Захари, който прегази полицай в София – дилър

23-годишният бе заловен снощи след като се укрива денонощие
18 дек 2018 07:20, Александър Попов
34
Захари, който прегази полицай в София – дилър

Захари Чернев, който блъсна и рани тежко полицай в събота вечерта, е криминално проявен и многократно задържан за разпространение на наркотици, съобщиха от МВР. 23-годишният мъж, който се укриваше повече от денонощие, бе арестуван снощи.

Дилърът има и регистрация в полицията.

Колата му била открита изоставена в Студентския град.

Още по темата

"В автомобила са намерени брадви, секири, мачете и други приспособления", съобщи шефът на "Криминална полиция" в СДВР Ангел Бадънков пред Нова тв.

Инцидентът стана в събота вечерта, когато автомобилът бил спрян за проверка от специализираните полицейски сили около 23:15 часа на столичния бул. "Александър Малинов". Преди това Чернев на няколко пъти не бил спрял на полицейски разпореждания. Първоначално Захари Чернев симулирал с маневра, че ще спре, но после рязко тръгнал, ударил паркиран автомобил, след което блъснал и един от полицаите.

Той е със счупен крак, таз, седем ребра и увреден бял дроб.

"В събота вечерта беше извършено прегазване на един от служителите на СДВР. Той в момента е в болница в тежко състояние, но няма опасност за живота му. Предстоят му операции, създали сме акция за кръводаряване. Разговарях вчера с него, той се държи добре, мъжко момче е и всички се надяваме, че ще се оправи. Още през нощта беше установен извършителят на това деяние. Към момента той е задържан в село, близо до София", каза още ст. комисар Иванов и посочи, че е задържано и лицето, което му е помагало да се укрие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
26
 
! Отговори
Язък... преди 5 години
...за човека. Полицаите не ги обичам, нито разбирам смисъла от професия полицай в България. Имал съм близък обаче с подобни наранявания - дано го оправят човека, знам какво е. Въпросът остава - как този ще получи адекватна присъда? Съмнява ме да получи адекватно наказание от съда на щетите, които е нанесъл! Убеден съм в това. И понеже дилърчето също го знае, си позволява такова поведение. Тук има остра нужда от специализиран съд и доста сурова присъда.
2
2
 
27
 
! Отговори
Омонимен преди 5 години
До АнонименПолицията не е виновна, че го пуска. Има си законен срок, след който, ако не се повдигне обвинение, задържаният трябва да бъде пуснат. Другаде трябва да се търси "гнилоча" - прокуратура, съд, магистрати и тем подобни...Полицаите станаха за смях, заради тях. Престъпността се шири точно, заради горепосочените, защото създават условия за безнаказаност. Оттам идва всички, ако нещо трябва да се промени тотално, това е съдебната система и прилежащите и кадри...
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво.Всеки ден умират хора при ПТП.Сега тоя със счупения крак ще го размахват поне година -"и ние сме жертви"