Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е

Жената още не може да вземе тялото на сина си, за да го погребе
6 яну 2018 12:14,
259
Майката на Боби: Не вярвам Росен да е убиецът, изкупителна жертва е
Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR

Майката на Боби, една от жертвите в къщата на ужасите в Нови Искър, не вярва, че Росен Ангелов е убиецът.

Бившият затворник бе посочен вчера от полицията и прокуратурата като човекът, който със сигурност е разстрелял шестимата в новогодишната нощ. Вероятните мотиви за това са лични, тъй като Ангелов е бил преди време в интимни отношения с една от жертвите – 44-годишната Кети.

18-годишният Боби бе приятелят на Нанси, дъщерята на разстреляната фамилия, който във фаталната вечер решил да остане с нея в Нови Искър, защото родителите й не я пускали да празнува Нова година другаде.

Още по темата

Днес майка му се съмнява, че полицията изобщо са търсили посоченият за убиец Росен Ангелов.

"Не само, че съм убедена, но има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина ми и още 5-ма души", каза жената пред "24 часа".

Тя припомня информацията, че Ангелов е бил обявен за издирване, за да влезе в зтвора, че си е взел мобилен телефон на изплащане, че си е пуснал и интернет.

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя. Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването.

Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", разсъждава жената.

"Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си", тревожи се жената.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", категорична е майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
45
 
! Отговори
от Ра$$ово Ломско преди 6 години
Бе, тия не можаха 8/осем/!!! години да го намерят присъдата да си излежи, сега за осем минути му установиха ДНК-то в къщата, при положение, че там има ДНК на поне още 6 човека, пък някои имаме представа от ДНК анализ!! Толкова да мирише тая работа!!!
177
2
 
24
 
! Отговори
ОМЕРТА преди 6 години
До Да прочетем Сарафов3Значи Нови Искър е гробището на мафията! Тежко на този, който го предаде!
176
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължавам да си мисля,че несподелена любов към Нанси е в основата на всичко -всички са направени на решето, само тя е простреляна с един куршум, сякаш са я "пощадили",а Боби е прострелян няколко пъти в половите органи - прилича на омраза към съперник.... Няма никакъв Росен и никаква любов с Кети...И да попитам отново - какво се случва с телефоните на жертвите, не казаха нищо за тях - нито дали са в къщата, нито дали липсват...премълчават всякаква информация за телефоните.
175
2
 
17
 
! Отговори
монархист преди 6 години
До ЦиникЗнаели са го от 2009г., но не го окошарват за да им потрябва някой ден - днес.Аналогичен е случая със Симеончо. Нарочно не са го убили за да излъже народа
174
1
 
35
 
! Отговори
Да прочетем Сарафов3 преди 6 години
Омертата:Излиза, че може да има човек, който е хем търсен с години, хем се знае за 24 ч.къде е и миг преди да го "намерят" той изчезва. Всички в селото са го виждали, но никой не му е направило впечатление, нито на кмет, нито на полиция, че живее в къща вън от правния мир, и е търсен от 8 г. Всичко всички знаят от години, но мълчат и нищо не правят. Какво е това? Това е Омерта-законът на мафията! Изводът е, че в Н. Искър е база на мафия от години със знанието и с мълчанието на всякаква власт.
173
6
 
30
 
! Отговори
професионално преди 6 години
Само някое ченге от МВР е извършетелят!
172
2
 
33
 
! Отговори
Да прочетем Сарафов2 преди 6 години
Сарафов казва"Ние знаехме 24 ч. след случилото се кой е убиецът и къде се укрива".Как така обаче Росен е продължавал да си чати в нета в къщата 2-3 часа преди да нахлуе там полицията? Как са знаели 24 преди...като го търсят от 8 години и 4 месеца? Росен живял, казва Сарафов в къща "вън от правния мир". Но къщата е нова, луксозна, с вода и ток. Кой му е плащал сметките, от къде е имал пари за преживяване? Росен на всичкото отгоре и квартири наемал. Това също става с пари. Какво излиза по логика
171
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В какъв ред е ставало "убиването" 10 куршума в тялото на якия като бик Неделчо - 8 в пълнителя...презареждане... през това време бабата сигурно е режела туршия...На практика е трябвало да убие само Неделчо и Георги долу. Бабата е била на легло горе. Сменя пълнителя след нея и търси децата, които се крият горе, за това има време. Пак зарежда, връща се долу и изстрелва последния пълнител във вече мъртвия Неделчо.
170
1
 
