щатите такава китyза може да стане популярно.
24
3
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 20 преди 8 месеца
Няма никакъв смисъл да се опитваш да убеждаваш мъж какви жени трябва да харесва. Него природата го е програмирала, ако го препрограмираш, ще се намесиш в естествения подбор, а това е лошо.Един е омаян от слабички стройни момичета, друг въздиша по закръглени, трети като види дебелана вика "Машаллах!" Затова,остави ги да си търсят каквото им подсказва дoлнaтa глaвa - там диктува първичният инстинкт. По този начин всеки мъж подсъзнателно усеща с коя жена може да създаде най-жизнеспособно поколение
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Наричала ги е кльощави ли :)
22
1
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 8 месеца
Не, тук е мястото, където ти и третополовите ти колежки можете да се правите на интересни, без да сте такива реално
21
8
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 8 месеца
Другари, тук ли е новата барикада срещу американския империализъм?! Моля кажете - ако да - тук да цвъкам. Скоро не съм получавал Сводката от Митрофанова. Тук добре ли е да хейтя?!
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На дебели хора и такива, които гледат телевизия не вярвам и на думичка и не изпитвам уважение никакво към тях.
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хем дебела, хем секси? Мъжете трябва да бъдат програмирани да харесват слаби жени. Пък тази да се развява така, че и мъжете да я харесват? Мъжките ще вземат да сбъркат че са в епохата на Рубенс? Сега я приземяват.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Същите тези които ви казват, че килограмите нямат значение, сега нападат дебелата, защото е известна, дебела и успешна
17
0
 
6
 
! Отговори
100% Бай Ганьо преди 8 месеца
От кога Jay-Z е Made in America?Той очи няма ли да се види какъв джунгaл е?
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На Байдън електората и неволите му.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
деградацията на американците явно няма дъно
14
4
 
23
 
! Отговори
фаст фууд преди 8 месеца
В Амрика такива 140 килограмови вече се води стандартна жена.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 20 Карала ги е да ядат банани извадени от .... на прос....ки и подобни неща. Статията премълчава бая, защото става въпрос за "икона" на либералите в САЩ.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо не се пише за обвиненията? Примерно как е карала хората от трупата си да ядат банани извадени от половите органи на труженички? Има и видеа как тормози момичетата от балета си.
11
1
 
19
 
! Отговори
аууу, неполиткорект! преди 8 месеца
Веднага да се сезират органите на посолската сглобка, че има статия срещу Жена, Малцинствена, Наднормена и най-вероятно ЛГБТ! Следва закриване на сайта, освен ако не последва статия, че Прасу била тормозена от бял хетеро мъж преди 20 години, сега се сетила и си го изкарала на персонала.
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какви са тия свинки?