Убийството в Казанлък – наемател и хазяин се ръгали с ножове

Кучето на наемателя обезобразило трупа на хазяина
Обновена: 15 юни 2020 09:52 | 15 юни 2020 09:48,
33
Убийството в Казанлък – наемател и хазяин се ръгали с ножове
Снимка: БГНЕС

Наемател и хазяинът му се оказаха двете жертви на двойното убийство в Казанлък. 36-годишният Николай живеел под наем в апартамента на 44-годишния Жельо в блок №15 в местния квартал "Изток", където и двамата бяха открити мъртви тази сутрин, съобщава „24 часа“.

Още по темата

Хазяинът вчера отишъл на гости на своя наемател и двамата започнали да пият. В 21:30 часа поръчали на таксиметров шофьор да им докара алкохол до жилището - услуга, която се предлага в града. Продължили да пият и към полунощ опитали отново да поръчат алкохол на същия таксиджия, но той не вдигнал.

След подаден рано сутринта сигнал от живеещи в блока до МВР, униформените е трябвало да разбият вратата на апартамента, тъй като бил заключен.

Първоначалната версия е, че двамата са си нанесли смъртоносни рани с хладно оръжие. Към момента се смята, че няма друг замесен. Не е ясна и причината за кървавата драма.

В апартамента с Николай живеело и кучето му, което стана ясно, че е обезобразило хазяина, но все още няма данни дали това се е случило преди или след смъртта на 44-годишния мъж. Домашният любимец не е посегнал на собственика си. Той е откаран в общинския приют.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Raptor преди 3 години
До TotenkopfЕдиният е от вашите хора, съветски гражданин.
30
0
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Добре са направили, че са се самоликвидирали.
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Оле малеПодаваш сигнал, полицията идва, прави им забележка и си тръгва. А ти оставаш с тези, за които си подал сигнала. Оставаш да живвеш с тях. Нищо чудно няма в това, че хората не искат да се замесват. Съвсем нормална реакция.
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в случая кучето е било единственото разумно същество
27
4
 
4
 
! Отговори
наштъ диагноза преди 3 години
Никой нищо не е чул, и чак на другия ден се обадили....
26
1
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
те обещали че повече няма да правят така
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се брани ракийката тука, бре да не останете жадни!
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз лично миналата седмица чух за един напушен дето прегазил два пъти жена с джипа си - даже не разбрал че гази човек."Така с маниполации не става. Онзи е употребил и кокаин, тревата е била "подобрена". Различно е, алкохолик и го знаеш!
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Инцидентът стана към 10,20 часа в петък пред аптеката до полицейското управление.По време на маневри шофьорът блъснал служителка на "Паркинги и гаражи", обслужваща синята зона в този участък. По данни на очевидци той изобщо не я е видял. Той избягал от местопроизшествието и се укрил, но бързо е открит от полицията. В момента на ареста бил в неадекватно състояние.При тестването му за наркотици са отчетени кокаин и марихуана . Жената е на апаратно дишане и и предстоят множество операции"
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Съдът в Самоков пусна под домашен арест дрогиранияшофьор Виктор Делигълъбов, който два пъти прегази с джип жена в града,съобщи бтв. По време на съдебното заседание24-годишният мъж заявил, че изобщо не е видял жената,а системите в джипа "Ленд Роувър"не са реагирали. Районната прокуратура в Самоков поискашофьорада бъде задържан за постоянно, тъй като може да напусне страната и дасе укрие. Оттам обявиха, че ще обжалват решението на съда.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Super Mario Bros. 21 То навсякъде писаха за този случай , как си го пропуснал "Дрогиран шофьор прегази два пъти с джипа си жена в Самоков.След направени тестове в кръвта му са открити кокаин и марихуана12.06.2020 | 22:0024-годишният самоковец е употребил кокаин и марихуана, това са показали тестовете му за наркотици. Пострадалата 50-годишна жена е транспортирана в болница "Св. Анна" в София с опасност за живота, нуждае се от кръв. Случаят се разследва "
20
7
 
2
 
! Отговори
Super Mario Bros. преди 3 години
До Самоподстригващ сеСтига лъга *** скапан ! Дай да видим от къде четеш тия глупоси . Стоите и се наливате с домашен метил , и после леете мозъчните си диарии из сайтовете .
19
3
 
16
 
! Отговори
Дон Ал Мутафчийски преди 3 години
Аха! Класически случай на Covid-19
18
2
 
1
 
! Отговори
До мхм преди 3 години
Просто ти не си чЕвал. Вероятно си на черешата през повечето време, откъде ще знаеш какво се случва.
17
1
 
16
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Мнооогггоооо лесен случай.Няма виновен.Всичко приключва с две бързи погребения .
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките хора, пуснали са си записа на Бойко и не са издържали...
15
4
 
22
 
! Отговори
Самоподстригващ се преди 3 години
До МхмАз лично миналата седмица чух за един напушен дето прегазил два пъти жена с джипа си - даже не разбрал че гази човек. Сега жената бере душа в реанимацията, дано да оцелее!
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
piqnstvoto na edin narod
13
10
 
8
 
! Отговори
Мхм преди 3 години
Не съм чевал за подобни неща, вследсвие на марихуана, но от алкохол са ежедневие. Интересна констатация, а?
12
2
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
Казах ви, че и в домовете си няма да имате сигурност.