Група тийнейджъри пребиха жестоко жена в София

Младежите записали бруталната агресия с телефон
127
Група тийнейджъри пребиха жестоко жена в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група тийнейджъри пребиха жестоко жена, вероятно бездомна, в София. Тя е получила ритници по цялото тяло.

Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи. На видеото се чува смехът им.

Нова телевизия успя да се свържи с бащата на едно от децата, но той категорично отказа да коментира случая.

"Децата са между 13 и 15 години. Едно от тях е момиче, което е още по-страшно. Предполагам, че причината за агресията е възпитанието от родителите ѝ. Майка ѝ от години е в чужбина. За мен семейството те учи на емпатия и милосърдие. Момичето е дете на разделени родители, което за съжаление е масово и се отразява на психиката", заяви жена, която познава една от децата и която поиска да запази анонимност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: побойжена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как са решили подобен проблем на остров Ман: подрастващи престъпници - осъждат се на публично 20 жилави дрянови пръчки ( не една, а няколко преплетени) на голо на площада. Удрят им се 10 ( много болезнени и силно, + срама да ги гледат всички) и по сметката им оставят 10 удара за следващия път. Ако повторят, следващия път към наказанието им се прибавят и им ги удрят всичките. Много малко са повторилите! В млада възраст най-лесно се коригира поведението. Като закоравее един престъпник е късно.
64
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами виждат децата. Виждат тези, които се пишат за "красиви и интелигентни" (и агресивно налагат това абсурдно твърдение), как не градят, а рушат; как ядат торти с разчленени човешки тела и паплачта им ръкопляска. Виждат поведение на правителство и дори на изглеждащият кротко мишок и аплаузите. Дотам води поведението на фашизоидната наложила управление класа. Всъщност, това е най-малкото, до което ще доведе.
63
4
 
11
 
! Отговори
значи преди 4 месеца
ако момчетата бият е приемливоно ако се включи и момиче вече било лошо,ето тук се корени проблема,докато има различно третиране по пол ще има и насилие,това е сексизма,това е патриархата,където само мъжа е човек и има права,а жената му е някаква собственост,но това са много сложни неща за българския неандерталски мозък,а проруските *** няма да ви го обяснят,защото нямат интерес
62
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То и по вреето на така наречения развит социализъм, никой, ама никой от петилетка на петилетка не ни съобщаваше, че ние българите работим с къртовски труд за синчето на цингурелата Маруца - Бай Тошо ....за да развъжда безплатно цингурелите по българската земя!
61
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 65 - Паметникът е такъв, какъвто е, отражение на времето, в което е издигнат. И не бива да се пипа, защото това време го е имало. И не може да се изтрие, добро или лошо. Рушенето на паметници е известно как се нарича. И го правят хора необразовани и нечетящи, пеперудки-еднодневки, докопали се някак до власт.
60
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Гиб Мелсън_и понеже фашизъм в България не е имало, какъв ли е този паметник, може би е паметник на рашистите окупирали България?...
59
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
това не са деца, а престъпници с изявено садистично поведение, тези малолетни престъпници сега няма да получат никакво адекватно наказание и докато порастнат може и да убият някого
58
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом рушат паметници, защо да не пребиват жена?! Примерът е заразителен
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много тъжно , това не трябва да е ежедневия ,а да има сериозни мерки и санкции и да поседят на топличко .
56
2
 
20
 
! Отговори
ВМЕСТО ДА ВЪРНАТ ТВУ преди 4 месеца
Те ви взимат книжките и колите заради това, че сте пили парацетамол. Тия бокл.учета само ще ги смъмрят някакви соц лели или някоя глуп.ава психоложка завършила психология, която смята че трябва да се общува по позитивен начин с младежите, че видиш ли това им липсва и от там ги удря на престъпления. И понеже са под 18 и няма ТВУ ще ги пуснат, а те ще се чувстват като капитани надхитрили системата и дър.тите. Тия вече се шият за амф.етамини и ограбват и бият възрастни. За инжекция са или ТВУ.
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Гиб Мелсън - Не си прав, не е нищо, точно това води до такива действия, като рушенето на паметници. Липсата на възпитание, липсата на критерии за добро и лошо, за позволено и непозволено. И Лагрестин не е прав, показването за тях е героизъм и известност. та те сами си заснемат простотиите, пускат ги в нета и са "герои", според тях, разбира се.
54
3
 
0
 
! Отговори
Рекета преди 4 месеца
Не го подценявай
53
11
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 месеца
Това е нищо в сравнение с незаконния погром извършен над паметника на борците против фашизма. Да не говорим за тортата с човешки крайници. Летим надолу яко към бездната на фашимза и милитаризма.
52
2
 
11
 
! Отговори
Расте първото преди 4 месеца
поколението в историята на света което не бито и никой не му се кара. Резулатата е ясен . Същата работа като Питбул на който се се карат като кутре като напикае. Въпрос на начин на работа на мозъка и хилядолетни поведенчески модели.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много е "важно" заключението на жената, която поискала да запази анонимността си...Няма оправдание, едно дете трябва да расте с мисълта, че всяко негово действие носи след себе си последствия, за които то самото е отговорно! Много родители се развеждат, но не спират да обичат и възпитават децата си, просто навсякъде е пълно с простаци, а знаем, че крушата не пада по-далеч от дървото! За жалост подобно поведение и жестокост сред децата май по-скоро се превръщат в норма, а не в изключение...
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България няма функциониращо общество, нито функционираща държава.Децата на т.нар " елит" в БГ могат да вършат каквото си искат. Също и 13тото племе. Скоро гледах предаване за един човек от едно село, когот синът на кмета и други *** го бяха дрогирали и изнасили с прът. Не само него, но и един кон.
49
2
 
15
 
! Отговори
Криворазбрана цивили преди 4 месеца
Постепенно цялата държава става декор на героите от Ст.Л.Костов "Криворазбраната цивилизация"! Има пълно преиграване с въпроса за правата на човека! Десетки знайни и незнайни НПО цицат пари от държавата и европейски средства, като единственото, което постигат е размиване на границите между човешките права и наказание за извършените престъпления!
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всеки е сам отговорен за действията си. Колко сираци има и пак са добри хора. Просто последните поколения в България са повечето ***.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На мен ми е тъжно за лицемерието в медиите. В публицистични предавания, които пускам 1-2 пъти в годината, попадам на водещи и събеседници, които коментират нивото на децата по pisa. И говорят за функционална неграмотност. А в същото време във всички тв, включително и техните тв-зии дават романтизиране на агресията и насилие под форма на шоу програми, музика, спортове, филми и т.н. Както и в интернет... Замислете се - от кого да се учат тези тези тогава, като са оставени на самотек от родителите?
46
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като малка не схващах мъдростта на израза "Бий ду-пен.це, за да не биеш ду-пи-ще". Тези са изпуснати. Неприятното е, че градът ни се напълни с такива. Не ми се мисли какво има да се случва в бъдеще!