Жена почина в Австралия четири дни след ваксинация

Ваксината е била на AstraZeneca
16 апр 2021 18:00, Петя Славова
56
Жена почина в Австралия четири дни след ваксинация
Снимка: Bloomberg L.P.

Австралия съобщи днес за първия си смъртен случай от кръвни съсиреци, "вероятно" свързани с ваксината срещу Ковид-19 на компанията AstraZeneca, предаде Ройтерс.

Още по темата

Австралийският лекарствен регулатор каза, че специализирано разследване е установило, че смъртта на 48-годишна жена в щата Нов Южен Уелс вероятно има връзка с ваксинацията.

"След като липсва друга причина за клиничния синдром, групата за разследване на безопасността на ваксините смята, че в този случай би трябвало да се допусне причинно-следствена връзка с ваксинацията", заяви агенцията. Според нея това е трети случай на редки кръвни съсиреци, свързани с ваксината в Австралия, като другите двама човека успешно са се възстановили.

Жената е починала четири дни след ваксинацията. Нейното състояние е било усложнено от предхождащи здравословни проблеми, включително диабет, както и някои нетипични симптоми, каза регулаторната агенция, пише "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали е подписала информирани съгласие, това говори много за ваксините.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако имаше полза от тези ваксини, първи щяха да затичат разни министри, депутати, прокурори, съдии и всякакви подобни душмани.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до анонимен...По мое скромно мнение вече трябва да се наблегне и на лекарство от Ковида, а не само на ваксини!По моето скромно мнение, ваксините са по доходоносни от лекарството .Само пълен буунак би измислил лекарство . Що тия тарикати от БигФарма да убиват "златната кокошчица". Лекарството се дава веднъж и човек е излекуван ... а ваксини могат да се бият ВСЕКИ месец. За тоя щам... за оня щам ... повторна доза да хванела по добре ... Държавата/Данъкоплатеца плаща безплатните ваксини.
38
2
 
9
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Вярно е, само че след 9 месеца или 1 година ще има ново поколение ваксини за новите щамове---------------Не съм антиваксър, но и не желая да се превръщам в опитен материал в ръцете на Биг Фарма!Ваксините бяха "скалъпени" набързо и резултатът е налице!Слаба ефективност - хората продължат да се заразяват дори след двете дози.С доста нежелателни реакции и дори смъртни случаи!По мое скромно мнение вече трябва да се наблегне и на лекарство от Ковида, а не само на ваксини!
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксината на Астра Зенека е така разработена, че разпознава българите и не ги убива. Тук няма никаква опасност от тази ваксина, ако не ми вярвате, питайте Ангелов.
36
1
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Затова няма смисъл да ходим чак в Австралия, за да се ваксинираме с Астра Сенека.
35
2
 
10
 
! Отговори
Тъжен преди 3 години
Мдам, но защо в медиите нищо не се говори за стотиците смъртни случаи след ваксините на пфайзер и модерна?Моите съболезнования към близките на убитата.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По повод починалата в Австралия жена министър Ангелов вече сигурно се е произнесъл, че няма установена връзка с ваксината на Астра Зенека.
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито ще е първата ... нито ще е последната . Без значение колко ще умрат ... оФцете ще продължат да се редят на опашка за ваксиниране . Баааси иронията . Минала коронавирус безсимптомно и без дори и да се закашля ... а след "задължителното" ваксиниране получила тромбози и ритнала с копитата .....
32
3
 
5
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 години
Аз не си направих PCR тест. Обаче после имах антитела. Повечето от контактните членове на семейството също не си правят тестове, даже и да го преболедуват леко, защото то си е ясно от какво им е липсата на обоняние, при положение, че човекът, с когото живеят е с позитивен тест. Така не влизат в официалната статистика. Така че, официалната статистика на ковида я умножете по 2-3 и пак няма да имате реална представа, защото има много хора, които го карат безсимптомно или със съвсем леки оплаквания.
31
2
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Няма оживели! Всички умряхме! Сега ти пиша от отвъдното.
30
1
 
7
 
! Отговори
Simeonov преди 3 години
До ясно е,че съвсем не ви е ясно.Пълни глупости. Пих ивермектин при ковид. Температура 39 С, отпадналост, кашлица. Жена ми само леко я боля гърлото. Без ивермектин.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 32При мен сред познатите ми няма такъв, който да е изкарал вируса и да не си е направил тест. Значи тези 5,55% са верни.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Чехия заразените са 14,9%, а починалите са 1,8% от заразените и 0,264% от населението. В България е по-различно. Съвсем различна е действителността по възрастови групи. В България сред хората над 90 години умира един на всеки трима заразени. При 80-89 годишните умира един на всеки пет заразени и т.н.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 24От познатите ми, които твърдят, че са изкарали коронавируса, под 10% примерно отидоха и си направиха тест. Другите не влязоха в официалната статистика.Така че твоите 5.5% реално са в пъти повече.Колко точно никой не знае.
26
1
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Да, ако Бил Гейтс изобщо се ваксинира.
25
6
 
13
 
! Отговори
ясно е преди 3 години
Нарочно спират лекарства като инвермектина,хлорокина ,ходроксихлорокина ,които лекуват и предпазват,за да може хората да умират по болниците и в къщи.Целта е да няма друга алтернатива ,освен ваксината.
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще, има ли оживели след тази ваксина?
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Бил Гейтс не умира от ваксината, значи ваксината е добра.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярното е, че не се знае колко време ще трае имунитета срещу вируса. С всеки изминал месец този период се доказва, че става с един месец по-дълъг, но не е ясно докога ще е така.