Ще има нов удар срещу Сирия, ако използва химическо оръжие

"Мисля, че урокът ще бъде разбран", каза френският външен министър
Обновена: 14 апр 2018 14:29 | 14 апр 2018 13:15,
70
Ще има нов удар срещу Сирия, ако използва химическо оръжие
Снимка: БТА

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан предупреди, че ще има нова военна интервенция в Сирия в случай на ново нападение с химическо оръжие, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"По въпроса за химическото оръжие има червена линия, която не бива да бъде пресичана и ако тя случайно бъде пресечена, ще има нова интервенция", каза министърът по телевизия Бе Еф Ем Те Ве и добави: "Мисля, че урокът ще бъде разбран".

Льо Дриан посочи, че ударите на САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия са унищожили значителна част от химическия арсенал на режима в Дамаск.

Френският външен министър съобщи, че визитата на президента Еманюел Макрон в Русия в края на май не е поставена под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Мислите ли, че ще се стигне до истинска агресия от страна на САЩ?- Очаквам, че ще има такава. Ако не днес, утре. Рано или късно ще стане. Русия тогава ще се намеси както се казва веднъж и завинаги.
56
0
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Ударите били унищожили значителна част от химическите оръжия, преди организацията за забрана на химичните оръжия да проведе своето разследване.. Хау конвиниънт, както казват в юса..
55
0
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Казваш "правителството на Сирия е всичко друго, но не и демократично избрано - също и това на Русия".Всъщност да поясним какво разбира запада под демократични и честни избори.Такива са всички избори, които се печелят от техните марионетки. Когато обаче изборите са спечелени от противниците на техните протежета . . . изборите са нечестни.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определям се като българофил!Обяснявам речниковото значение на думата "сатрап" и правилната й употреба."Патрон" е думата, която измъчва Питър. "Патрон" означава покровител и защитник.Сатрапи са всички управници, които проливат невинна кръв, заради икономически и властови интереси!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Определям се като българофил! Та заради истината: Думата "сатрап" в преносно значение - жесток, деспотичен владетел или човек''. При ''правоверните'' алтернативите са две - или относително светски сатрап - или шариат! Примери - Иран, Алжир, Египет и ... Сирия!!! ''Българофил''??? Шариатофил!!!
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПитърОпределям се като българофил! Та заради истината: Думата "сатрап" в преносно значение - жесток, деспотичен владетел или човек. Основното значение на думата е деспот, управител, царски наместник в древна Персия.
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам снимката, имам чувството, че този ФРЕНСКИ ВЪНШЕН министър е от АЛЖИРСКИ ВЪТРЕШЕН произход. Или бъркам?
50
3
 
5
 
! Отговори
Абе... преди 6 години
...тези политици мега лакоми и алчни за пари и власт не - направо страх ме хваща. И все повече се замислям - трябва ли да им гласуваме и делегиране толкова власт?
49
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера Ирак , днес Сирия , а утре кого... ?
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези с плюшените мечета май скоро ще излезат пак на улицата да подсмърчат .
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно е как разбират обикновените французи този урок и колко от тях го одобряват.
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вие ако продължите да бомбите, ми се струва ,че ще настъпите Руска мотика която ще ви счупи носа! Започнете това е държава която търпи, но ако няма избор бие здраво със сериозни последствия!
45
3
 
14
 
! Отговори
един преди 6 години
Този пак доказва, че няма по долна професия от политик.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''До вчера съчувствах на двата народа след терористичните атаки срещу тях но вече не видях че двете страни и народи си заслужават съдбата след като нападат сверени държави и действат като терористи,кой сега са истинските терористи?''. Интересна логика - след атентатите в Европа отговорност поемат тия, дето са СРЕЩУ Асад в Сирия. Или главорезите брадати в Сирия и в Европа са различни?
43
3
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ПАНТАГОНЪТ РАЗПОЛАГА С НАЙ- ИНОВАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ НА БАЗАТА НА ,КОИТО Е ВЪВЕЛ НА ВЪОРЪЖЕТИЕ УНИКАЛНИ РАКЕТИ С ДВОЙНА УПОТРЕБА /няма прихващане/ ПОД НАИМЕНОВАНИЕТО " Б У М Е Р А Н Г " !!!
42
3
 
12
 
! Отговори
Питър преди 6 години
До Анонимен 41Малограмотните американофили в България научихте една думичка и започнахте да я използвате както янките - кетчупа. Във всяко изречение - "сатрап". А пък тя самата дума означава "пазител". Ама така е, като АзБ харчи само жълти стотинки, за да влияе само на плявата на обществото...
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 41То и в България си избираме едни и същи щото няма други, това демокрация ли е?
40
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
правителството на Сирия е всичко друго, но не и демократично избрано - също и това на Русия - нека не наричаме театралните постановки в тези страни демократични избори, защото и на децата им е ясно че няма такова нещо! едни сатрапи са узурпирали властта в определени държави и използват влиянието си и ресурсите, за да всяват хаос в целия свят
39
4
 
14
 
! Отговори
Да да преди 6 години
Те Англия и Франция вече подготвят следващата диверсия под контрола на Щатите. Плащат на терористи да взривят варел с хлор някъде до цивилни. Стар бардак със стари . И света готов за зрелище казва. Да това беше Асад. Всичко е толкова елементарно скалъпено. Очакваме втора серия, но с намесата на Русия вече. Това е целта. да се ядоса голямата мечка. И да се апочне. То е неминуемо. Въпрос на време.
38
2
 
8
 
! Отговори
Няма по-доброот мира преди 6 години
До За мир!Ще участвам задължително и с най-голямо удоволствие в демонстрация за Мир.