Доналд Тръмп отчете в Twitter: Перфектен удар! Мисията е изпълнена!

Президентът на САЩ благодари на Лондон и Париж за мъдростта
14 апр 2018 16:28,
347
Доналд Тръмп отчете в Twitter: Перфектен удар! Мисията е изпълнена!
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп похвали "перфектно осъществения удар" в Сирия и каза, че "мисията е изпълнена".

Това съобщи Ройтерс, цитирайки написаното от държавния глава на САЩ в Twitter.

Така Доналд Тръмп коментира въздушният удар над Дамаск, който бе извършен тази нощ от САЩ, Великобритания и Франция.

"Ударите срещу Сирия бяха перфектно изпълнени. Благодаря на Франция и Великобритания за тяхната мъдрост и силата на военните им. Не можеше да има по-добри резултати. Мисията – изпълнена!", написа американският президент.

Още по темата

Във втори туит, публикуван минути по-късно, Тръмп написа:

"Толкова много се гордея с нашите военни, които скоро ще бъдат най-добрите, които страната ни е имала. Няма да има нищо и никой, който да може дори да се доближи до тях".

В посланието си държавният глава на САЩ допълва, че за работата им са похарчени "милиарди напълно заслужени и одобрени долари".

Асошиейтед прес отбелязва, че Тръмп използва знаковата политическа фраза "Мисията е изпълнена", изречена и през 2003 г. от тогавашния президент Джордж У. Буш на борда на самолетоносач в Калифорния, за да обяви края на големите бойни операции в Ирак, пише БТА.

Буш обяви успеха на мисията само шест седмици след началото на американската инвазия там, но войната в Ирак продължи още много години и той бе критикуван за тези си думи, напомня още АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама каква е причината за въздушните удари
179
0
 
10
 
! Отговори
1-н руснак в Париж преди 6 години
англутите се самоизпързаляха с оня каббакореец дето не си изпи целия казачок и се самозабравиха.докато шушу мушо около риската химия дали некой си разведчик Иван/Стьопа/Юра е минал през ракетните установки им ги приготвил за тих и умен полет към Сирия където от на 100 ракети се падат по трима ранени - та кой е хуманизирал така ракетите защото Путин е говорил преди атаката с Микрон, нещо за френската връзка
178
0
 
14
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 6 години
ХА-ХА-ХАААА...ОТ 112 РАКЕТИ ---- 83 СВАЛЕНИИИ !!!ЯСУУУУ !НЕКА СЕГА ПУТИН И ДЗИНПИН ДА БОМБЯТ АНКАРА..ТЕЗИ ТУРСКИ ТЕРОРИСТИН ТРЯБВА ДА СТРАДАТ....ГЪРЦИЯ ЩЕ ПОМОГНЕ СЪЩО .
177
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, не са им свалили всичките ракети.От 106 са свалени 73.Русия също си изпробва комплексите.
176
0
 
1
 
! Отговори
Пакуст преди 6 години
До Анониментури им никнейм бе (- Па- па-па..)нещо като папакукусс или още по лесно ПаКуСт (т-то е зарад римата)
175
0
 
9
 
! Отговори
ех преди 6 години
Доналд се опитва да угоди на ястребите,но не знае ,че те са ненаситни-алчност,алчност и пак алчност-не им пука или по- точно един световен конфликт -е това,което целят.Факт е ,че големите корпорации-оръжейният бизнес и банките-а това ,често са едни и същи лица-те ,управляват света и политиците
174
1
 
