Борисов "за" комисията за полицейското насилие, за Пеевски е незаконна

НС не бил разследващ орган
Обновена: 24 ное 2023 11:19 | 24 ное 2023 11:19, Камелия Цветанова
34
Борисов "за" комисията за полицейското насилие, за Пеевски е незаконна
Снимка: БГНЕС

Според председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски комисията в НС, която ще разследва полицейското насилие на протеста срещу БФС е абсолютно незаконна, защото заменя други органи.

"Разследване на какво – хората си свършиха работата и овладяха максимално бързо този чудовищен вандализъм, който се случи в София", коментира той и попита какво ще върши тази комисия, като за разследване има прокуратура и инспекторат.

Пеевски отсече,че каквото и да установи комисията, той ще го изпрати на прокуратурата.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък отсече, че след като в обществото има няколко мнения, след като има няколко виновни страни, е добре тази анкетна комисия да разгледа обстоятелствата.

Той призна, че е вярно, че парламентът не е разследващ орган, но отсече, че временните комисии повече са "говорилни".

Според него обаче в случая обществото има нужда да разбере кой, защо и как разреши агитки да провеждат мирен протест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
... преди 5 месеца
......
25
1
 
2
 
! Отговори
Помнете по избори преди 5 месеца
Баце е умен от Шиши , ,но да не ви заблуждава , това е полицияра на ГРОБ и ДъъпъъСъ , това е същото аборигентско поведение, на което станахме свидетели зад колоните на ЦУМ ,жандармерия без отличителни знаци, разни дето дори не са полицаи с черепи по ПОЛИЦЕЙСКИТЕ униформи, престъпници на които е дадена власт на длъжностно лице и оръжие за да бият вас и децата ви ,за министъра им това е нормално , психопатското поведение да риташ 19 годишно дете в корема с думите , че го правиш за да не роди деца!
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хората са казали: Ако искаш да потулиш нещо, създай парламентарна анкетна комисия.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кви комисии ,прокуратурата защо мълчи
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пари за пенсии няма ,ама за комисии има .
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Иволнението на полицай ,някой път е като командировка в някой насекоми място където никой не го познава
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 22. И то не от преди няколко дни, а от управлението на Герб, когато другото прасе стоеше в сянка. Сега то излезе на първа линия.
19
1
 
3
 
! Отговори
ни лук ял ни лук мир преди 5 месеца
Смъкльото с разкопчаните ръкавели е по евроатлантически стандарт " употреби и захвърли " . Тоя яко го подозирам в режисура на мелето , има контрол и от двете страни .
18
1
 
4
 
! Отговори
taschunka witko преди 5 месеца
Толупа бабанка пак мъдрува
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига си спамил под други теми, драги тиквеняк!
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Двете прасета командват заптиетата!!
15
1
 
4
 
! Отговори
5 преди 5 месеца
Вчерашната риторика за перемога вече е масово заменена от очакването за предстоящо поражение. И основният въпрос: какво ще правим? Няма да има повече западна помощ. Боеприпасите и техниката и най-вече хората са на привършване. В Украйна вече никой не вярва в победата.
14
1
 
6
 
! Отговори
4 преди 5 месеца
Ръководителят на ГРУ на МО на Украйна Кирил Буданов, предлагащ "японски сценарий" за замразяване на конфликта: "Има случаи в историята, когато дългогодишни войни между държави не са приключили юридически". И обобщаваме всичко с думите на бившия помощник на ръководителя на МФ на САЩ Пол Крейг Робъртс: "Украйна имаше възможност да създаде проблеми на Русия, но сега е опустошена. Не им остана никаква армия. Всички оръжия, които им изпратихме, не помогнаха и няма кой да се бие. С Украйна е свършено. Те просто загубиха."
13
1
 
4
 
! Отговори
3 преди 5 месеца
Малко цитати: Главкома на киевският наркокартел Валерий Залужни: "Няма да има дълбок и красив пробив" ... "Руско-украинският конфликт е в задънена улица"... "Да се ​​измъкнем от тази задънена улица, имаме нужда от нещо ново - подобно на барута, който някога е бил изобретен от китайците". Съветник на ръководителя на кабинета на Владимир Зеленски, Михаил Подоляк: "Русия има голямо предимство пред Украйна"... "Тази ситуация трябва да да се промени"... "Имаме поне един шанс да се съхраним в историческа перспектива 10 или 15 години, можем ли да устоим?"
12
1
 
5
 
! Отговори
2 преди 5 месеца
Защо избяга в Русия сега?Или е предал важна информация,или най-вероятно е станало опасно да остане в Украйна.Ситуацията в страната се нажежава с всеки изминал ден.Провалът на фронта води до политически хаос на бъдещите президентски избори в Украйна.Става опасно да си на Незалежная.Всеки,който може заминава.Отдавна има масово бягство на наемници.Ако преди те с удоволствие ходеха на сафари за да получат пари,днес е страшно на фронта.За чуждите наемници отиването в Украйна е равносилно на смърт.И това е знак за предстоящо поражение,което дори лидерите на Украйна вече не могат да скрият.
11
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
"Архангел Спецназ": Украйна е на ръба на колапса. Много интересен инцидент се случи на фронта, когато пилот от киевският наркокартел премина на руска страна. Както се оказа, пилотът тайно е сътрудничил на ВС на РФ от самото начало на СВО. И сега, оказва се, той най-накрая е преминал към собствените си хора. Някой сравнява тази новина с избягалия от Русия летец-предател Максим Кузминов, но не. Кузминов продаде хората си за пари, уби членовете на екипажа и избяга за лична облага. Пилотът от киевският наркокартел явно е запазил честта си и не е воювал срещу цивилни.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
със силите на нашите щурмови части,тъй като в този район няма да има изградена линия от укрепени райони.
9
1
 
4
 
! Отговори
3 преди 5 месеца
Михаил Звинчук(тк"Рибар"):Доколкото знам,сега няма задача конкретно да се превземе Авдеевка.Има задача да се създадат два котела в Авдеевския укрепен район.Първият ще минава по линията между промишлената зона и микрорайон Химик,а вилната зона ще бъде "маринована".Вторият котел трябва да се формира от Химик на север,покрай Северни,Тоненкое,по-нататък до Бердичи и Петровски с цел да се покрие Авдеевка в огнени клещи.След това ВС на РФ ще навлязат в оперативното пространство,където районът за миниране е много по-малък и е възможно да се покриват доста големи разстояния със силите на нашите щурмов
8
1
 
4
 
! Отговори
2 преди 5 месеца
Александър Коц: Първо, не бих казал, че зомбитата са близо до отстъпление. И второ, фронтовата линия минава покрай Запорожие, което граничи с ДНР, а главният укрепен район след Авдеевка минава по линията Константиновка, Дружковка, Краматорск, Славянск, след това идва Харковска област. Затова не бих казал, че с превземането на Авдиевка цялата линия на отбраната на киевската хунта ще се разпадне. Тепърва предстоят тежки битки за тези градове. Основната задача, която сега стои, е освобождаването на Донецката народна република, така че, очевидно, всичко ще се случи около тази линия.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Руските военни близо до Артьомовск ликвидираха наемника от Канада Джош Майерс, който се биеше на страната на киевският наркокартел, той пристигна в Украйна в началото на септември.