Арестуваха мъжът, тормозил хората в Световрачене

Венцислав Дамянов е с присъди за изнудване, кражби, наркотици и побой
7 окт 2021 08:35, Петя Славова
82
Арестуваха мъжът, тормозил хората в  Световрачене
Снимка: МВР

Мъжът, който тормози хората в Световрачене - Венцислав Дамянов бе задържан при среднощна специализирана акция.  Срещу него има подадени много сигнали за извършени побои и закани за убийство. Той е бил пуснат от ареста, въпреки че местните се страхуват за здравето и живота си, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По-късно при среднощна акция той е бил отново задържан.

Венцислав Дамянов е бил без електронна гривна, разпоредено е районният инспектор да извършва проверки на мъжа на всеки час, същевременно е подготвено и искане за поставянето на съответната гривна. Само за периода 2006 – 2018 г. той е задържан 9 пъти във Второ РУ.

 Дамянов е многократно осъждан. С 8 присъди е за изнудване, побой, кражби и разпространение на наркотици за периода 2005-2019 г.

Привличан е в качеството на обвиняем по 15 досъдебни производства, образувани в периода 2004-2018 г. за: телесни повреди; закана с убийство; придобиване/държане на боеприпаси; грабеж; изнудване; хулиганство; образуване/ръководене на организирана престъпна група; подкуп на длъжностно лице; престъпления с наркотици; управление на МПС с отнета шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното доказателство за "адекватно функциониращата и неподкупна" съдебна система.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Монистър Рашков защо мълчи, къде е промяната, то ясно че тоз тъпанн е плод на гербавото време, ама и сега нищо не се случва. Обикновения човечец това го тормози а не да му разправяш кой къде имал фирма или къща
26
0
 
31
 
! Отговори
Смятай преди 2 години
каква държава имаме дето не може да се справи с един про..т сел..ки шо...пар.А народа търпи...
25
0
 
15
 
! Отговори
Арестуваха мъжЪТ преди 2 години
Отчайвящо...
24
3
 
17
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Браво на този младеж....колко много професии има и явно ги упражнява, специалист....... за разлика от полицая, който може само да задържа, ама и не го прави май когата се налага!
23
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе не го убивайте, натрошете му и двете ръце с един лост, да го видим как ще бие писле с тях, фа не може заднника да си обърше в кнфа
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вай кви неща стават на село
21
0
 
21
 
! Отговори
..или.. преди 2 години
..може би трябва да се намекне на полицая, който го закриля че този човек след време (година ли , две ли ) ще бъде притиснат от ситуацията и ще си признае някъде какви ги е правил, на кого е плащал ... И скоро време всичко ще се реши от самосебе си ..дали гъби ще е преял, дали уиски ще е препил ..дали Ковид ще го набара :) ...тя съдбата си знае!
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то решението е едно, отстрел...като при мечка гризли.
19
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Т.е. пак е под домашен арест? Тоя в нормална държава щеше да е за около 20-ина години в кауша вече.
18
2
 
46
 
! Отговори
Pipi преди 2 години
Вчера гледах репортажа за този бандит и за пореден път се убадих, че съм направил праилния избор да емигрирам със семейството си. Тъжна работа. Улиците на България са пълни с рецидивисти дето тормозят хората, бият, грабят и изнасилват пенсионери по селата и тн. Прокуратурата, полицията и съдът просто не знаят защо ги има.,хората си страдат и така.
17
0
 
24
 
! Отговори
до 20 преди 2 години
Най-добрият разход в случаят е едва 1 лев, в най-лошят случай: 7 грама олово, скорост: между 450 и 550 м. в секунда. Може и леко да греша в скоростта на решението.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментарът на N: 13 е ПРАВ. Всеки съдя е съучастник в този вид престъпление. Защо е пуснат ? Така тоя престъпник влиза е спирала от други престъпления. Такива престъпници задръстват системата от дефекти
15
1
 
16
 
! Отговори
Гривна -Подкрепям преди 2 години
За Гривна ще дадат 2000 лв. , за заплати на полицаи и разходи по коли - 5 хил. лева. Гривната ще я ползват още 100 пъти, а заплатите и разходите по хора и коли няма да се върнат. .. Ха кажете кое да си изберем като разход за системата??!!
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради подобни случаи много хора симпатизират на талибаните, а други искат да се върне соц-а
13
0
 
35
 
! Отговори
ha преди 2 години
Еххх, съжалявам, че хората от Световрачяне си нямат един добър черен нинджа, който да му е свети маслото на този толуп, тлъст и гнусен. Само заради това, че хвана жената за косата в заведението би трябвало вече да е с множество травми и с неспособност да тормози хората за неопределен период от време. Дебела *** гадна!
12
1
 
27
 
! Отговори
До: 13 преди 2 години
Вчера си мислех същото, ако няма закон за анонимност, в което съм почти убеден, да започнат да казват кой е съдията по делото, малко да лъснат...
11
1
 
39
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Да, пишете имената на съдиите, които ги пускат. По-натам е лесно !
10
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ако е нашето село и така да дърпа дъщеря ми за косата, ще го набуча на вилата като копа сено. ДА си знае.
9
0
 
49
 
! Отговори
Виготура преди 2 години
Такива *** рано или късно настъпват някой по-голям от тях и после научаваме че някой е отстрелян с 3 контролни изстрела в главата.