Боян Чуков: Следва фаза 2, Киев и Одеса ще паднат

САЩ вкараха в прегръдка Китай и Русия, смята анализаторът
25 фев 2022 09:06, Александър Попов
82

"Мъдрите американски анализатори предупреждаваха за тази ситуация още през 2008 година. Обясниха, че Украйна е най-червената от всички "червени линии" за Руската федерация. Тогава имаше категорично световно доминиране на САЩ и не слушаха предупрежденията", коментира анализаторът Боян Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че първата фаза на операцията е приключила, следва фаза 2 - руснаците ще влязат в Киев, Одеса също ще падне. Чуков коментира и последните изказвания на Байдън и Зеленски.

Още по темата
"В думите на Байдън четем между редовете - "Ние се отказваме от Украйна, ще ви подкрепяме, но американските въоръжени сили няма да се намесват. В последното изказване Зеленски заяви, че иска да говори с Путин и че Украйна може да остане неутрална държава. Той в момента разбра, че е оставен сам", каза Чуков.

Според него обявените санкции срещу Русия реално укрепват позицията на Путин.

"През последните седмици американските медии започват да извеждат Доналд Тръмп на преден план. С тази своя политика САЩ вкараха в обща прегръдка Китай и Руската федерация", коментира Чуков.

И отбеляза, че китайски кораби навлязоха в териториалните води на Тайван, а китайски самолети навлязоха във въздушното пространство.

И добави, че пренареждането в световния ред е факт, започнали са го Китай и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
13
 
2
 
! Отговори
Васил Ников преди 2 години
Стига сте давали трибуна на тоя червен другар. Единственото което чуваме са упорките на Кремъл.
47
1
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
За всички джендари, слава Росия
46
61
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още преди да спечели битката Путин вече изгуби войната..тази за сърцата на хората.
45
46
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да подкрепяш Путинова Русия в ситуация като сегашната означава или да си национален предател или просто ***. Или и двете заедно..Ченгето на снимката не го коментирам.
44
65
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не му давайте на тоя руски шпионин да коментира повече
43
3
 
29
 
! Отговори
Българи Мишоци преди 2 години
В България има ли достатъчно бункери за всички мишоци?
42
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя гад да не главнокомандващ на Украйна) ,я се скрий циркаджия
41
10
 
62
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Русия търпя 8 години .Украйна имаше толкова време да изпълни един договор от Минск . Е те демнстративно подкрепяни от САЩ и Европа не направиха нищо . Нека не забравяме СССР се разпадна всички запдни сили обещаваха никакво разширение на НАТО на изток е спазиха ли това НЕ. ТОВА КОЕТО ВИЖДАМЕ ДНЕС Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ НЕЩА
40
6
 
49
 
! Отговори
до 55 от славянин преди 2 години
''АБЕ НА ТОЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ РАЗБИЕ ПРОРУСКАТА ТИКВА?''Зеленски започна да скимти като пале, че ''великите'' атлантици го изоставили сам! Така става винаги когато повярваш и заложиш на атлантическите незнайнополови кастрати!
39
2
 
51
 
! Отговори
54 преди 2 години
Аз лично слушах Байдън по CNNптед 2 седмици, казвайки :"Ако Русия нападне Украйна ще се сблъска с нашата мощна военна сила". Снощи каза"Ние няма да се намесим пряко, с войски В Украйна".Нали са голяма сила, я да ги видим сега. Нали са полицаите на света.
38
7
 
31
 
! Отговори
до 55 от славянин преди 2 години
''АБЕ НА ТОЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ РАЗБИЕ ПРОРУСКАТА ТИКВА?''Ами явно няма, то всички атлантичета сте безгръбначни кастрати и в бой никакви ви няма!
37
4
 
33
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Чуков е голям ,радвам се че информационното затъмнение и цензора е е във пълен ефект у нас както на други места ,!Пропагандната война е страшна в нета!Украински ботове и промитимозъци !
36
7
 
51
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Много добре подготвен анализатор. Точен и хладнокръвен анализ, отново.
35
6
 
63
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Къде е дедо Джо с могъщата американска армия?Този филм вече го гледахме в Грузия през 2008.Украинците много сгрешиха като се хванаха на американското хоро.
34
13
 
26
 
! Отговори
Не съм трол преди 2 години
Дано цяла Украйна падне
33
7
 
63
 
! Отговори
Баба Ванга преди 2 години
Американския орел всъшност се оказа лешояд, докато руската мечка се оказа Гризли. Много е освирепяла. А като разпери крилца Дракона на Поднебесната и тогава гледайте ко ще става. Мерси на дъртите ялови сенилни сбърканяци които властваха и властват в целия Западен свят.
32
6
 
71
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Зеленски вече скимти, че е изоставен от атлантическите си ''съюзници'', но така става с всеки който избира такива ''съюзници''!
31
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Про ста щи на та в Бг се измерва с енавистта към кремъл.
30
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Варна - Иличовск ферибоот...
29
14
 
43
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Браво Чуков! Точно така ще стане. Новите господари са Русия и Китай. Едните с най голяма територия ресурси и непобедима армия, а другите милиардно население, и най силна икономика. Честито на белите хора от запада. Алчността , задкулисието, дребните крвиви сметки и ето резултата. Падат от трона. Светът ще е много различен. Ама много. САЩ ще се разпаднат. Още век я изкарат я не.