Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17

Нарече ги "голословни"
19 юни 2019 21:35, Нели Христова
147
Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17
Снимка: Reuters

Днес бяха повдигнати обвинения на трима руснаци и един украинец за свалянето на малайзийския полет МН17. Руското външно министерство изрази днес съжаление за констатациите на съвместната следствена група, разследвала катастрофата с пътнически самолет над Източна Украйна през юли 2014 г., и нарече "голословни" твърденията на групата, че руски военни са виновни за трагедията, при която загинаха всички 298 души в самолета, предаде БТА.

Още по темата

Процесът срещу обвинените  ще започне в Холандия през март догодина.

Според руското външно министерство, и на днешната пресконференция на групата, както и на предишните, "не е било представено нито едно конкретно доказателство в подкрепа на подобни неправомерни твърдения".

"Въпреки това Руската федерация и занапред ще оказва съдействие на следствието, за да бъде установена истината за гибелта на полет МН17, а истинските виновници за случилото се да понесат справедливо наказание", подчертава руското МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе някой знае ли адреса на фирмата на Чепига и Мишков за анаболици, хранителни добавки, пянообразуващи субстанции и халюцогенни вещества !
22
3
 
8
 
! Отговори
Чапаев преди 4 години
До някои си. Не ти ли е неудобно да ги защитаваш тези престъпници?
21
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВВП 21Не пускай измишльотини..................РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТОВА И НИКОГА НЯМА ДА ПЛАТЯТ КАКВОТО И ДА БИЛО!
20
10
 
12
 
! Отговори
Някои си преди 4 години
До. смешнициИ така:Чернобил - ама това е Украинската съветска социалистическа република, сега наследена от Украйна, а СССР е с наследник Руската федерация:2. Литвиненко и Скрипа - доказано като вината на Сергей Антонов, ако знаеш кой е?3. Тая работа с инвазията.... Я пак провери речника, ако вече си някъде как инвазираш там? 4. МН-17 - има една приказка Show me the many сам се сещай!5. Грузия - тази дето сама през 19 век доброволно влиза в Руската империя?Другите две пак са американски.
19
5
 
13
 
! Отговори
степан преди 4 години
Не разбрах кои руснаци имат вина тези дето им викат украинци или онези дето си им викат руснаци щото на едни българи тук им викат македонци.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо става, в мрежата изтече информация, че Лавров е заминал спешно в командировка. Амстердам?
17
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Укрите са фрашкани с руско оръжие! Те друго нямат!
16
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Знаеш ли...............не знам каква е, НО ПОНЕ Е ДЪРЖАВА!!!! А ти живееш в нещо подобно на държава! И въобще, такива има за сега на света САМО ДВЕ - РУСИЯ И КИТАЙ! Краварията е нещо подобие, но това е олигархично образование с узаконена лобистична корупция и безконтролно печатане на зелени хартийки, които ВОДЯТ ДО НЕИЗБЕЖНИ ВОЙНИ, защото не могат да се изплащат дълговете! А безконтролния им милитаризъм ще ги сведе в гроба! Лъжливо, гадно, мошенническо племе! А с тях и целия запад
15
5
 
10
 
! Отговори
shady преди 4 години
Абе, че е бил свален с ракета БУК руско производство е факт. Че е свален по погрешка също е факт. Но не съм много сигурен, че е категорично доказано, че същият комплекс свалил самолета е внесен от Русия малко преди белята да стане, а не е някой останал от преди. И истинските виновни са хората обслужвали този конкретен комплекс свалил самолета, далият заповедта и хората изстреляли ракетата. Не съм чул те да са назовани. Все едно аз да гръмна съседа с незаконен Глок и да бъде обвинена Австрия.
14
12
 
17
 
! Отговори
:) преди 4 години
Руснаците никога не са виновни за нищо. Самолетът е паднал сам и Крим се е самоанексирал.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алкашиотговорете на въпроса: Какво е правил вашия Бук в Украйна? Само не ми казвайте че е бил изписан на части и не се води ваш (въпреки, че и това не би ме учудило но не и в този случай).
12
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
IQ-то ви ще падне с 50 единици само ако прочетете мислите на вашингтонските мажоретки под статията. Сякаш има сбор на бавноразвиващи се.
11
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин вместо да се държи като ром пред полицейски участък, да предаде доброволно обвинените, ако му стиска !...ама друг път !
10
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко ще си признаят, даже и обещетение ще платят.
9
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До смешници 9Прав си.........СМЕШЕН СИ!
8
23
 
22
 
! Отговори
смешници преди 4 години
руснаците отричат като поонаакат дори ако им завреш доказателствата обратно в дирника:1.Чернобил2.Литвиненко3.Скрипал4.Инвазията в Украйна5.MH176.Инвазията в Грузия7.Опитът за преврат в Черна Гора8.Хакерски атакии тъй нататък.Само глупавите български копейкаджии им се връзват на лъжите
7
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хо-хо-хо-хо-хо................следващата еуропско-краварска дъвка!!! Абе, тия след 5 години "разследване", освен тия голословни *** "обвинения" друго не измислиха ли? Хо-хо-хо-хо......пада ви "експертния потенциал" господа неща-ст-ници!!! Що не изтипосахте поне "белите каски", на тях по им вървяха ИНСЦИНИРОВКИТЕ! Някакси по-лесно се връзва джендърството! Аре бегайте си снимайте.......ЖАЛКИ И СМЕШНИ СТЕ! Русия, ако искаше да направи нещо, ЩЕ ГО НАПРАВИ, ТАКА ЧЕ НИКОЙ НИЩО НЯМА ДАЖЕ ДА СЕ ДОСЕТИ!
6
21
 
23
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
"Въпреки това Руската федерация и занапред ще оказва съдействие на следствието..............................Какво съдействие бе ?! Постояно и умишлено поддържаха огъня и бойните действия в района за да пречат на следствието ! Украинците искаха примирие за да могат международните екипи да разследват случая ,а руските диваци постоянно подновяваха бойните действия за да пречат на разследването ! САНКЦИИ ДО ДУПКА !
5
15
 
15
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
До 2. Глу.пак, за Саддам не е ставало дума за ядрени бомби, а за химическо оръжие. Той просто го изнесе и скри в друга държава. Ей, аман от ***.оти по сайтовете, които су пишат по хавата.
4
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доказателствата са думите на г/н Сорос ! Щом той така нарежда - значи е така !