Удар: Гард менте обра 500 бона от хипермаркет в Монтана!

Възможно е да е имал вътрешна информация, смятат от МВР
Обновена: 11 май 2018 11:53 | 11 май 2018 11:53,
92
Удар: Гард менте обра 500 бона от хипермаркет в Монтана!
Снимка: Pixabay

Голям обир в Монтана! Неизвестен измамник се представил за охранител, който трябва да вземе седмичния оборот на голям хипермаркет. Така той си тръгнал с 500 000 лева.

Крупната кражба била извършена вчера сутринта. Фалшивият гард влязъл в магазина между 8,50 и 9,05 часа. Той се представил за служител на охранителна фирма, отговаряща за приемането на събрания седмичен оборот. Той успял да заблуди 37-годишна служителка на магазина и тя му предала половин милион лева, пише "24 часа".

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство за измама.

Според разследващите измамникът вероятно има вътрешни връзки и би трябвало лесно да се тръгне по следите му. По неофициални данни оборотът на хипермаркета за седмица е близо 500 000 лева.

Жената, предала парите, се изплашила до припадък, когато разбрала, че не е предала оборота на истинската инкасо фирма.

Районът около магазина бил отцепен, а авторите на големия удар се издирват.

Служители на МВР проверяват записите на камери в магазина, района и целия град. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
8
 
! Отговори
Да преди 6 години
Напомням че Боян Петров се нуждае от помощ и пари и понеже сте тафнали повечко моля дарете малко и за него. Не бъдете стиснати ако обикновените хора нямаме то поне хайдуците имате след всеки удар зарадвайте за добра кауза и ще ви върви.
19
0
 
2
 
! Отговори
Кутлувистан преди 6 години
Ама що да не е ***, трябва да е Кутлувчанка !
18
7
 
17
 
! Отговори
Петров преди 6 години
ГЕРБ ликвидираха престъпността в България, на земното кълбо и на всички земни кълбета с авторитета на лидера си от село Банкя.
17
1
 
12
 
! Отговори
weiss преди 6 години
КАкто казах, не много умен е задължително условие :-) Нечистоплътността като нагласа и изказ - също. А иначе, за бавно схващащите- между Герб и Бсп разлика няма.
16
20
 
10
 
! Отговори
до weiss преди 6 години
Кажи на тебе колко ти плащат от партията - столетница да плюеш срещу ГЕРБ, червен плевенски *** с черно под ноктите и скинат потник?
15
5
 
20
 
! Отговори
weiss преди 6 години
Абе чета тук *** коментари на троловете за Радев и против БСП, и се чудя: те ясно са на заплата/хонорар, както и другите де, анти гербаджийските, ама колко им плащат? Навремето някой ми беше казал, 600 лв на месец, за Плевен ставаше дума като локация. Не че си търся работа :-) ама ми е интересно за колко пари се хваща човек на такава наистина затъпяваща работа? Според мен за нея трябва да си хем лентяй, хем не мн умен, хем и нечистоплътен...
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3То може и с друг аксесоар - телефон, очила, гривна и тн.
13
2
 
34
 
! Отговори
хм... преди 6 години
До Някой върза ли сеДействително ли си мислите, че касиерката е достатъчно ***, че да предаде току така половин милион лева на просто представил се за охранител?Ми една касиерка взима 600лв... колко да е умна. Друг е въпросът дали е редно на човек взимащ 600лв да му се поверява половин милион...
12
2
 
30
 
! Отговори
batmario преди 6 години
Пък казват Хитър Петър било приказка...Прекрасно изпълнение.Няма пострадали,парите са застраховани....СтраОтни сте!
11
0
 
14
 
! Отговори
? преди 6 години
Кой е този хипермаркет?
10
3
 
33
 
! Отговори
Е преди 6 години
500 000 бълха ги ухапала пък и тия капиталисти от големите вериги те имат кинти няма се плашите сигурно е бил Робин Худ.
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още една причина в подкепа на случая дето човека иска документите на полицията. Процедурите по инкасото явно са прости. Идва някой и казва дай оборота. Трябва да има някакви електронни легитимации дори един и същ човек да идва всеки ден...
8
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партизаните отново почнаха с грабежите, за да напълнят черните каси, червените рекетьори отново се доказват като кръвожадни главорези, долу БСП!
7
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наистина сензаци - откъде в Монтана такава крупна сума??
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска работа, тея магазини нямат ли собствени хора ами предават пари на някакви измислени охранителни фирми ? Навремето един стана милионер така, Жорката-милионера :)
5
3
 
34
 
! Отговори
Някой върза ли се преди 6 години
Действително ли си мислите, че касиерката е достатъчно ***, че да предаде току така половин милион лева на просто представил се за охранител?
4
63
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исхакте Радев, искахте червен президент от бСП, искахте промяна! На ви сега промяна, на ви убийства, самоубийства, изнасилвания, грабежи, метежи, инфлация, страх, несигурност, бедност, мизерия, смутни времена, мутренската ера се завръща, анархия, схеми, далавери, големите мачкат малките, деца пищят, майки реват, бащи сноват, кучета хапят пенсионери, възрастни хора биват мамени от недобронамерени телефонисти, това ли желаехте?!? Срам и позор! При Радев е така, свиквайте!
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога в магазините ще има табели, по възможност плащайте с карта и как 500 000 се предават на някой почукал на вратата и се представил за инкасо.
2
10
 
44
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Партизани са ! От отряд ,,Суджук, !!!
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В мутристан униформата нищо не значи. Бай Миле и охраната му бяха изтрепани от хора в полицейски униформи.