"Мама Мия" завладява публиката на Панчаревското езеро

Спектаклите на Софийската опера и балет са винаги пълни
11 авг 2023 12:08, Анисия Иванова
2

След десетки постановки по целия свят, над 60 милиона зрители и безспорен успех през годините мюзикълът "Мама Мия" отново завладява публиката.

"Мама Мия" е един много завладяващ спектакъл, а Панчаревското езеро е предпоставка за много красив спектакъл. Ние имаме над 115 спектакъла, в България около стотина хиляди зрители са го гледали. Това показва, че постановката е много интересна и много се гледа. Има хора, които го гледат десетки пъти поред", каза един от участниците - актьорът Росен Ненчев, в студиото на "България сутрин".

На първия спектакъл е била разпродадена цялата зала.

"Това е спектакъл, който е в летните емоции на любовта, накрая има и сватба. Хубаво е хората да дойдат да видят една положителна емоция. За мен беше предизвикателство, защото аз съм оперен певец и ние не танцуваме, но на мен ми се наложи, съумяваме да преодолеем трудностите", допълни Ненчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той разкри, че имат и бонус за публиката - парчета, които се изпълняват на английски език.

"Спектакълът е шарен, както трябва да е лятото. Имах малко време да го науча, но се справих добре. Радвам се, че попаднах в семейството на "Мама Мия", има богата палитра от артисти. Хората са жадни за изкуство след пандемията. Спектаклите на Софийската опера и балет са винаги пълни", каза още актьорът.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 8 месеца
"Мама Мия" завладява публиката на Панчаревското езеро....,,а пък мама Мая ЗАБАВЛЯВА публиката пред М. О Ч А.Впрочем защо и викате Мая *** това за мен е МАЙТЕ една от главните героини в сериала,,Новите съседи,,,който го е гледал знае за какво иде реч.
1
2
 
3
 
! Отговори
Мая Ма преди 8 месеца
хахах - то пише "Мама Мия", аз чета "Мая М_А" и отварям и се чудя Мая Манолова как е завладяла публиката и какви щуротии е направила пак