Пуснаха на свобода убиеца на Ани и Явор

Той е пуснат с мярка подписка
29 авг 2023 19:05, Нели Христова
71
Пуснаха на свобода убиеца на Ани и Явор
Снимка: БГНЕС

Извършителят на катастрофата, в която загинаха Ани и Явор, е на свобода с мярка "подписка". На 4 юли 2023 г. Софийският градски съд е изменил мярката на обвинения за катастрофата на бул. „Сливница“ от „задържане под стража“ в „подписка“, съобщи БНТ.

Причината за това е, че Антонов е обвинен за престъпление по непредпазливост, за което по закон не може да бъде задържан повече от 2 месеца. Мярката е била гледана само 4 дни преди да изтече този максимален срок.

Съдът е преценил, че не са налице опасностите да се укрие или извърши престъпление, поради което е определил мярка „подписка“.

Прокуратурата не е протестирала определението на съда и то е влязло в сила незабавно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Хрристо Иванов преди 8 месеца
До Юрката Само не разбрах какво имаш предвид под съдебна реформа. Нали пак под диктовката на същите адвокати и НПО та ще се пишат законите и поправките на поправките. Нали пак под натиска на улицата политиците ще си правят PR.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво не е ясно и защо не са го"пуснали" в затвора. Караш с два пъти над допустимата скорост. Убиваш двама на печеходна пътека. Какво като са изпили по една бира. Вървели са си нормално. Всичко друго е от значение колко ще лежи. Ами по закон веднага да е в кауша. Па ще питам адвоката дали ще протака и извършителя я ще си седи вкъщи, я ще се разхожда докато минат 4-5 години, на колкото и ще го осъдят!!!!! Я влезъл в затвора, я не.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
МАРКОВСКИ,,,,,ТРУПАШ ГРЕХОВЕ КАТО БАЩА ТИ !
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хубаво го пуснали у дома, ама Явор и Ани ще ги пуснат ли от оня свят да се върнат у дома ? Освен това след тази случка, да покажат, че се върши нещо, съсипаха булевард "Сливница" от заграждения, тригълници. Шофьорите на тролейбуси всеки ден ги псуват, че им падат токоприемниците, а и хората не са във възторг.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хуманно, браво! Няма ли похскоро да станем американски щат или руска провинция и да се решат дребни проблеми, като този?
47
2
 
8
 
! Отговори
Саркастичев преди 8 месеца
А не Ани и Явор май са възкръснали? Евала, съдии и адвокати. Дано този извърши ново престъпление, за да ви тежи на съвестта. Обаждам се на попа да пали кандилото и почвам да се моля този пак да прегреши.
46
0
 
13
 
! Отговори
Само да питам преди 8 месеца
Защо изобщо има затвори!? Да ги разпускат за да не тежат на бюджетаДва месеца не могат да уточнят очевадното. Щом и мишоците станаха тарикати и законите не се отнасят за тях, дупе да ни е яко, това е трагедия
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Юрката -То, за разбиране, отдавна е ясно, ама кой да я направи? Не е само да се приказва, че трябвало. Христо Иванов пенсия заработи с тия приказки, ама да направи реформа? Приказките - приказки, ама моженето липсва.
44
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 8 месеца
Ние престъпниците си имаме ерархия! На върха на пирамидата са банкерите,след тях са политиците,по долу са бизнесмените като мен , След това са ОПГрупи.По надолу са тел. измамници. След тях са всякаква гмеж от пласьори,тарикати на дребно,и други живеейки от случайността и късмета .Вие кво сте бе .Я да бачкате че ако умрат балъците ще умрат и тарикатите.
43
2
 
6
 
! Отговори
Юрката преди 8 месеца
Сега разбрахте защо трябва да има спешно съдебна реформа?
42
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 8 месеца
До 47 Нетърпимо е вече . Време е за гражданско неподчинение .ОВЦЕТЕ НЕ СЕ БУНТУВАТ .!
41
1
 
6
 
! Отговори
Нетърпима повече преди 8 месеца
Вече е време за гражданско неподчинение!
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тук се сещам за простоватите циганели от Прилеп дето убиха невинния шофьор, че безпризорното им дете излязло рязко на пътя. Виновен, невинен племето решава вместо държавата. И тук, при явна вина на убиеца шофьор цингалчек, пак държавата намери начин да оневини по непредпазливост. Пазете ги, те ще останат и ще победят, но като поемат короната ви питам всички, ще могат ли да бъдат приносител на цивилизацията или победилото диво племе ще може ли да поддържа модерния луксозен живот на Земята!?
39
0
 
15
 
! Отговори
ЧЕРЕПА СЕ ВЪРНА. преди 8 месеца
КАКВО ОЩЕ НЕ ИМ Е ЯСНО НА СЪДИИТЕ? КАРАЛ СЪС 120 И СГАЗИЛ ДВАМА МЛАДИ - НАПРАВО В КАУША! ТАКА И СИНА НА ЕДИН ПРОКУРОР ПРЕДИ ГОДИНИ НА БУЛ . БАЛГАРИЯ СГАЗИ ДВАМА НА СПИРКАТА И НИЩО?
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вижте колко напълно законно цялата съдебна система до най-дребния детайл е нагласявана постепенно с годините да пази правата на престъпниците, те да са свободни, спокойни и защитени, а жертвите отиват на заден план. Дяволът е в детайлите. Годините лобизъм на всевъзможни престъпни организации под мотото на демократични права отдавна е обърнала везната в полза на престъпника. А ако за нещо не е така, тогава пък идва на помощ подкупа и корупцията и това е цялата съдебна система в българско...
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хайде фалшивите медии да повикат съдиите и прокурорите да дадат обяснение на решенията си! Дайте им думата те да говорят!
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Подривна и нелигитимна съдебна ситема, искат да се настройм един срещо друг, престъпниците да са на свобода, а спазващи законите българи да се бият един друг!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Kalin72Може и някой от село Градец да наемат.
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен Да намине към село Прилеп, Сунгурларско - там да опита номера си!
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурно ли е, че няма да яхне пак автомобила, да се поразтуши гОркият? И, да не дава господ да направи още някоя беля.