Пребитата с метална тръба подозира бившия си за поръчител

Тя е загубила едното си око
16 окт 2023 08:02, Александър Попов
62
Пребитата с метална тръба подозира бившия си за поръчител
Кадър: Нова тв

Жена от Благоевград беше жестоко пребита докато се опитва да влезе в колата си пред дома в Благоевград. Атаката е заснета от охранителни камери, а полицията е задържала 21-годишен криминално проявен мъж.

Потърпевшата Стефка Терзийска се възстановява в болница след тежките наранявания и фрактури, които е получила.

„Отидох да взема паркираната си кола. Когато я отключвах, усетих силен удар в главата. Видях маскиран мъж, който продължи да замахва с железен прът. Беше ужасяващ момент. Опитах да се прикрия, защото той ме удряше само по главата. Целеше да ме убие, не беше някакво нападение за сплашване. Виках за помощ, но нямаше кой да ме чуе. Изтичах на улицата, където хората се събраха, и той побягна. Беше просто толкова брутално и нереално, че още не мога да повярвам”, разказва Терзийска пред Нова тв.

„Единият ми пръст е почти отрязан. Не мога да кажа, че това е средна телесна повреда, защото едното ми око е било пръснато и в момента съм загубила зрението си безвъзвратно. За мен това е ужасяващо и няма връщане назад”, заявява тя.

Потърпевшата коментира, че не познава нападателя си. Тя е получавала заплахи от бившия си съпруг, с когото са разделени от 4 години.

„Отпреди две години и половина имах информация, че той е поръчал да направят точно това. Подавали сме сигнали, дори сме пускали молба за ограничителна заповед за големия ни син. Той явно се стряскаше и успявахме да постигнем някакво разбирателство. И не съм вярвала, че може да посегне по такъв брутален начин на майката на децата му”, допълва пострадалата.

Синът на нападнатата жена – Коста, обясни, че баща му се е появил пред болницата в деня на случилото се, където живо се интересувал от състоянието на бившата си съпруга. Според него няма друг човек, който да стои зад зловещата атака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
от къде се пръкна толкова леворезбен народ да изпитва удоволствие от тормоз над жени .При първо такаво нападание задължително кастриране да се почувства като жена
58
0
 
9
 
! Отговори
В тотален шок преди 6 месеца
Абе, Господа управляващи, не знам чии интереси защитавате и колко хора още трябва да умрат и пострадат преди да смените скапаният закон??? Нормално ли е да убиеш/пребиеш/осакатиш човек и дет сА вика да го излежиш на Слънчев Бряг? Докато присъдите не са доживотни няма да спрат комплексираните изчадия. Жана му не го ще, иска да си тръгне и да, той я убива/пребива щот ще мине с условна. Да не дава Господ да се върна в БГ
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До зюмбюл 56 - Лекарят е поставил 400 шева, което не са 400 разреза.
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А сега моля да прочетете съседната статия, в която Николай Василев се тревожи за демографията и разправя как да се стимулира раждаемостта. Аз няма да отглеждам дете в такава среда, мерси. Колкото и пари да ми дават.
55
12
 
3
 
! Отговори
зюмбюл преди 6 месеца
До Роза::Какъв поръчител?Не виждате ли,че е съшито с бели конци.Заради пустата конвенция.Дайте мнение на лекари под клетва!Останала без око,без ръка,крак.Също като 400 разреза в Ст.Загора.Математик ли ги брои,че са 400?Проклет народ сме,и това е!И много ***.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ангажирам никого!
53
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Принцип. Майката е с детето. Детето обича двамата родители. Може да разполага с дома. Ако някой не е разбрал! Мъжът би бил щастлив да е полезен. Няма място за претенции. Ако харесва друга, си носи кръста!
52
14
 
7
 
! Отговори
Myrko преди 6 месеца
Преди много години,във времето на соца,във Пловдив една жена беше убила мъжът си със мраморна ваза докато спи,защото бил и изневерявал.беше му направила главата на пихтия.Блъскала го е завалията много след като вече е бил здал.Това женската злоба може да се сравни единствено със силно напечена и раздразнена индийска кобра.Тя жената като се ядоса си губи гласа и се чува само едно съскане.И като е ядосана обижда мъжа си на ,,***",обаче като излезе от кожата си обижда на ,,ах ти мръсно ***".
51
2
 
6
 
! Отговори
Роза преди 6 месеца
Ако наистина поръчител е бившия съпруг на жената,цялата работа трудно ще се докаже пред съда!Най-много да осъдят извършителя,на когото е било платено,но връзката му с извършителя може и да не се докаже!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ти ли бе?
49
2
 
3
 
! Отговори
АЛов преди 6 месеца
Боже господи
48
6
 
4
 
! Отговори
46 преди 6 месеца
Най-обикновени комплексари са.
47
8
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 36 преди 6 месеца
Обикновено се комбинират няколко от причините, които си изброил. Злобата произтича от това, че децата по правило се дават на жената, а с тях върви и жилището. Изключенията са много редки. И когато в това жилище тя си доведе нов съпруг или си води любовници, стой та гледай! Другият често срещан вариант е, когато мъж с високи доходи си намери нова жена, обикновено по-млада и по-засукана от първата. Тогава пък изоставената наема бияч, защото й се вижда недостатъчно това, че е обсебила само жилището
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Соросопростоиди, описаните деяния законни ли са по действащото законодателство в момента?
45
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Я, отново изпълзяха многобройните защитници на убийци и насилници. Не мога да преценя дали са женомразци или откровено прррости. Най-вероятно и двете.
44
5
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Първо, съвсем не само българки убиват, и второ, поредният, който защитава насилниците и обвинява жертвите, не знам как да ви се набие в главите, че е виновен най-вече насилникът.
43
6
 
13
 
! Отговори
киро преди 6 месеца
Ами прокуратурата да се сезира, какво дремете бре? Ако пък няма съд и присъда за тоя безпишков индивид, вземайте правосъдието във ваши ръце. Другият път ще я убие! Случаи колкото щете има вече.
42
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо само българките ги убиват или пребиват из Европа и у нас......не мога да разбера ? Имаше убити и пребити българки в Италия, Испания, Гърция, Турция и т.н. Защо това се случва......може би има някаква причина ?
41
1
 
18
 
! Отговори
до 41 преди 6 месеца
Четете статията преди да коментирате. 21 годишен е извършителя, който тя не познава. Предполага се, че поръчителя е бившият и мъж
40
10
 
4
 
! Отговори
абе преди 6 месеца
ся последно метална тръба или крик , да не се окаже утре че е френски ключ