Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е

Жената още не може да вземе тялото на сина си, за да го погребе
6 яну 2018 12:14,
259
Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е
Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR

Майката на Боби, една от жертвите в къщата на ужасите в Нови Искър, не вярва, че Росен Ангелов е убиецът.

Бившият затворник бе посочен вчера от полицията и прокуратурата като човекът, който със сигурност е разстрелял шестимата в новогодишната нощ. Вероятните мотиви за това са лични, тъй като Ангелов е бил преди време в интимни отношения с една от жертвите – 44-годишната Кети.

18-годишният Боби бе приятелят на Нанси, дъщерята на разстреляната фамилия, който във фаталната вечер решил да остане с нея в Нови Искър, защото родителите й не я пускали да празнува Нова година другаде.

Още по темата

Днес майка му се съмнява, че полицията изобщо са търсили посоченият за убиец Росен Ангелов.

"Не само, че съм убедена, но има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина ми и още 5-ма души", каза жената пред "24 часа".

Тя припомня информацията, че Ангелов е бил обявен за издирване, за да влезе в зтвора, че си е взел мобилен телефон на изплащане, че си е пуснал и интернет.

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя. Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването.

Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", разсъждава жената.

"Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си", тревожи се жената.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", категорична е майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
4
 
54
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До 1234Гръмнали Кети при кладенеца и съобщили в къщата - тези се опитва да ни будалкат, свършвайте ги.Какъв Росен. Ще убие 6 човека и ще се върне в постоянното си жилище да си готви, да си рови в нета и за по-услужливо и снимките си ще отвори. Най-малкото можеше да скочи няколко пъти върху този лаптоп преди да излезе.
217
6
 
40
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До Анонимен"..дори д-р Гълъбова каза, че с Георги се е случило нещо странно между 29 и 31 декември,===Това още веднъж доказва, че са знаели, че ще имат "посещение" в близките дни. Росен ли ги предупреди от 29, че на 31 ще идва да ги избива?Много по-реално звучи да им е даден срок да съберат парите, които по някаква причина ги няма. Затова е било и това ходене до кладенеца, в него са крили пари или стока. И когато изваденото от кладенеца се оказало далеч от дължимото гръмнали Кети там.
216
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да ни говорят, че нямат представа къде е като човекът съвсем наскоро си пуснал интернет. Даже да е таблет винаги може да бъде намерен, пък и той не се е криел до последния ден. И изведнъж избива шест човека и изчезва.
215
2
 
35
 
! Отговори
111 преди 6 години
Никой не търси "Росен". Ако такъв изобщо съществува, то полицията и всички в областта: полиция, кмет, горски, полски, жителите на противното място Нови Искър, знаят къде е. Осем години са знаели и сега знаят. Това, което се прави са преговори и даване на гаранции, ако се предаде и изиграяе остатъка от шоуто наречено "разследване". Ако не се навие или не се е навил е духнал. Нови Искър е крепост на мафия и Юнакови-Кетеви и Росеновците там са част от нея. Там има Паралелна държава.
214
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Данните са в полицията. Така, че или да мълчат или да кажат нещо определено. Но тази информация, с която ни заливат вече втори ден е глупава и за тинейжъри. Никой не може да говори за истинското развитие на нещата особено при тия глупости, с които ни заливат.
213
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже и всичко , което прави и говори полицията да е вярно хората не вярват. През годините имаше прекалено много нагласени и лъжливи истории , че вече никой не вярва .
212
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами напишете вашата ПО-ПРАВДОПОДОБНА версия, тогава.Всеки к ретен може да се съмнява колкото си иска, но не може да реши никой проблем.Кретеннът просто стои вцепенен и се съмнява във всичко.За всеки случай.
211
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе много ви се иска да млъкне ама тя казва много верни неща, които не са изгодни на разследващите. Не само тя ами всички се съмняваме във версията на полицията.Да има колкото се може по-бързо приключване с разкриване. Да не се излагаме, сакън да не падне имиджа на управляващите пред гостите.
210
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който и да е убил тези НЯМА ПРОБЛЕМ.Предава се с адв. Марковски, Подписка, Оправдан след 10-20 години.Примери колкото щеш.Цецо с апартаментите, Ало Ваньо, Бисеров, Трактора, падни-стани Цонев...........абе кво да ги изброявам като са стотици хиляди такива случаи.
209
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал.---------------Тази е глу пава като мъжка гъзка.Вчера за първи път чу думата балистика и сега очаква някой да я уведомява ежечасно за хода на разследването... Млъкни и не се излагай, жено!
208
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм...те ли се мислят за много хитри или нас ни смятат за прекалено глупави, че ни разиграват такъв театър?Да не се окаже накрая, че дори няма трупове...Благодаря за представлението, господа полицаи!Време е за финалното действие, където се разкрива кой е ИСТИНСКИЯ убиец.
207
6
 
