Футболистът Георги Йомов е задържан за разпит заради стрелбата

Полицията в София издирва бащата и брата на футболиста
Обновена: 17 май 2022 09:11 | 17 май 2022 08:27, Анисия Иванова
14
Футболистът Георги Йомов е задържан за разпит заради стрелбата
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията за разпит във връзка със снощния инцидент, при който двама мъже бяха прострреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София.

Полицията продължава да издира стрелялите по мъжете. Претърсени са няколко адреса, иззети са записи от камери.
От МВР потвърдиха официално БНР, че по случая има задържан. По информация на близки до разследването полицията в София издирва бащата и брата на футболиста.

Още по темата

Снощи пред сайта на спортния клуб Йомов обяви, ще няма нищо общо със случая, както и че е дал на брат си своята кола, която е била в района на бензиностанцията.

Простреляните са на 36 и на 26 години, като по първоначална информация единият от мъжете е от София, а другият е от Петрич. Двамата са откарани във Военномедицинска академия, като единият от тях е с по-сериозни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Версия преди 1 година
След загубата , Брата на Йомов се среща с лихвар , участваш в уговорени мачове . И става скандал, за това , че Йомов му е дължал пари на мутрата. Има ли са уговорка , ЦСКА да загуби , лихваря да изкара чиста сума от това и така да се покрие дълга. Йомов за да се спаси праща брат си се е съгласил да играе против отбора и да провали ЦСКА. мутрата ги е измамил и е искал парите . Брадъра на Йомов е казал бе нали уговорих мача кво искаш , но тогава мутра поискал Ариа да изплати с...версия ли е това ?
10
3
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Георги Йомов е бил бесен, ама наистина бесен, след загубата от говедата с 0:1... Така че разбирам защо се е заяждал и е налетял на бой. То наистина е цяло чудо, че говеждата и припознаваческата публика не се сбиха... При 20 000 биещи се и млатещи се цялата полиция и жандармерия на София нямаше да стигне да ги разтърве.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предполагам че става на въпрос за пари хазарт и загубата на ЦСКА или той или простреляните в крайна сметка тия среди не прощават...
8
0
 
7
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Хехе ... отрече да е бил там, и то официално, пред сайта на ЦСКА, но ченгетата като го натиснаха, започна да пее друго! Ясно е, че никой от главните действащи лица не е стока, но да се правим на каубои ... В съзнанието ми изплува спор за паркомясто и ти знаеш ли кой съм уеееее, муууу, буууу, ъъъъ и всякакви подобни нечленоразделни звуци, вместо направилия нарушението да каже - извинете за неудобството, прав сте ... примерно! Но къде толкова акъл в индивиди с мозък колкото орехче!
7
2
 
16
 
! Отговори
Taню преди 1 година
Cвинчyги, каквито на терена, такива и в реалния живот...
6
0
 
19
 
! Отговори
Инж+ преди 1 година
Така е, като "играе" по дискотеките и механите, а не на терена..... Редно е Жорко да бъде изхвърлен от ЦСКА.
5
0
 
23
 
! Отговори
хъх преди 1 година
Футолиста на чорбата е стрелял. Жертвите са извадили късмет ,щото футболера на червения клуб се целил в главите на жертвите,но по навик и разбираеми причини не уцелил точно
4
2
 
26
 
! Отговори
Пичкати лелина преди 1 година
Наркоманска им работа!Български футбол няма от 1994 г и таз Перачница на пари и инкубатор на вечни скандали трябва да се закрие със закон!
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалга селяци
2
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
футбол, хазарт, кредити, алкохол, цигари и леки жени ---- източни (руски) ценности
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоа момче не му върви, на финала беше набеден че бил играл. Даже има и свидетели че е бил на терена, сега пък това...