Арестуваха мъжът, тормозил хората в Световрачене

Венцислав Дамянов е с присъди за изнудване, кражби, наркотици и побой
7 окт 2021 08:35, Петя Славова
82
Арестуваха мъжът, тормозил хората в  Световрачене
Снимка: МВР

Мъжът, който тормози хората в Световрачене - Венцислав Дамянов бе задържан при среднощна специализирана акция.  Срещу него има подадени много сигнали за извършени побои и закани за убийство. Той е бил пуснат от ареста, въпреки че местните се страхуват за здравето и живота си, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По-късно при среднощна акция той е бил отново задържан.

Венцислав Дамянов е бил без електронна гривна, разпоредено е районният инспектор да извършва проверки на мъжа на всеки час, същевременно е подготвено и искане за поставянето на съответната гривна. Само за периода 2006 – 2018 г. той е задържан 9 пъти във Второ РУ.

 Дамянов е многократно осъждан. С 8 присъди е за изнудване, побой, кражби и разпространение на наркотици за периода 2005-2019 г.

Привличан е в качеството на обвиняем по 15 досъдебни производства, образувани в периода 2004-2018 г. за: телесни повреди; закана с убийство; придобиване/държане на боеприпаси; грабеж; изнудване; хулиганство; образуване/ръководене на организирана престъпна група; подкуп на длъжностно лице; престъпления с наркотици; управление на МПС с отнета шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
13
 
! Отговори
Уууу преди 2 години
Ами хора от неговото село и района, просто да ви кажа, че Г-н Макаров е измислил знака за равенство между хората-8 грама олово и... всички сме смъртни. Виждате, че държава отдавна няма.. .. ..
47
0
 
35
 
! Отговори
Али преди 2 години
Нещо ми се губи - как, защо, с какви мотиви, с какъв акъл нашата съдебна система, съдията; след тези видеоматериали, пуска на свобода човек с 15 досъдебни производства и незнам колко си присъди и задържания! Какво трябва да направи, че да го задържат постоянно - да открадне кокошка или да убие куче? Колко ресурс на Държавата беше впрегнат да пази едно село от един човек, пуснат от един честен съдия? Е верно нема такава съдебна система!
46
0
 
13
 
! Отговори
Няма да я бъде преди 2 години
тая държава брат ми. Народа ще се самоунищожи сам чрез про..тотия и апатия.
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Арестуваха мъжЪТ", или "МъжА който тормози хората беше арестуван" - все тая! Учителката по български от началното училище до 7-ми клас явно не ви е научила!
44
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли мечката от началото на седмицата ? Няма ли кой да му спести мъките?
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ще е докато някой не му пусне малко олово и го закачи на селския площад. И всички съседи ще казват колко добро било момчето. Ама като няма държава резултатите са видими.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типичния селчо, дето как излезе от границите на ливадата която живее ще му паднат зъбетата. Какъв боксьор е тоя, на клипчето замахва 8 секунди, и инвалид може да реагира на тоя. Абе селски драми.
41
0
 
16
 
! Отговори
. преди 2 години
Полицията го задържа прокуратурата го пуска както става обикновено със всеки един престъпник в България.
40
0
 
18
 
! Отговори
????? преди 2 години
А дрогарите дето му осигуряват свободата постояно няма ли да бъдат по арестувани леко така?
39
2
 
16
 
! Отговори
СПЕШНО преди 2 години
ТРЯБВА ДА ВЪРНЕМ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!
38
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 2 години
Преди години 1-3 години в затвора бяха превъзпитателни. Излизаше от там смазан от физическа работа прегърбен хрисим човек, който и на мравката път прави. Сега с всяко влизане в затвора излизат все по-нагли и напомпани с фитнес биячи. Виж Митьо Очите, тоя глиган и още стотици такива.Безсилието на държавата и обществото са тотални.
37
0
 
22
 
! Отговори
ЗА ТОЗИ преди 2 години
ГАДНА МУТРА. И ТЕЗИ ЧЕНГЕТА КОИТО СА МУ ПОМАГАЛИ ОЩЕ ПОГАДНИ СА. ЗА ТЯХ КЪСАНЕ НА ПАГОНИТЕ И ВЪВ ЗАТВОРА ПРИ НЕГО.
36
2
 
14
 
! Отговори
хммм преди 2 години
Типичното селско страшилище което го има във всяко планинско село.
35
1
 
16
 
! Отговори
брутален реалист преди 2 години
БГ-то а и целия ЕС има изключително меки "тран..ексуални" наказания предвидени в закона. Тези закони може би вършат работа в цивилизовани държави като Швеция и Дания... НО бугарите сме много пр..сто племе и тука никой не разбира от добро. Тука си требе секира. Този бу..лук и други подобни като него трябва да се съдят по бързата процедура и да лежат по 15-20г. минимум. Ако бяхме народ щяхме да се вдигнем и да променим нещата, както направи Унгария. Но не сме народ а стадо ов...це.
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ушевите му авери,дето го прикриват,те арестувани ли са.
33
0
 
25
 
! Отговори
Твърдия брус преди 2 години
Наближава времето, когато слабата държава ще се замени със справедливата саморазправа.
32
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление, нямаме правосъдна система. Ако отворите НК, там пише, че основната цел на наказанията е хората да се поправят и да се завърнат в обществото. Това е много хуманистична цел, но има хора, които въобще нямат намерение да се поправят и се възползват от това, че системата не прилага строги наказания. Очевидно този човек е рецедивист, който няикога няма да се поправи. Мястото му е в затвора за постоянно. Но нашата система е така направена, че да му дава нов шанс отново.
31
0
 
36
 
! Отговори
българин преди 2 години
Едно време в милиционерските участъци имаше биячи и като вкарат вечерта в мазето такъв като Венцито и сутринта го изкарат , и майка му не може да то познае ! Биеха с мерак и кеф ! Няколко пъти като го обработят така и става кротък като агне !
30
1
 
25
 
! Отговори
до33 преди 2 години
много точно, то проблема не е в полицията а в съда който го пуска ей така, сякаш е откраднал два заека и една кокошка. Съдебната ни система е една мафиотска структура, държава в държавата
29
1
 
8
 
! Отговори
В Америка преди 2 години
такива *** стават булки на не...гри по затворите.