Убиха синът на бившия президент на ФРГ Рихард фон Вайцзекер

Фриц фон Вайцзекер е изнасял лекция в берлинска клиника
Обновена: 20 ное 2019 15:37 | 20 ное 2019 15:37,
46
Убиха синът на бившия президент на ФРГ Рихард фон Вайцзекер
Рихард фон Вайцзекер. Снимка: Reuters, архив

Синът на бившия президент на ФРГ Рихард фон Вайцзекер – Фриц е бил нападнат и убит с нож от 57-годишен мъж, съобщава вестник BILD. При инцидента, разиграл се във вторник вечер в берлинска частна клиника, в която Фриц е работил, е пострадал и 33-годишен мъж, пише "Фокус".

Извършителят е бил задържан след нападението. От полицията уточниха, че нападателят няма досие. Мъжът от Рейнланд-Пфалц бил разпитан през нощта, претърсен е и апартаментът му, но правоохранителните органи не са открили нищо подозрително. Според информация на BILD мъжът е дал обяснения за мотивите си за убийството, но от редакцията поставят под съмнение психическото му здраве.Следователно не е ясно доколко твърденията му са верни.

В сряда следобед нарушителят, който не е бил пациент на клиниката, ще бъде приет при психиатър, след което ще се яви в съда, който ще реши дали да го изпрати в ареста или в затвора.

Лекарите в клиниката са се опитали да спасят живота на колегата си, но напразно. Фриц е изнасял лекция в клиниката, разположена в берлинския квартал Шарлотенбург, когато мъжът е нахлух в залата и е намушкал лектора. Присъствали са около 15 гости и болничен персонал. Вторият пострадал е 33-годишен мъж, който се е притекъл на помощ на Фриц.

Уточнява се, че семейството на загиналия е разпитано за това дали някой го е заплашвал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой знае ли името на убиеца?Полицията не казва поне първото име,което ме навежда на мисълта ,че е престъпника от ,,новите" германци!
11
8
 
3
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
До 10 Значи този е изключение, защото обикновено престъпленията извършени с нож се извършват от мюсюлмани... Радвай се на изключението еврогeйче, докато някой *** ти го набива отзад :))
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦРУ
9
5
 
10
 
! Отговори
До циник преди 4 години
Оффф, пиянде деградирало! Що насъскваш и другите лабораторни плъхове като теб, че убицът е някъв ислямист, като е 57 годишен ГЕРМАНЕЦ ОТ РАЙНЛАНД ПФАЛЦ. По-зле съе и от лабораторни наистина. Креснат ви "нож", вие веднага почват да квичите "бежанец" "ислямист". Колко сте жалки!
8
7
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
Не бе, кратуно, просто в Германия спазват един закон, който е същия и в ганьовистан, но тук той е погазен, както и почти всички останали закони. Иначе, ще те разочаровам, не е това, на което злорадото ти създание се надява. Германец от Райнланд е. На вас кратуните, успяха сега да ви втълпят, че всеки тръгнал да убива с нож задължително е ислямист, и то бежанец. Като ежедневно в кочинЯта ви, некой чистичък кратунистанец взима нож и почва да коли.
7
6
 
6
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Как е името на нападателя ? Или в Германистан, не е прието да се назовават по медиите имената на престъпниците, особено ако са от религията на мира...
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейски ценности ... и у на са дойдоха ...
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1Вярно тези са големи неграмотници ''убиха синЪт ''
4
3
 
4
 
! Отговори
Пост 3 преди 4 години
До АнонименНе, че и ти не ги правиш, ама.....
3
1
 
15
 
! Отговори
Миа преди 4 години
Убиха сина, не синът. Пишете по-грамотно!
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаха западни ценности и морал. Получиха ги.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, още ва заглавието има граматична грешка! Неграмотници!