Сексуално посегателство над репортерка при живо включване в Мадрид

Мъжът е арестуван след множество възмутени обаждания на зрители
14 сеп 2023 12:53, Елка Василева
84

 

Испанската полиция арестува мъж, за когото се предполага, че е извършил сексуално нападение на телевизионна репортерка, предаде кореспондентът на БНР. Действието се развива в ефир по време на живо включване на една от мадридските улици.

На кадрите се вижда как, докато репортерката Иса Баладо говори в ефир, отзад към нея се приближава мъж, която е хваща за долната част на гърба и я пита каква е програмата, за която работи. Първоначално тя се опитва да го игнорира и да продължи живото си включване, но водещият от студиото я прекъсва и директно пита дали мъжът я е докоснал. В този момент репортерката се обръща към мъжа, който все още стои до нея, с въпроса „наистина ли трябва да ме пипаш?“. Секунди по-късно непознатият си тръгва, като преди това погалва косата ѝ.

След множество възмутени обаждания на зрители полицаите локализират мъжа и го арестуват.

Вторият вицепремиер и лидер на „Сумар“ Йоланда Диас реагира веднага, като каза, че този мачизъм няма да остане ненаказан и Баладо ще получи същата подкрепа като Джени Ермосо, която бе целуната от бившия вече шеф на футболната федерация Луис Рубиалес. "Това, което досега беше "нормално", вече не е нормално и мъжете трябва да свикнат с това“, каза и министърът на равенството Ирен Монтеро. Според нея „докосване без съгласие е сексуално насилие“ и то трябва да бъде наказано. От телевизионния канал, за който работи журналистката, също изразиха солидарността си с нея, казвайки, че „осъждат всякакъв вид насилие“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
стига бе, то пък хич да не щипнеш, егати живота, вместо да е усмихне че я имат за готена като едно време...
50
6
 
21
 
! Отговори
Айде бе преди 7 месеца
Баси смешкото. Кат шъ бъркаш бъркай яко завирайки пръст у дупарата. И казваш че си шаман изваждащ духовете.
49
3
 
3
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До хе хе хе 48 Сигурно е. Запазени са доста красноречивите му писма до другаря Зиновиев :) Не, че се е казвал така. Те, повечето му дружки са .в.еи, но са известни под фалшиви имена. И са им платили същите тези, които 100 години се правят, че са против тях и действията им, а всъщност точно затова са ги изпратили в Русия - за да я съсипят.
48
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
добре че й подсказаха от студиото, че да направят сензация, иначе така му се усмихваше
47
7
 
10
 
! Отговори
хе хе хе преди 7 месеца
До Пено. Аз лично не съм фен на другаря Улянов. Не защото е бил хомосексуалист /това не е сигурно/, а защото е направил така, че Русия е загубила твърде много хора в Революцията. Но така или иначе, факт е, че лесбийците, евроатлантиците, русофобите, защитниците на "малцинствата" и т.н., сте едни и същи хора. Около 5% от населенията, ама много гласовити и добре финансирани:))
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя има бая извратен вкус. Не си падам по Мия Калифа... Освен ако не е архитект или инженер от Афганиста.
45
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ако беше черен дали щеше да каже нещо журналята - не - щше да го фане за 38 см папаляга и пред камерата да го обели
44
8
 
17
 
! Отговори
абе преди 7 месеца
Сигурен съм, че ако питате съвременните "либерали", най-добре е изобщо да няма мъже или поне бели мъже. Със самото си съществуване те стресират и насилват горките жени и всичките разни ЛГБТ+ същества. Ама природа, пусто! Пък и някой трябва да бачка по-тежката и/или опасна физическа работа.
43
16
 
8
 
! Отговори
Пено преди 7 месеца
До хе хе хе 37....Ленин също е бил хомосексуалист, ама си го обичате .Разбра ли бре , русофиле
42
13
 
11
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
Не е за пренебрегване фактът, че го прави точно, защото е предаване на живо и дори е попитал кое е предаването. Това е по-скоро поведение от типа: "Вижте ме! Мога да се държа, както си искам и никой нищо не може да ми направи." Затова е правилно да му се покаже, че не е недосегаем и правилата в обществото важат за всички.
41
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добре де, като ходиш да опиваш чужди жени, кво очакваш да те потупат по гърба ли, а към квичащите копейки: стига да не биете жените си няма да имате проблеми
40
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
в рейса вече няма да отстъпвам място на жена - че иначе може да се приеме за сексуално посегателство, видя ли на пътя жеан с автомобил да се бута между колите - също - игнор и тва е
39
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пичччове, положението е ясно!!! Като видите жена по тротоара срещу вас я заобиколете, в рейса избягвайте и най малкия допир дори с рамо с жени,ако рейса е препълнен хич не се качвайте,ако кондукторка ви иска билета го дайте с наведена глава без среща на погледите,на касиерката в магазина не пожелавайте хубав ден, щото се води флирт.Спазвайте тия правила щото иначе съда не ви мърда!!!!
38
10
 
10
 
! Отговори
Фънк преди 7 месеца
Мъжкари от Алиекспрес в действие, борейки се да могат да плескат дупета по улиците, което е изконно право на българските ханове. Какви страшни закони има в Европа, леле, добре че живеем в подредената България и сме далеч от подобна деградация.
37
5
 
3
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До до една жена 35 Аз не написах нищо за дефиницията. Пък и не съм се обърнала към Вас, щом Ви е неприятно и не одобрявате. Съгласна съм, че се злоупотребява по този повод, но не значи, че трябва да се поощрява такова поведение. Това е точно проба на търпимостта ни от страна на варварите.
36
7
 
10
 
! Отговори
хе хе хе преди 7 месеца
Тук се пенявят разни лесбийци, колко страшно посегателство е станало върху девойката. Я вижте клепа бе, да ви изглежда че й е неприятно, преди оная от студиото да зе развряка? Не, нали? Въобще, едни и същи хора са лесбийци, евроатлантици, защитници на "малцинства", русофоби, умни и красиви. Около 5% от населенията. Толкова е смешно, стига да не си потърпевш от глупостите им:)
35
0
 
5
 
! Отговори
До 34 преди 7 месеца
Едно време и трепанация имаше. Жалко, че вече я няма. Някои сериозно имате нужда.
34
5
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 7 месеца
Какви са тия празни хипотези. Вижда се от клипа много ясно, че не е случайно обарване. А жената е професионалист и е пред камера, естествено, че ще задържи емоциите си.
33
1
 
11
 
! Отговори
до една жена преди 7 месеца
"Мъжете го оправдавате" - аз съм мъж. Опипвали са ме какви ли не в метро, в автобус, на коцерт, в заведение и т.н. Не приятно ми е, но въпрос на възпитание. Ако за това се вика полиция, защо не арестуват хора които гледат похотно, се натрапват, са груби или миришат? Всички тези неща са посегателства и също толкова неприятни. Не го оправдавам този на видеото, но проблемът не е в 1000000 дефинирани посегателства а това че хората вече се държат като варвари.
32
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едно време мъжете са ходили да крадат булки! А сега до къде я докараме.....