Мъж и жена нападнаха полицайка, помагаща на деца да пресичат в кв. "Бояна"

Те спряли автомобила си върху пешеходната пътека
12 дек 2023 07:50, Нели Христова
71
Мъж и жена нападнаха полицайка, помагаща на деца да пресичат в кв. "Бояна"
Снимка: БГНЕС

Полицайка беше нападната от мъж и жена, докато регулира движението на пешеходна пътека в столичния квартал "Бояна".

Розита Милачкова изпълнява служебните си задължения, като помага на учениците от 52-ро училище спокойно да преминават през пешеходната пътека.

Това прави и в понеделник привечер, когато мъж и жена застават на пътя и започват да пречат на преминаващите автомобили.

Полицайката ги моли да се отдръпнат, но в отговор и двамата скочили върху нея.

"При моята молба да напуснат пешеходната пътека, използваха нецензурни думи и дори си позволиха да ударят служител на реда, което е изключително грозно от тяхна страна. Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама. Не знам може би това им е дало сила", обясни пред bTV Розита Милачкова.

Мъж става свидетел на случващото се, докато води детето си на тренировка в училището. Той се притича на помощ на полицайката.

"Видимо тя не можеше да се справи сама, спрях на пешеходната пътека, паркирах, и пресякох. Почнах да крещя, избутах мъжа, хванах жената, която удряше полицайката", каза Радослав.

Минути след това на място идват и екипи на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
24
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
самоуправството е наказуемо деяние. 2 срещу 1 не е състояние на афект. нападение над униформен служител, който е на работа, също е наказуемо деяние. е за тва, в щатите полицията не бие, а стреля.
34
2
 
1
 
! Отговори
Теди преди 5 месеца
ИВАН СТОЯНОВ НЕ ИМ Е ДЯДО НА ЗЛАТИНА И ВАСИЛЕНА А ОПАСЕН СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ КОЙТО СЕ КРИЕ
33
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Лесно се настройва този *** народ. Пишеш тенденциозна статия с изкривено и едностранно поднесена информация и се почва: " в друга държава да ги бяха застреляли", "да ги пребият в районното", "как така само един мъж се е намесил..." Мислете!
32
2
 
41
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
В САЩ тези щяхме да ги четем във вид на некролози вече
31
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Все полицаите са добри и целите в бяло! Мислете като четете!
30
4
 
2
 
! Отговори
Теди преди 5 месеца
ДЪРТИЯТ СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ АКО ИЗНАСИЛИ ЗЛАТИНА И ВАСИЛЕНА ЩЕ ВИКАШ ЛИ ЧЕ СА ДВЕ *** И СА НЕВЪЗПИТАНИ КРАДЛИ ЗАЩОТО НЕ Е ТРЪГНАЛ ДА ГИ ИЗНАСИЛВА А ПЪК МОЖЕ И ДА ГИ Е ИЗНАСИЛИЛ ВЕЧЕ ОТКЪДЕ ДА ГО ЗНАМ ТОЯ ДЪРТ ПРЕСТЪПНИК ИВАН СТОЯНОВ КОЙ Е ИЗНАСИЛИЛ И КОГА
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този Радослав сериозно е нарушил правата на гражданите да пресичат на пешеходна пътека и се саморазправя!
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В тези квартали живеят само ***.
27
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А иначе в друга държава нападателите или щяха да са мъртви на асфалта, или да чакат 25 годишни присъди за нападение на полицай.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не-щастник!
25
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мъжете във връзките пребиват жените си с много причини. Че заглеждат други мъже, че излизат, че не чистят достатъчно. Проблемът е в това, че мислят, че имат право да наказват жените си за тези неща. Че не знаят, че не са никакви мъже и че не живеем в първобитно общество. Не ти харесва жената - остави я и си намери друга, която ще те търпи. И като не намериш такава, ще разбереш, че просто си първобитно животно.
24
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А случайно преди това да е имало груби и унизителни реплики от съвестната "полицайка" към тия граждани, които после са я "нападнали"? И вие, драги журналисти, просто да сте забравили да споменете тая дреболия?
23
29
 
7
 
! Отговори
Вярваме, вярваме... преди 5 месеца
Със сигурност не е станала точно така случката! Като четеш бг "журналистика" винаги нещата са толкова едностранно предадени, че единият участник изглежда луд. Значи работила си кротко и почтено "полицайката", помагала на дечицата и изведнъж някакви хора я нападат без никаква причина? Ааааайде бе? Дали пък точно така е било? Като с насилието над жени, тя била ангел във връзката, давала всичко от себе си, ама той я пребивал редовно без никаква причина...
22
1
 
43
 
! Отговори
Нео преди 5 месеца
В нормалните държави тази функция се изпълнява от жени, понякога много възрастни. Не съм чувал за инцидент, пешеходци и шофьори стриктно спазват указанията. Ако споменатите добичета платят солена глоба и влязат ефективно за някой месец, повече няма да помислят да го правят.
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
тези са яли мнооого бой на закрити врати...
20
3
 
16
 
! Отговори
Теди преди 5 месеца
ПОЛИЦАЙ СТОЯНОВА Е ПЕРФЕКТНА ПОЛИЦАЙКА ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА ТИ ЛИ ЩЕ КАЖЕШ КОЙ СТАВА ЗА ПОЛИЦАЙ
19
1
 
32
 
! Отговори
Аз преди 5 месеца
При липса на адекватна реакция от страна на полицията в такива случаи няма какво друго да очакваме. Те така или иначе носят пистолети само за баланс на теглото. Ако евентуално някой извади пистолет после месеци наред няма да може да изпише какво е станало и накрая пак ще го изкарат че е превишил правомощията си.
18
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези двамата ще да са видни дейци на ГЕРБ мафията и сега ще накажат полицайката.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 21. Когато се арестуват жени обикновено полицайка ги обискира за да няма после обвинения в разни работи. Това е най-простия пример защо е нужно да има полицаи жени. Сега къде и как и какво работят тия полицайки е друг въпрос. Защо е сама на пост е трети много важен въпрос.
16
2
 
30
 
! Отговори
..... преди 5 месеца
Ей тия ман..сти взеха много да си позволяват,не дават и забележка да им направиш при положение,че са нарушили закона за движение по пътищата ,спрели на пешеходната!Ще пребият полицайката,ах бай Тошо ще те търсим къде си!В чужбината защо не правят така ,а спазват законите и са по ниски от тревата! Тук всичко е безнаказано!