Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е

Жената още не може да вземе тялото на сина си, за да го погребе
6 яну 2018 12:14,
259
Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е
Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR

Майката на Боби, една от жертвите в къщата на ужасите в Нови Искър, не вярва, че Росен Ангелов е убиецът.

Бившият затворник бе посочен вчера от полицията и прокуратурата като човекът, който със сигурност е разстрелял шестимата в новогодишната нощ. Вероятните мотиви за това са лични, тъй като Ангелов е бил преди време в интимни отношения с една от жертвите – 44-годишната Кети.

18-годишният Боби бе приятелят на Нанси, дъщерята на разстреляната фамилия, който във фаталната вечер решил да остане с нея в Нови Искър, защото родителите й не я пускали да празнува Нова година другаде.

Още по темата

Днес майка му се съмнява, че полицията изобщо са търсили посоченият за убиец Росен Ангелов.

"Не само, че съм убедена, но има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина ми и още 5-ма души", каза жената пред "24 часа".

Тя припомня информацията, че Ангелов е бил обявен за издирване, за да влезе в зтвора, че си е взел мобилен телефон на изплащане, че си е пуснал и интернет.

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя. Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването.

Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", разсъждава жената.

"Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си", тревожи се жената.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", категорична е майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е заради Нанси!Педофила убива майката в гората,но изпуска кучето,затова утива в къщата,хем да убие кучето,хем заради Нанси.Боби е убит с няколко куршума в слабините(единствено той) а Нанси единствена е убита с един курщум в слепоочието(един вид я е пожалил).
197
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземи погреби сина си и се дръж като майка. Животът не е фаце бок.
196
6
 
33
 
! Отговори
нема такава кочинаБГ преди 6 години
Следовател не трябва да си за да не се досетиш че , от ревност да застреляш 6 човека ?Пък и психолог да си , като гледаш снимката на издирвания по- вида се вижда че чак пък толкова да е хладнокръвен и да стреля професионално !!!тва е работа за барета и то с години стаж и хладнокръвие !!!!
195
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PRAVA e. VSICHKO e postanovka.
194
3
 
28
 
! Отговори
Г-н Екшън преди 6 години
До Анонимен 203, да бе говорят си селяните дето са първите които са били на местопрестъплението, пък медиите какво говорят - каквото им кажат разследващите. Боко като беше гл. секратарка на МВР ги научи как да чупят стойки и да ползват тази длъжност за пиар. И сега това се прави пред медиите, чупене на стойки и позьорство! Накрая остава да излязат и да кажат, че Росен е бил измислица за да могат да заловят истинските извършители...
193
51
 
13
 
! Отговори
смях в залата преди 6 години
Проста жена . Нека замълчи поне в памет на сина си и не се обажда .
192
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А има ли ракети земя въздух и ядрена бомба ?
191
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По прочетеното стигам до извода,че човекът вече не е между живите,точно така започнаха да говорят и за едни други,че са избягали и са на някакво място на което си пият коктейлите и от тогава вече нищо не се чу за тях.
190
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изчакайте малко.Журналисти и селяни си приказват, пускат се невероятни версии за случилото се...Не се правете на големи следователи, само защото сте изгледали 2-3 ТВ сериала :)))Нека полицията си свърши работата.Съда е виновен, че някой не е в затвора, нашия проддажен Съд.
189
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на 100%в България няма полиция има бандити със униформи.
188
5
 
58
 
! Отговори
Дапрочетем Полицията преди 6 години
Ако полицията твърди, че "Росен" е въоръжен с автомат, то тя признава, че в Нови Искър има легално съществуваща от години със знанието на държавна общинска администрация и полиция НАП и всякакви органи, ЧЕЗ, Софийска вода, прокуратура, следствие, престъпна група, която е в състояние и да си осигурява всякакво оръжие.Колкото повече се опитват да втълпят, че "Росен" е търсен и той е убиецът, толкова повече саморазобличават себе си и показват истината- Ние живеем в държава на мафията.
187
6
 
33
 
! Отговори
678 преди 6 години
До Да прочетем Сарафов2По логиката излиза, че Росен е принадлежал към семейната наркогрупа. какви са му били точно функциите не може да се знае, но е бил много подходящ, като човек без документи, без доходи и търсен от закона.тези тинтири-минтири дето ги приказваше някой от давалите интервюта, че Росен живеел с дребни заеми от приятели да си ги завре....Така се плащат то сметки, храна, облекло, лаптоп, смартфон, с дребни заеми от приятели години наред.
186
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли ще го намерят. Днес е 7-ми ден. За тези дни може да отиде много далеч от територията. Вече си пие пиенето някъде по Сърбия. Там никой не го познава. Знае тайни пътеки през които е пресякъл границата и директно в Сърбия или Македония. Щом като 8 години не са могли да го хванат та сега ли ще го хванат? Този си прави гаргара с сеянчетата. Ако беше някой *** щяха да го хванат още преди 8 години но по всичко личи че има мозък колкото за 240 сеянчета в парламата и останалите 80% дъбили!
185
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Точна жена.Мъдра..."Жената, ако няма други деца, няма какво да губи. Единствената ѝ утеха е да се бори за истината.Да се надяваме, че на нея поне няма да смеят да посегнат.Росен, ако е още в България, го пишете курбан.
184
1
 
16
 
! Отговори
Не вярвам преди 6 години
До Анонимен"...Батко пратил 2-3 верни лъвчета..."Не вярвам да е Батко. баш сега преди европредседателатвото той е последния човек, който ще иска такова нещо.По-скоро мога да повярвам, че някой гое направил за да покаже на света и Европа - Вижте каква страна ис какъв човек начело слагате за европредседател.
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трябва инфо за тел на жертвите от аутопсията знаят вече кой е убит първи има последователност с невярна информация и тук догадки то е ясно че пълна каша всичко се разминава само търсим росен който до вчера в луково с 1000 полицай обграден район а радулов след 24 часа каза че вече е в сърбия!
182
2
 
35
 
! Отговори
Да прочетем Сарафов4 преди 6 години
До ОМЕРТАНе, не е гробището на мафията. Там,логично е да се смята,живее вън от закона легално! добре структуриран престъпен калан.Убийствата в къщата са назидателни. Нищо не е прикривано,никой не е оставен жив.Ясно е, избитото семейство, преместило се там, е било част от тази структура. Без доходи получават кредит,без доходи карат Х5, Кети с приятели косовари във Фейса,Юнаков с курсове до Косово и кухи фирми до Дунава.Невинни са децата, но и те са избити.Никой не търси никого, всичко се знае
181
4
 
31
 
! Отговори
69154 преди 6 години
До ***"Супер се дразня , като чета за "УБИЕЦА" ...не заподозрения... или милиционерите знаят нещо повече от нас.... или държавата ни не става и за чeп за каца с кисело зеле!"Каквото и да знаят милиционерите престъпникът става такъв едва след като съдът се произнесе. До тогава той е заподозрян, дори на място да са го хванали.
180
1
 
33
 
! Отговори
Интересно преди 6 години
До АК-47И как убитата майка на Кети им каза, че знае за връзката на дъщеря си с Росен. Медиум, нещо, ли ползваха да се свържат с нея в отвъдното.
179
6
 
2
 
! Отговори
крайно решение преди 6 години
От такава класа да се вземе на служба в МВР за сметка на морала!