Феновете на ЦСКА замеряха с различни предмети Десподов

Мачът между "червените" и Лудогорец бе прекъснат за дълго време
30 апр 2023 22:24, Нели Христова
31
Феновете на ЦСКА замеряха с различни предмети Десподов
Снимка: БГНЕС

Дербито между ЦСКА и Лудогорец бе подновено след дълго прекъсване, в което футболистите на "орлите" се прибраха в съблекалнята, а тези на "червените" загряваха на терена. Причината реферът Георги Кабаков да спре временно двубоя на стадион "Българска армия" бе, че феновете на "армейците" замеряха в продължение на няколко минути с различни предмети капитана на разградчани Кирил Десподов, който трябваше да изпълни корнер.

Преди това мачът бе прекъснат за няколко минути заради запалени факли и димки от страна на домакинските фенове на стадион "Българска армия", което пречеше на видимостта. Веднага след подновяването на играта Лудогорец откри резултата с гол на Игор Тиаго.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Ами преди 1 година
До Кочо Да не мислиш, че на мачовете ходят само безработни? Хайде, като видиш президента на мач, вземи го пренасочи да копа при някаква авария на ВиК!
26
0
 
1
 
! Отговори
Кочо преди 1 година
Кога ще ги забраните тия мачове бе ? А тия комплексари дето си нямат друга работа, я ги насочете към нещо полезно: пътища, водопроводи ..., ама на минималната работна заплата хахаха !
25
1
 
3
 
! Отговори
= преди 1 година
Селските комунисти превзели страната с решаващата помощ на *** си създадоха един чорбарски клуб и си го кътат вече над 70 г. Всеки друг клуб за такива простотии ще бъде изхвърлен от първенството. Но чорбарите са недосегаеми, селските им апологети не дават прашинка да падне върху тях. Слава богу,отново ги натупаха и ще можем спокойно да си пускаме телевизорите и ютиите
24
1
 
4
 
! Отговори
Значи преди 1 година
За Нова Година можем и да взривим страната и тогава е кеф, а на стадиона не може факли и фойерверки? В Пловдив на терена беше хвърлена само една факла от феновете на Левски. В София замеряха с какво ли не Десподов! Нарочили го за предател, а продадоха ли го и взеха ли пари за него? Взеха и вече не е техен футболист. Това къде ще играе се определя от настоящия отбор, него и този , който го иска! То и аз мога да искам да продам автомобил за 10000 и после да сиго откупя за 1000, ама кой ще върже?
23
3
 
11
 
! Отговори
Хибрида не е ЦСКА преди 1 година
ЦСКА-София не е ЦСКА(истинският ЦСКА фалира на 9.9.2016 г.) ,не сте вече и Литекс, защото малкия тарикат унищожи наведнъж 2та-отбора с история. Вие сте НИКОЙ...отбор на шест години без титли и история, дошъл с измама в София и взел базите на фалиралото ЦСКА отново с измама и с помощта на ББ. А, че селското ви отборче рита за здраве вече 7 години е ясно на всеки, само на *** привърженици на хибрида и на жалките припознавачи не е ясно. 7 години фалшиво Цска, 7 калъфки. Пък вие си подкрепяйте Гриша Ганчев, алчното двудже, което ви краде.
22
3
 
4
 
! Отговори
ЦСКА - ха-ха-ха преди 1 година
Малкият Иванчо не можел да произнася Р и като го питат от кой отбор е, той се изпъчва и казва: Аз съм цесекал.
21
2
 
10
 
! Отговори
Историята на хибрида преди 1 година
През месец юни 2017г., от Европейската футболна централа /УЕФА/ решиха окончателно, че ЦСКА-София е нов клуб.Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов обяви, че ЦСКА-София е правоприемник единствено на Литекс.Самото ръководство на ЦСКА-София също призна в официален документ до КАС и УЕФА, че този отбор е Литекс и промяната на името и седалището на клуба е само маркетингов трик.Сами си направете извода какво представлява хибрида ЦСКА-София и на кого принадлежи ...
20
3
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Е,и? Къде отиде победата? В Разград,оле.
19
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъвто отбора,такива и феновете!
18
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тия хуни ли ще даде държавата терена в Борисовата градина да направят свое свърталище! Срам и позор в центъра на парка!
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей така феновете предизвикват съдбата и тя им го връща.Помните ли лятото левскарите като играха на Герена за Лига Европа?Феновете Бяха сигурни и на полувремето изстреляха 15хил фойерверки и накрая отпаднаха от малтийските Хамрун.Вчера същата история в Пловдив дето на новия си стадион канарчетата замъглиха терена от пиратки и на откриването на стадиона паднаха от сините, а днес чорбарите пък пак с фанфари и пиратки отзнаменуваха загубата си от рязанитте.Не слагай тигана, ако рибата е още в морето
16
1
 
17
 
! Отговори
Чендов преди 1 година
Ето заради такива простащини,футболът ни е на това ниво и когато при жребий за някакъв международен форум изтеглят името на български отбор,другите в групата се прегръщат и целуват все едно са станали шампиони.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долни,класически *** са бг феновете!В Англия защо няма такива?!?Димки и факли нямат,но пък имат футбол.
14
1
 
12
 
! Отговори
хахахахха преди 1 година
айде сега, дружно да си отрежем вратите
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готи и Скити (Българи). В историята на Света няма друг такъв случай.
12
4
 
1
 
! Отговори
Безимен. преди 1 година
Кой от всичките императори?Дето са изтрепани от Разград.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двама българи общо и от двата отбора, ей дотам я докарахме "българи"..
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой не знае, в битката при Абруциус (Разград) са разгромили и обезглавили Римски Император!
9
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко са го били македончето предател Десподов.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Развалиха мача с "атмосферата си". ЦСКА играеше по-добре преди атмосферата.