16
 
! Отговори
ДЯДО СТАЛИН преди 6 години
ЕСТ ЛИ ЧЕЛОВЕК - ЕСТ ПРОБЛЕМ. НЕТ ЛИ ЧЕЛОВЕК - НЕТ ПРОБЛЕМ................Да няма свидетели! превод
169
0
 
31
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Тая история вече съвсем заприлича на нищо. Последно четох, че Росен първо е убил жената която разхождала кучето си. Сега кучето друго ли е било? Ако не, защо му е трябвало да го върне в къщата? От друга страна да опукаш 2-*** мъже с пълнител и половина и другите нищо да не чуят... Айде Нова година, ама Нови Искър е далеч от мегаполис, в който ако половината хвърлят по една пиратка, ще звучи като канонада.
168
5
 
40
 
! Отговори
ПОСЛЕДЕН СВИДЕТЕЛ преди 6 години
Параван за прикритие на някоя едра риба!
167
2
 
30
 
! Отговори
Мунехиса Хома преди 6 години
До ВасилевИскате да кажете че МеВеРе прикрива разследван и разбит наркоканал ? Набеждавайки измисления Горски човек - Росен ???????????????
166
4
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Според мен НЕ е един убиеца а са няколко нашите следователи , полицаи раследват неща но защо не започнат от най малкото зада се разкрие вече всичко да започнат защо масата не е била заредена , защо стаклото на джипа е било счупено , самите те знаели ли са че ще бъдат убити и вече тогава да кажат коѝ е убиеца
165
1
 
15
 
! Отговори
истината преди 6 години
КОНТИНГЕНТ НА МВР С ОПЕРАТИВНА РАЗРАБОТКА
164
1
 
43
 
! Отговори
Да прочетем Сарафов преди 6 години
Аз се опитвам да прочета казаното от Сарафов в интервютата му.Наред с невярната версия, че Росен Някойси е убиецът, Сарафов казва страшни факти, които ако са верни, всяка майка и всеки дом в България може да бъде зачернен, като тази майка.Той признава следното: За 4 дни на територия от около 20 кв.км. в Столична община(!)се появяват 8 трупа:блъснат от влак, труп в реката, шест убити в случая. Набеденият "Росен" е издирван от 8 г. и 4 месеца...Къде живеем, за Бога? Ние сме в държавата на ужасите
163
5
 
26
 
! Отговори
от село преди 6 години
Някой от убитите е имал доста информация за далавери на влиятелни хора. Подобно на случая с Чакъра. Убийството е от 01.01 и тоя Росен ще си стои в съседното село, а няма да духне зад граница.
162
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точна жена.Мъдра.Хладнокръвна.Логична.Това, което тя казва, го научавам за първи път.Извод - този Росен пречи на Някого и го топят, защото знае нещо важно.
161
1
 
16
 
! Отговори
старата практика преди 6 години
До буркан борисовНяма неразкрито престъпление така както няма веднага разкрито...............................Първоначално се търси изкупителна жертва от някой невинен докато го уморят!Хванат ли истинският виновник, тогава започват да се пазарят с него за туй-онуй.През соца по затворите лежаха невинни заради някой друг комунист срещу цаплащане
160
4
 
13
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Кети Кюхова е агент под прикритие и е разбила наркоканала на мъжа с когото живее!Бай Росен е измислен, но има агент с когото Кети е поддържала връзка!!!Агент Франки Блъмър!ЦРУ!!!
159
2
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В какъв ред е ставало "убиването" 10 куршума в тялото на якия като бик Неделчо - 8 в пълнителя...презареждане... през това време бабата сигурно е режела туршия...Много мътна история..