74
 
! Отговори
Мунчо преди 6 години
Цялата мощ на пропагандната машина е впрегната за да ни накара да повярваме на измамата наречена " Психопатът Росен" Хорааа, правят ви на ***, не вярвайте нито дума на това което ви приказват от екрана! Това е разчистване на сметки, по мафиотски мафията не прощава!!! Никакъв Росен няма, това е пълна лъжа! Така убиха и Ваньо Танов, защото знаеше за Мишо бирата... убиецът е в Банкя!
206
5
 
2
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Още един специалист по футбол.
205
4
 
25
 
! Отговори
Глупаци преди 6 години
Водят ви във коридорчета както овцете преди да ги доят. Ами ако те са били свързани с трафик на имигранти както веднъж хванаха служител от МВР да участва в трафика(който унивиниха естествено). Ами ако има замесена голяма игра там и имайки предвид начина на убиване. Ами ако жената се е осамотила с любовника си и двамата са били убити. избити са и хората в къщата тип прочистване на стаите. Сега се играе тятър че той е убиеца и след вр. ще кажат че е убит при акцията и край всичко е чисто.Мислете!
204
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Убиеца" Росен става убиец след неопровержими доказателства, които досега липсват! Малко повече респект към народа, моля! Съвсем за мезе ни взеха. Или тази версия е за замазване на случая, който може никога да не разберем. Бог да прости жертвите!
203
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кого разрешиха да направи някакви изявления? - на един послушен кмет и на поемното лице-един пенсиониран полицай. А къде е другото поемно лице- по закон трябва да са най-малко две поемни лица.Ама този дядо е бивш полицай и ще каже, каквото му наредят. Държат в неведение майката на Боби, дори д-р Гълъбова каза, че с Георги се е случило нещо странно между 29 и 31 декември, но й е забранено да говори за това.
202
1
 
50
 
! Отговори
Нереза преди 6 години
Ако си отговорите на въпроса: Защо когато дойде ново правителство, се сменят шефовете в МВР? Сами ще си отговорите, дали Горският човек(малиии, колко страшно звучи) е убиецът на оня наркотрафикант, заради когото очисти ха цялата му фамилия! Смешно е заради някаква жена, да избиеш цяла фамилия, а още повече, че тя се е грижила за него!
201
7
 
18
 
! Отговори
Глупаци преди 6 години
Повтаряте като папагали каквото ви кават по телевизията. Защо кмета не бил казал. Ами защото кмета знае в каква държава живее и колко тя ще подсигури сигурността му ако пусне информация. До къде я докарахме народе под фона на чалга и ментална деградация. Всички директори и менъджери станаха... Боже Боже
200
12
 
28
 
! Отговори
Вчера писах: преди 6 години
1.Кметът на Луково: защо не се интересува ЧИИ са имотите, КОЙ се настанява- законно или не?2.Защо не е съобщил на районния полицай или да отиде и да види по КАДАСТЪР на КОГО се води този луксозен имот?Какъв кмет е?????3. Росен има средства;КОЙ ГО ИЗДЪРЖА,купува оръжие,закриля? Той е наемен платен злосторник.4.Престанете да го наричате "затворник": по-добре "охолно живеещ престъпник, финансиран от вражеска на ЕС организация. Не му пука за някаква жена- изпълнява поръчка за създаване на ХАОС
199
3
 
40
 
! Отговори
Българин преди 6 години
4 милиарда задигна уж некъв банкер и си живее в Сърбийка ,трепат се под път и над път , я с коли , я те гръмнат на улица или в къщи !Крадат ни политици ,институции , сами се крадем !за каква държава ,държавност ,полиция се говори - всеки в България си прави каквото си иска !много сме зле , но се залъгваме че нещо ще стане някога !