Със 100 км/ч карал Адриан когато блъснал Явор и Ани

Самата експертиза не е говотва в цялост
10 май 2023 13:15, Нели Христова
74
Със 100 км/ч карал Адриан когато блъснал Явор и Ани
Снимка: БГНЕС

Адриан Антонов е карал с около 100 км/ч. Това сочи експертиза, която е изследвал скоростта му по 3 методики, цитирана от "24 часа".

Те дават различни резултати - от 90 и няколко км/ч до малко над 100 км/ч. Самата експертиза не е готова в цялост, но именно тя ще бъде приложена днес по време на мярката за неотклонение на мъжа.

Там Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за Антонов, който е обвинен за смъртта на младата двойка Явор и Ани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И вчера цял ден слушахме нагли обяснения и оправдавания на убийството което не знам защо квалифицират като по невнимание и явно умишлено не са събрани никакви адекватни доказателства или са заличени така да се каже защото ако имаш триста метра спирачен път си карал с много висока скорост. Второ не си направил опит да спреш и трето наемаш адвокати които хитруват. Те ни пробутват някакви си сто километра които обаче също са недопустими.
58
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
бръмченето на този таралясник се е чувало сигурно от моста при Захарна фабрика ----////----- Той е идвал от Центъра, КЪМ Захарна фабрика.в тая посока е нанагорнище и много се съмнявам след трамвайната линия да е успял да вдигне повече от 90-100.
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Но той е добро момче. С добри оценки, заслепен бил, колата неизправна, наглите пешеходци къде пресичат? Те не се ли оглеждат? Ще оттърве бала мамин сладък-това голяма трагедияСямо със 100км ги е помлял, и пробите му чисти(не вярвам) .Направо ми се повръща от родата, по-добре да замълчат и да не се излагат.
56
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не знаем, какво се е случило.Представям си сценарий при който младите хора пресичат и виждат идващият с висока скорост автомобил и решават да се върнат вместо да продължат.Знаете за какво говоря.В никакъв случай не оправдавам високата скорост,два пъти по-висока от позволената и няма спор на кого е вината тук.
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Втората сценария на Милен Цветков...
54
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как точно със 100 км/ч е карал? Не вярвам хич.. Повече от 150 е карал ако видите мпс-то как му е деформирал ламарините.. Другият въпрос е защо чакаха 24 часа да мине после взеха кръвна проба от тоя..??
53
1
 
17
 
! Отговори
Чоко преди 11 месеца
Направи ли вече впечатление и адвоката , който са намерили. Марковски джуниър. Определено ще се борят за оправдателна присъда. Много са загрижени за жертвите но ведната изнамират скъп адвокат. Не им е чиста работатат.
52
4
 
13
 
! Отговори
Алелуя преди 11 месеца
След ярката поява на Родител 1 и Родител 2 на Адрианчо, вече съчувствам на това семейство за жертвата им, която са дали. Лесно им е на другите две жертви. Те няма да страдат, а Адрианчо ще страда, няма да отиде на абитуриентската, ще му дадат няколко години условно, а адвокат Марковски ще го канонизира като светец-мъченик.
51
2
 
10
 
! Отговори
Пижо преди 11 месеца
До Противно семейство - Е, какви да са?! Не видя ли, че не говореха български! Не видя ли заученото изпълнение на ревящата ромка: "Ама, какооо, давам живот, мой за тях ***, какоооо"... Поредният ром, убил поредните българи!
50
3
 
18
 
! Отговори
Противно семейство преди 11 месеца
Много противно семейство има Адрианчо. Наредиха се при жертвите. Адрианчо е келешшче, а майка му и баща му са психопати. Къде се наредиха при жертвите? Абитуриентската му пропаднала и реавнето пред телевизиите беше като магарешки рев. Да покажат, че и те са жертви, и техният келешш ще пострада.
49
3
 
13
 
! Отговори
Чоко преди 11 месеца
Живеех до този свегофар в продължение на 10 години. Ако знаете какво става на булеварда в късните часове. Гонки и особено зловещо е тези с моторите, които вдигат и страшен шум. Явно след като съм се преместил в затворен комплекс, нещата не са се променили към по-добро. Жалко за младите но ми е необяснимо как може да не се реагира и да се избяга от удара при празен булевард и при положение, че бръмченето на този таралясник се е чувало сигурно от моста при Захарна фабрика.
48
2
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 11 месеца
Не казвам, че жертвите са виновни, естествено че шофьора е виновен - въпроса е защо се е стигнало до този тежък инцидент? Това че има пешеходна пътека, не означава че човек не трябва да внимава когато пресича, ей така от елементарно чувство за самосъхраниние. Истината е че жертвите са имали много лош късмет, явно е че както те, така и шофьора не са преценили добре ситуацията, подценили са опастността, не са били достатъчно концентрирани на пътя. И да шофьора трябва да си понесе отговорността.
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До До 36 То хубаво, ама ограниченията на скоростта не са измислени да дразнят шофьорите! Преценяват се според пътните условия и средата. Обикновено в градски условия е 50, защото при сблъсък ще оцелеят почти без наранявания шофьорите, за жилищни квартали и малки улички е по-малко защото ударен пешеходец с 50 ще го отнесе сериозно, а може и да не оцелее. Затова не е правилно като са определили 50, да се кара с 80-90 само защото всички така карат. Просто всички трябва да бъдат глобени няколко пъти
46
2
 
12
 
! Отговори
Лютенич Гърбов преди 11 месеца
Скоростта, грубо изчислена, съдейки по клипа в интернет е 135 км/ч.
45
1
 
16
 
! Отговори
Лютенич Гърбов преди 11 месеца
Рабира се, след извество време ще са 99 км/ч, както в делото за Милен Цветков. Все пак там е границата между по-леката и по-тежката присъда.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бащата на убиецът го гледах вчера,мязаше баш на сгоден швед,а и втората му maйka,артист голям без НАТФИЗ, тези неща ги умеят само представителите на бойковия електорат. Отделно заличиха следите,оня дето си бракувал и предал колата на вторични веднага след катастрофата,сега карал със 100 , тя колата се движи като куршум на записите. Вместо да дават пет бона на дело за адвокат,да му бяха купили свястна кола с еднакви гуми,а не кош за убиване.
43
8
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 11 месеца
Истината е че там има пешеходен светофар, но след около 24 часа спира да работи. Основната вина е на шофьора безспорно, но също така жертвите не са преценили правилно когато са приминавали, може би не са преценили скоростта на автомобила, която е била очевидно висока.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е много ясно, че е карал с около 100. Ако беше с 40-50 нямаше белята да стане.Ама тва е - например аз бях много буен като млад, но карах разумно.Брат ми - кротък беше, обаче играеше на need for speed. И на 19 с колата на баща ми много тежка катастрофа - добре, че нито той пострада, нито някой друг. Полицаите ми казаха тогава, че е влязал в завой с около 120-130 в града. Не знам освен на 25 чак да се взима книжка - как тия младите да им налееш акъл
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До долните коментиращи , светофара нощем само мига без светлини ,няма зелено , няма червено. Но когато има светофар на пешеходна пътека водачите са длъжни да спрат ако има преминаващи пешеходци. Водача не само че не е спрял , но е карал с превишена скорост.
40
4
 
5
 
! Отговори
До 36 преди 11 месеца
Не скоростта е причина за една катастрофа, а до колко концентрирано е задкормилното устройство - не може да шофираш с 40 км/ч, да си бърничкаш в телефона и да не създадеш условия за ПТП. И да най-безопастно е да шофираш със скоростта на трафика, дали си със значително по-висока или по-ниска скорост, разлика няма.