Сексуално посегателство над репортерка при живо включване в Мадрид

Мъжът е арестуван след множество възмутени обаждания на зрители
14 сеп 2023 12:53, Елка Василева
84

 

Испанската полиция арестува мъж, за когото се предполага, че е извършил сексуално нападение на телевизионна репортерка, предаде кореспондентът на БНР. Действието се развива в ефир по време на живо включване на една от мадридските улици.

На кадрите се вижда как, докато репортерката Иса Баладо говори в ефир, отзад към нея се приближава мъж, която е хваща за долната част на гърба и я пита каква е програмата, за която работи. Първоначално тя се опитва да го игнорира и да продължи живото си включване, но водещият от студиото я прекъсва и директно пита дали мъжът я е докоснал. В този момент репортерката се обръща към мъжа, който все още стои до нея, с въпроса „наистина ли трябва да ме пипаш?“. Секунди по-късно непознатият си тръгва, като преди това погалва косата ѝ.

След множество възмутени обаждания на зрители полицаите локализират мъжа и го арестуват.

Вторият вицепремиер и лидер на „Сумар“ Йоланда Диас реагира веднага, като каза, че този мачизъм няма да остане ненаказан и Баладо ще получи същата подкрепа като Джени Ермосо, която бе целуната от бившия вече шеф на футболната федерация Луис Рубиалес. "Това, което досега беше "нормално", вече не е нормално и мъжете трябва да свикнат с това“, каза и министърът на равенството Ирен Монтеро. Според нея „докосване без съгласие е сексуално насилие“ и то трябва да бъде наказано. От телевизионния канал, за който работи журналистката, също изразиха солидарността си с нея, казвайки, че „осъждат всякакъв вид насилие“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
девойка с възпитание преди 7 месеца
До АнонименА се тълкува обратно от разни извратени мозъци!
70
0
 
1
 
! Отговори
Стария хъш преди 7 месеца
Аз не съм против пожарникара борисов да ме улови за *** че дори да го помилва....
69
3
 
8
 
! Отговори
Чудя се преди 7 месеца
Как ли ще реагират мачовците, ако някоя непозната жена, минавайки покрай някой от тях, го тупне по 4-буквието или го хване за еди-къде-си?
68
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само с нейния човек!
67
2
 
9
 
! Отговори
Чудесата на Кръстовд преди 7 месеца
Цънцарова:Еее!Дай Боже и мене!
66
3
 
1
 
! Отговори
Гица преди 7 месеца
До дьо Сап, където живея мадам на местния второкласен путиклуб вербоваше 70+ годишни пенсионерки - англичнки да заработват при нея едни 50-60 евро на час. Това, че ти не искаш да пипаш 50 годишни, не значи, че други на по 70-80 години са на същото мнение.
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От записа се създава впечатление че се познават.
64
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не се вижда къде точно я докосва, айде стига правили от мухата слон. Да му беше ударила шамар щеше да личи че е недоволна, а тя по съвсем друг начин реагира.
63
6
 
1
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До Анонимен 63 Благодаря. Сега Вие бъдете честен и си признайте защо ме попитахте! С какво намерение.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До една жена Това, че Ви поптах дали сте омъжена обида ли е? Моите съболезнования за съпруга Ви!
61
3
 
1
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До маркиз дьо саП 60 Съмнявам се нещо за мен да Ви е ясно. Вдовица съм. Бях омъжена 21 г. за прекрасен мъж. За съжаление, добрите хора си отиват рано. И остават такива, дето всичко им е ясно, без нищо да знаят. Давайте! Засипвайте ме с обиди!
60
6
 
6
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 месеца
До Гица Бабо Гицке, като направя сметка, че по време на социализма си била на 14 г. излиза, че сега гониш педесетака. Че кой ще тръгне да те обарва? И ако случайно някой пийнал и с по-слабо зрение го направи, ти направо трябва да го черпиш!
59
4
 
5
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 месеца
До една жена Вие омъжена ли сте? Обаче отговорете честно на въпроса, въпреки че за мен отговорът е ясен.
58
4
 
8
 
! Отговори
Гица преди 7 месеца
през социализма на празна улица се разминах с едно туррче и ми посегна на гърдата при разминаване. Бях на 13-14 год тогава и не беше приятно преживяването. Ако сега ми се случи, ще има едно туррче по-малко. След като в по-късна възраст един мароканец ме ограби и би на улицата и получи 7 години затвор за което, излизам с инструмент в джоба и няма да се поколебая да го използвам срещу всеки насилник, тръгнал да ме граби, бие или пипа.
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Фънк . Това мислех да напиша и аз, но да не се повтаряме. Ако някой така опипа майка им на работно място и пред широка публика? Ще е или няма да е унизително за жената. Било нормално да се ходи и да се опипват и целуват жени, айде бе??
56
7
 
5
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До Анонимен 56 Опитва се да се държи, сякаш нищо не се е случило, за да не разваля предаването. Жестът й с ръка показва, че иска той да спазва дистанция. След т.нар. "погалване" по главата си личи, че й е много неприятно. Пък и вече няма нужда да го прикрива. Утре, като започнат обратните и вас да опипват и пошляпват, ще ви видя колко ще сте доволни. Че и да го видят това всичките ви познати по тв.
55
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Момата много се зарадва преди да и кажат, че не е политически коректно да се радва и че трябва да се мръщи. И тя се намръщи. Пази си работата момичето. Останалите извратеняци с различно виждане по случая да се прегледат.Пича не смята че е безнаказан. Снята, че удоволствието си заслужава последствията. Има голяма разлика. Феминистките да го имат впредвид. Защото иначе може да се наложи да ги лежиме. Щото вече ни писва на нормалните хора да ни тероризират ментално болни нискоинтелигентни твари.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами ако я погледна сексуално ? Ай стига простотии!
53
4
 
5
 
! Отговори
Ама преди 7 месеца
Хич не посяга на някоя стокилограмова женичка! Хитър пичът! И предпазлив!
52
14
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Кухарникът стана известен,но предстои да си плати сметката.Ще бъде новата булка в затвора.Дали си струва?