Руски вертолет се разби в Сирия, летците са загинали

Причината за катастрофата може да е техническа повреда
8 май 2018 09:40, Елка Василева
200
Руски вертолет се разби в Сирия, летците са загинали
Снимка: архив, Reuters

Руски вертолет Ка-52 е катастрофирал в Сирия и двамата летци са загинали, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на руското министерство на отбраната.

При изпълнение на планов полет над източните райони на Сирия претърпя катастрофа руски вертолет Ка-52, като двамата пилоти са загинали, се посочва в съобщението.

Още по темата

След спасително-издирвателна операция телата на двамата летци са били доставени на летището, в което е бил базиран хеликоптерът.

По предварителна информация причина за инцидента може да е техническа повреда, каза източник от министерството на отбраната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До майко милаИзобщо не ти е мила майчицата - защо тя да го отнесе заради чадото си!Питам - кой ти е опрял нож в гърба да купиш нещо руско? Какво те вълнува тогава?Питам - къде ще намериш да купиш нещо руско?Питам - и водката ли, която купуваш не е руска? Ако не е руска, значи нищо не разбираш от водка.Питам - защо ни занимаваш с всичко това? Плащат ли ти?Колкото до въртолета - по-добър засега боен въртолет от Ка-52 няма!
128
4
 
10
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 132Сори ман но не позна100% бугарин съм 50% Врачанско диване по баща и 50% Габровски Инат по майкаМразя лъжитеа колко лъжи само в този сайт на ден се тиражират си представете.Проблемът е че огромното количество лъжи или поне измислици и полуистини са свързани с РусияОтварял новини свят и от всичките постове 7 за Путин и Русия и сега новините са рехави ако има някой скандал като Скрипал ... ако има 7 новини които не са за Рфи Путин ще е добре
127
4
 
8
 
! Отговори
ЛЕТЯЩИ БАРАКИ преди 6 години
НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ ЩЕ ПАДНАТ
126
11
 
15
 
! Отговори
майко мила преди 6 години
Тези некадърници един вертолет като хората не могат да направят , а са станали да си мерят онази работа с американеца ! Каквито им са москвичите ,такива им са и вертолетите и ракетите и бомбите ! Аз затова не купувам руски хладилник ,телевизор ,тоест изобщо нищо руско не купувам !
125
6
 
8
 
! Отговори
Генадий преди 6 години
Най вероятно това падане на вертолета да е планирано от руските генерали.Те си знаят добре работата.
124
2
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До руснако мразецПовтарям си поста 07.06.2018 - Ка-52(разбил се двама загинали) , Ф-16АМ(аварийно кацане след сблъсък с птица), Цесна 182(катастрофа при кацане), Б-737(сблъсък на земята), Паипер ПА-28(катастрофа при кацане върху ЖП линия), Цесна 210(катастрофа при кацане след спиране на двигателя ранени), Ронсон 22(хеликоптера се разбива ранен пилот)И допълвамТренировъчен самолет неустановен тип се запалва в полет в Пакистан(пострадали от двата пилоти няма самолета е за скаб)
123
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБоби ми е ясен , майка му е русначка ,а баща му българин ! Затова прави реклама на русия ! Има чувство за малоценност и се нуждае да се самоуспокоява като си внушава ,че русия е велика ! Все пак майка му е русначка ! Аз мразя руснацките ,не са за семейство ,калпави ,пият алкохол повече от българските мъже !
122
2
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Ще направят друг още по голяммммм......
121
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този боби да не е таксиметров шофьор.Много ги разбира тези работи.
120
6
 
10
 
! Отговори
руска техника преди 6 години
Срахотни руски самолети и вертолети , всеки трети сам пада без да е атакуван от врага !
119
6
 
9
 
! Отговори
то си е ясно преди 6 години
В понеделник, техническа повреда. Ай сега. Нали знаем какво е качеството на производството в Русия след почивните дни.
118
7
 
9
 
! Отговори
руснако мразец преди 6 години
Много често взеха да се разбиват тези руски самальоти и вертальоти в Сирия ?!Май много технически повреди им причиняват американците ! С американците шега не бива !
117
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 124Защо Ю51 глайдера си е хиперзвукова Бойна Ядрена Част.Кинжал не е точно това за което го представят журналистите.
116
5
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 120Нарича се псевдо произволна траектория (както скачащата честота на Радара и радиостанциите се наричат Псевдо произволна честота) За противника изглежда произволна но ти знаеш истинския математически закон по който се променят параметрите на полета.
115
10
 
8
 
! Отговори
Дани преди 6 години
Слава на руския воин.Истиските мъже не ги е страх от смърта.
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 121Че лети лети но в КОСМОСАВ атмосферата лети с не повече от 4000км/ч над тази скорост ще се случи едно от двете неща - или ще се появи плазма около носа на ракетата която не пропуска радиовълни ФАКТили ще изгори челния керамичен обтекател на ракетата от топлинното триeне в атмосферата при по-висока от 4000км/ч скорост
113
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиСпоред сума ти руски журналисти Кинжала праел 24000 км/ч (20 МАХ). Сега, на кого да вярваме .. на теб или на кремълските *** ?
112
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бобиaha ...... предварително зададена програма не е непредсказуемо. Накрая лети с 3.2 МАХ което американската ПРО спокойно прехваща (всичко до 5 МАХ). в космоса си лети хиперзвуково .. дето на никой не му дреме кво прави. Ако иска да спи даже ....жестоко.
111
8
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 115Израел има планираща бомба ПАЙКАко на 10000м височина и скорост 1000км/ч пуснеш такава бомба тя може да прелети до 60 кмЗа ваше сведени е двореца на АСАД е на 20 км от Границата с ИзраелПодобна бомба няма радио и реално ИЧ излъчване което може да се засече.Само наистина съвременен специализиран радар може да ги засече и то ако специално ги търси.
110
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и утре няма да са по в час! Ще има ламарина по площада!