Бенчев в болница със сърдечна криза, загубил говор

Синът на общинаря проговори пред медиите в Бургас
8 авг 2018 17:00,
190
Бенчев в болница със сърдечна криза, загубил говор
Снимка: Bulgaria ON AIR

Общинският съветник Бенчо Бенчев, един от основните участници в скандала около арестите на Митьо Очите, е в болница, съобщи синът му пред медии в Бургас.

Бенчев получил сърдечна криза и дори загубил говора си, твърди синът му, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Още по темата

А според бившия депутат от ДПС Несрин Узун Бенчо Бенчев е с напреднал стадий на Паркинсон и 95% инвалидност.

Двамата бяха задържани преди дни в Истанбул заедно с издирвания с международна заповед Димитър Желязков- Очите.

Бенчев и Узун бяха освободени от българските власти без повдигане на обвинения за участие в престъпната група, разбита при спецакция в Бургас.

Те вече са разследвани за помагачество, пране на пари и данъчни престъпления. Вчера БСП-Бургас изключи Бенчев от групата на левицата в общинския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинската мафия е тази на ГЕРБ...........пред нея БСП-то са аматьори!!
112
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че цитират процент инвалидност, значи ли, че има ТЕЛК решение? Ще е голяма пародия ако взима пенсия по болест. Явно е болен де, ама ако си плаща бензина на ролса с тези пари някак си ми се струва странно
111
5
 
9
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Бенчев в болница със сърдечна криза, загубил говор--------------------На това по-горе вярвам, но ми се струва, че медиината интрижка е спретната от ГЕРБ за отклонение на вниманието! ГЕРБ предупреждава, че може да раздуха някакъв случай който е масова практика за ""политиците", да разиграва спец. прокоратура, както и може безпроблемно / с едно обаждане/да го прекрати когато си пожелае което и да е дело/или чиято и да е работа! Честито! БГ "политиците" покровителстват ли едрата престъпност?
110
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бсп - най-дълго просъществувалата мафия в България!Разцвет пре соца. Сега е в дълбок регрес.Трябва да си цапа ... тайно ... ръцете с мръсни работи... нарко-рекет...
109
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Като нагазят "лука" загубват ума и дума ....
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен89 Всеки трябва да отговаря пред закона.
107
0
 
12
 
! Отговори
Доктора преди 5 години
Няма закони! ЗАТОВА Е ТАКА.
106
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен106 Твоят "професор"Христов е пъленнещастник,който данъчните трябва да проверят,както и за произход на имуществото му.Имаме очи и уши и няма нужда от твоя пиар,за една оцапана с кръв партия от алчни крадци и рускислуги.
105
1
 
18
 
! Отговори
Доктора преди 5 години
На всички престъпници им стават сърдечни проблеме
104
1
 
6
 
! Отговори
чопнато от Афера преди 5 години
Днес в Стария град на Несебар се ОТКРИ консулство на НАРКОдьржавата КОСОВО вьв Бьлгария с почетен консул бизнесмена П.Копчев/бивш шеф вьв "БДЖ замесен с трафик на цистерни с горива по Югоембаргото/ вроятно ще има внос на жетвари-шиптари подобно на украинските сервитьорки по бг черноморски хотели ,а мястото на Митио Очите като главен разпостранител на уповащи в-ва ще някои шиптар-косовор Хашим, Арбен,Джевад а ДуаЛипа и Рита Ора ще превземат сцената на Какао Биич!"
103
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са по-голяма мафия от БСП...................много сте *** 80 % от българите!!Прав е професора от БСП.............Иво Христов!!!
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eксдепутатът от ДПС-то..................той по-малко виновен ли е от Бенчо-комбайнера???Или турската мафия си я пазим...............??Така ли разпореди Ердоган на ГЕРБ и Борисов????
101
0
 
8
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
дали взема пенсия за 95% инвалидност ?сигурно едва му стига да си напълни резервоара на колата!не само ням ами глух щях да претендирам че съм ако бях на негово място.когато чуе в съда НЕВИНЕН ще се оправи
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дано да може да пише и да не е написал колко е дал на партията, особено на една женица, която преди да стане председател отговаряше за Бургас.
99
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя като пътуваше за Турция с 2 мацки нищо му нямаше!
98
0
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен101не е до отчет, кнсб и компартията сритаха по мазолите герб. сега е техен ред да ги дадат по телевизията - кво вършат организатори на протести, тия дето викат че нямало държава, новите кандидат премиери, депутати и останалите обръщащи статуквото. ще им натряскат дела за кво се сетиш, и на кметските избори шумкарите ще требва да търсят хора от селията за големите градове, щото няма да има луд доброволец или некой лаком дето не е дискредитиран, дето да е от "нашите"
97
1
 
13
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
не човек, а желязо - изсъскал агентът - фашист.тихо шумкаринът казал - не бе, сърдечна криза, за медицинското ако тукоо
96
2
 
7
 
! Отговори
да питам преди 5 години
"....Оставете човека на мира...не е той най-големия мафиот!!!...".........................................Само най- големите мафиоти ли трябва да се наказват?????????????????
95
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя назначен милионер-комбайнер от БСП е за отклоняване на вниманието.................колко сте прости само.................маймуните са по-умни от вас!!!
94
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво стана с двете пипала на турската мафия...............ДПС и ДОСТ???За тях защо не пишете...............партии на етническа основа???Оставете човека на мира???Христо Бисеров забравихте ли????Помните колкото зелените маймуни.................няколко минути!!!