16
 
! Отговори
Ким Чен преди 6 години
Ким Чен нарече Тръмп " ИЗКУФЕЛ ДЪРТАК ". Възможно ли е само Ким от всички световни лидери да е НЕЗАВИСИМ.? Възможно ли е всички други да страдат от шизофрения ? Възможно ли е да сме управлявани от ЗОМБИТА ? САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В СВЕТА. УБИЙЦИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ, АВСТРИЯ.... БОЖЕ ПОМОГНИ ЧЕ НЯМА ДРУГ
173
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свалили са им всичките ракети хахаха резил
172
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво бай Дончо,някои разбират само от бой по канчето!Ама как ги заблуди,че ще напускаш и те лапнаха въдичката!Гуем си да знаеш!
171
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Па- па-па...! - патокът Доналд- Кукуригу - кукуригу...! - френското петле- Ссссс- ссссс...! - змиятаВ цирка има още доста участници и всеки приглася в общия хор, както може....Всякакво съвпадение с персонажи е напълно случайно. :)
170
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп ме кефи какъв е неадекват :) Те го препикават, той си мисли че вали златен дъжд...
169
2
 
15
 
! Отговори
Умният е другаде преди 6 години
от 100-те ракети:само 70 се оказаха ТИХИ, замлъквайки по средата на полета; 30 - УМНИ ранявайки 3-*** души в крайа на полета,а останалите са свалени от рампите за преливане на мозък и обезпърдяванезадачката е: с коя отвертка Путин им е разбъзикал ракетките и с кой софтвер като литнат за втори удар ще им ги върне обратно в комините
168
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, този Туитър...:) Ех, този "велик" президент...:)Какви ли "бисери" още ще изръси пред света?
167
1
 
6
 
! Отговори
75206 преди 6 години
До AnonТа то само радости наоколо, а пък дори не се сещах, че ни ги осигурява гнилият капиталлизъм. То гнилото и мухлясалото вредят много на роганизма човешки. Ама ти се радвай - кеф ти бедност, кеф ти безработица, кеф ти тероризъм, кеф ти мигранти, кеф ти пестициди, а за сезона ексклузинни пратки с бомби и ракети... Дано имаш къде да побереш благинките, че са задават едри партиди с ***. Сполай ти.
166
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано над Сирия не летят много птици, че ще изпопадат, но не заради руско химическо оръжие, а от смях през американо-агло-френската "успешна" атака. То бива резил, ама този ще бъде вкаран в *** като един от най-големите военни резили.
165
0
 
7
 
! Отговори
Пешо пише преди 6 години
Продължение от 150Радио Лондон:Съжаляваме за прекъсването. Г-н Рене се извинява за обгъзяването, но разберете, че той Нощният ястреб не е виновен за химическата атака. Просто е имало панаирен ден на боба и зелевата чорба. И пак нека "Бог да пази ..." /и в този момент пак прекъсна радио Лондон/След време се чу, че започнали да мажат предварително всичко, което прилича на дръжка и по този начин без да искат са прекъснали захранването. Оказало се, че сбъркали веществото за мазане.
164
4
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Хах, "перфектен" ! :DОт 103 ракети, 71 са свалени от Сирийската армия, т.е. ок. 70% успеваемост!Свалени от комолекси ПВО С-125, С-200, Бук и Квадрат, т.е. от системи проектирани и произведени преди 30 год. !!! Смях! Високотехнологичните им Томахавки, от ретро-ПВО свалени! Брее - тия американци лъжат повече от дъртите ц-и-г-а-н-к-и!
163
1
 
5
 
! Отговори
Anon преди 6 години
До DDD- този пък. Говориме за политика. Разшири си мирогледа- света не се върти около това на кого искаш да духаш. Разбирам, че това винаги ти е на акъла ама ... задръж се малко Lol
162
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 174:Абе Ташко, ти да не си Мадуро на Путин от Венецуела !?
161
1
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Аз не разбрах сега, колко точно единиц машини са елиминирани, колко хора, колко сгради? От това, което се пише (от западни медии) = > 0, 0 и 2 опразнени? Мда, невероятно ефективни удари, толко ефективни, че и подопечните им дижхадисти останаха недоволни, защото знаят каква ще е тяхната съдба - https://almasdarnews/article/breaking-syrian-rebels-not-satisfied-with-us-coalitions-attack/