Удар: Гард менте обра 500 бона от хипермаркет в Монтана!

Възможно е да е имал вътрешна информация, смятат от МВР
Обновена: 11 май 2018 11:53 | 11 май 2018 11:53,
92
Удар: Гард менте обра 500 бона от хипермаркет в Монтана!
Снимка: Pixabay

Голям обир в Монтана! Неизвестен измамник се представил за охранител, който трябва да вземе седмичния оборот на голям хипермаркет. Така той си тръгнал с 500 000 лева.

Крупната кражба била извършена вчера сутринта. Фалшивият гард влязъл в магазина между 8,50 и 9,05 часа. Той се представил за служител на охранителна фирма, отговаряща за приемането на събрания седмичен оборот. Той успял да заблуди 37-годишна служителка на магазина и тя му предала половин милион лева, пише "24 часа".

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство за измама.

Според разследващите измамникът вероятно има вътрешни връзки и би трябвало лесно да се тръгне по следите му. По неофициални данни оборотът на хипермаркета за седмица е близо 500 000 лева.

Жената, предала парите, се изплашила до припадък, когато разбрала, че не е предала оборота на истинската инкасо фирма.

Районът около магазина бил отцепен, а авторите на големия удар се издирват.

Служители на МВР проверяват записите на камери в магазина, района и целия град. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе, страхотния български бизнес какви заплати дава, та чуждия ни е виновен за какво ли не?
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как цяла седмица не са прибирали парите? Чакали са да станат 500 хиляди ли? Да започнат да ги взимат по един път в месеца, за да станат няколко милиона.
38
10
 
23
 
! Отговори
Св преди 5 години
Е ако вече са в централата на ГЕРБ , значи няма да го хванат - търсенето е прекратено, неизвестен извършител :)
37
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да потърсят парите в местната централа на ГЕРБ. Почти сигурно ще ги намерят там.
36
2
 
26
 
! Отговори
СОД 151 преди 5 години
Евала на човека. Само така срещу монополистите, които убиха всичко българско.Дават мизерни заплати и само нискоквалифицирани и очаяни работят в тези магазини.Ако имаха умен , образован и добреплатен персонал нямаше да се стигне до тук.
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живота в тая държава е като комедиен сериал.......
34
0
 
7
 
! Отговори
Св преди 5 години
Абе надали е така, ако се яви някой мустакат Панайот Хитов, с тигрови очи, и слънчеви очила тип муха, надали няма да се усъмни служителката. Камерите надали засичат цвят на очите. Походка, поведение, телосложение, разни биометрични данни, имат си чалъми. Отекъл е, освен това е 90% вътрешен. Дали от някое Инкасо, дали от Кауфла нд ... ще го пипнат :), ако не са го тафнали вече. Това са много пари, не са 5-те кокошки на баба Пена от Лясковец
33
0
 
5
 
! Отговори
художника преди 5 години
До Св Камерите не вършат работа ако имаш реквизит. Слагаш си фалшиви мустаци, на очите цветни лещи, перука и т.н. /каквото се сетиш/. За 500к. трябва да си *** да застанеш с лицето си.
32
1
 
5
 
! Отговори
Св преди 5 години
Двуячки чувства имам иначе, кой краде по - добре, киберпрестъпницте или физическите такива. Кое е по - добре, оборота да минава по сметки, чрез плащане с карти - верно плаща се % от печалбата, но е що - годе сигурно докато ги не хакне някой. Физическите пари с разходите за обслужване на кеша от създаването му, опазването и грешките са по - големи. Дали е по - добре безкешова търговия или кешова ... това е въпросът.
31
2
 
28
 
! Отговори
Св преди 5 години
Бандата на Оушън пасти да яде :). Тук с оборудване за дрехи, фалшива карта ... всичко на всичко 100-200 лв. Там подготовката беше няколко стотин хиляди, народ.. Тук само един човек, като процент от разходите е по - добре като печалба и от филма :) . Иначе ще го хванат, няма как да се измъкне, надали е бил с качулка да се яви пред служителката и е минал през поне 5 камери. Но пък добър пробив, може после да го наемат като спец по сигурността.
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! да си ги харчат със здраве!
29
0
 
8
 
! Отговори
Св преди 5 години
До кой?Кау фланд е
28
3
 
28
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Този пореден т.н.обир показва безизходицата на хората, които в беднотията си виждат, че няма управия и действат ВА бaнк.То само с търкане на билетчета явано няма да огрее всеки, а върхушката се. Фокусирала върху собственото си грабене на милиарди
27
8
 
12
 
! Отговори
кой? преди 5 години
кой ще е тоя хипермаркет в монтана, че да има седмичен оборот от 500 000лева, това да не е софийски мол? като ги гледам тук "пиремаркетите" кауф...л..а..анд е най-силния, ама едва ли има такъв оборот!?!?
26
0
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Кауфландо да не дигне цените са, блъа го уапала
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои търкат билетчета, а други удрят джакпота с един удар.
24
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще обвинят женицата, че е дала парите на едни измамници на друг измамник!500 бона оборот на седмица...дали не е добре! :)500 бона за продукти, изаботени от 50 годишно месо, овкусители, оцветители и консерванти!Ако искате!
23
0
 
5
 
! Отговори
Колко преди 5 години
са в схемата за подялба на 500 те милиона
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фидосова го е погнала но е било късно.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И директорката предала парите е в играта.