Арестуваха алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна в София

Шефът на 6-то РУ отстранен от длъжност след друг инцидент в столицата
Обновена: 29 юни 2019 14:27 | 29 юни 2019 13:52, Красимир Ангелов
83
Арестуваха алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна в София
Снимка: Булфото, архив

Полицията в София е задържала алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна жена до Конната база в София. Престъплението станало на 25 юни, а мъжът е използвал бутилка от стъкло, за да заплаши момичето, съобщи шефът на СДВР Георги Хаджиев, цитиран от "24 часа".

Един час преди да нападне младата жена мъжът опитал да посегне сексуално и на друго момиче. Той е задържан и и в момента се намира в ареста на 1-во РУ и се очаква от прокуратурата да му повдигнат обвинения.

Шефът на СДВР съобщи и за друг инцидент от последната нощ. Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал в заведение в столичния кв. "Лозенец". След подаден сигнал за поведението му той тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, след като бил спрян от полицаи, съобщи Хаджиев.

Василев не е парадирал със служебното си положение, но не е изпълнил уверението, че ще се яви на кръвен тест за алкохол. Затова книжката му е отнета за 2 години, а колата е служебно дерегистрирана за 1 година.

Василев е отстранен от длъжност. Назначена е проверка, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, която да прецени дали има данни за хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
31
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
А какво друго сте очаквали? Алжирецът да открие пътуването във време-просранството;))) ЛИбералната демокрация на Меркел Кашнер и на ПП ГРОБ е това. Изнасилване на българките, заплождане и раждане на шоколадови чаавета. Ние, да му мислим в бъдеще, как ще опазваме децата си с тази колониална администрация водена от Кратунко Боеков;)))
34
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пропуснахте да напишете, че е бежанец. Година и половина е прекарал в бежански център преди да драсне. Хайде сега да видим ще имате ли куража да напишете поредната добре платена от Сорос статия за милите бежанци.
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде сте либералчетата? Оня ден много ви знаеха устите, когато Путин ви каза нещо за либералните ценности.
32
1
 
51
 
! Отговори
Митака преди 4 години
Националността има значение и то огромно. Всеки, който познава алжирци знае за какво става на въпрос - в главите им са само престъпления. Алжирци и мароканци не бива да бъдат пускани в бг по никакъв повод. Освен това в страните им няма войни и няма никакво основание да влизат тук като бежанци.
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щатите кви ценности имат, що сме с визи ние част от ЕС. Що не си прибират мигранти....аааа щото ценностите били само еврогейcки , за америка не важали, а честито
30
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ердо насилва Пупу по 5 пъти на ден, а Пупу се усмихва като Мона Лиза.
29
4
 
27
 
! Отговори
Скакауец преди 4 години
От каква националност е изнасилвача няма никакво значение, ако беше изнасилена от българин няма да и е по-добре. Проблемът е, че правосъдната ни корумпирана система, тенденциозно занижава присъдите на роми и бежанци. Няма да се учудя ако даже и въобще не го осъдят и че му е в човешките права да изнасилва.
28
27
 
6
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Нещо много лесно се оставят да ги изнасилят...
27
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вчера ревяхте като девили срещу анти либералното изказване на Путин и псевдо еврогeйдките ценности. Сега като ви плющят дъщерите и приятелките погледнете си ценностите и замълчете. И не ми трийте написаното нищо за цензуриране няма, това че не Ви изнася не знсчи цензура.
26
0
 
19
 
! Отговори
А.Х. преди 4 години
Поредния инженер или доктор.Шамари през сурата искат.
25
4
 
28
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 4 години
Заповядвам на МВР този клет бежанец незабавно да бъде пуснат на свобода! Та те бягат от война забога! Нормално е да изнасливат!
24
30
 
8
 
! Отговори
Рада дълбоката преди 4 години
Явно татарката го е провокирала..
23
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неудобен с постановка! Иначе не виждам как!
22
0
 
30
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Клет бежанец от Френско-алжирската война от 1954-1962 г.
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом практикува конен спорт на конната база, може да практикува и парашутизъм. качете го на самолета и го пуснете да опита екстремно - без парашут.да не го возите безплатно чак до алжир.
20
0
 
14
 
! Отговори
факт преди 4 години
Ех, щом рибата се вмирисва откъм глават, кой може да предположи какво става с подчинените на тези началства???
19
5
 
37
 
! Отговори
Момиче преди 4 години
Дано го спукат от бой, да си знаят,че България не е Западна Европа и тук ще яде **я от мъжете ни!.. хора, на това момиче живота му е съсипан, давате ли си сметка! Смачкайте го!
18
18
 
3
 
! Отговори
Ветеринар преди 4 години
До СтолипинРомНяма как някой да насили вашу мома - ми те се сАгласна, ва
17
2
 
43
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОПОЛ преди 4 години
Ако не е от маалата ще е мюсюлмани да направи някоя мизерия...
16
20
 
12
 
! Отговори
Сорос преди 4 години
Жените да се зачулват, те са виновни, че са разголени! Всички утре с бурки!