Група тийнейджъри пребиха жестоко жена в София

Младежите записали бруталната агресия с телефон
127
Група тийнейджъри пребиха жестоко жена в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група тийнейджъри пребиха жестоко жена, вероятно бездомна, в София. Тя е получила ритници по цялото тяло.

Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи. На видеото се чува смехът им.

Нова телевизия успя да се свържи с бащата на едно от децата, но той категорично отказа да коментира случая.

"Децата са между 13 и 15 години. Едно от тях е момиче, което е още по-страшно. Предполагам, че причината за агресията е възпитанието от родителите ѝ. Майка ѝ от години е в чужбина. За мен семейството те учи на емпатия и милосърдие. Момичето е дете на разделени родители, което за съжаление е масово и се отразява на психиката", заяви жена, която познава една от децата и която поиска да запази анонимност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: побойжена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Младото поколение е ткова, каквото са позволили да бъде обществото. Какво друго се популяризира сега? Какво? Даже, когато има официално събитие, масово се обличат в черно. Облеклото отвсякъде е грубо, натрапчиво съдрано и от сорта демонстрации на развала. Коментарите за спортни победи изобилстват с крайни изрази....На всички нива се втълпява само това.
24
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Масово тия ученици, тийнейждъри и тем подобни в автобуса се возят без карти и билети! Значи дал е 7 лева за кутия цигари, а няма 1,60 за билет! На такива много се дразня! Тупне се на седалката, мушне слушалките в ушищата, включи играта на телефона, тупне си чантата на седалката до него и край! Възрастни хора се качват, дори и да не са възрастни, ама пИшлемето няма да се сети да мръдне чантата да седнат хората ч!
23
2
 
28
 
! Отговори
Честито! преди 4 месеца
България се американизира. В ,,Американски психар" имаше сцена, в която главният герой убива бездомник за забавление. Той по принцип убиваше хора за забавление.
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Такива у то си трябва да се бесят по площадите. Нищо че са малолетни.
21
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Масово се отразява на психиката на децата високомерието на родителите. Така се отглеждат нерези!
20
14
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 4 месеца
Дюнера си мерише екстра особено с повече сос.
19
1
 
36
 
! Отговори
автобуси-столови преди 4 месеца
Каква е тази нова мода, от няколко месеци-да се яде из рейсовете-правят го основно ученици? Рейсът не е столова. Само допреди година беше табу да плюскаш в автобуса, а сега рейсовете станаха на лавки. Купуват дюнери и плюскат в автобуса, а то вони и та се нетрае.
18
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това днешното не са тийнейджъри, това са - лайНаААА! Някакъв тотален ужас е! По на 12-15 години се разхождах в групички и пият кенчета бири, пушат като луди, псуват по пътя, говорят на висок глас навсякъде, обиждат се взаимно. Родителите къде са?! Или те изкарват парите и носят на маминките. Учителите нямат права й ги в страх да им кажат нещо, вижда че децата са пропаднали, ама как да реагират като нямат права. Все по-зле ще става! Новото поколение ще довърши България.
17
1
 
34
 
! Отговори
из автобусите преди 4 месеца
Вижте какво става по автобусите-качват се келешчета в 8-10 клас и си слагат раницата на празната седалка, а възрастните хора са прави, но да има място да седи сакчето на ***. Гледат се клипове по телефона с пуснат звук, слуша се музика и в автобуса, и новата мода-да ядат пици изр рейсовете.
16
32
 
2
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХАХА преди 4 месеца
Завършени копейки!
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
При Тодор Живков тия директно в ТВУто, там един як кютек, и да чукат камъни и носят дърва, освен това на родителите им щяха да праснат една голяма глоба.
14
1
 
15
 
! Отговори
фактите преди 4 месеца
Във Франция-при престъпление ,извършено от дете държавата има право да секвестира апартамента на родителите му.
13
0
 
39
 
! Отговори
Русоробски фронт преди 4 месеца
Голяма част от тийновете са оскотяли. То се вижда и в лицата им. Почти всички се друсатТия rоведа нямат нищо общо с тези в края на 80- и в началото на 90-те.Тотално са им промили мозъците с чалга,kрек,плейметки и разни упадъчни влияния.Тя Бг е окончателно умряла,остава да разчитаме на трудолюбивите селянu които живеят по високите планини които създават храна със ръцете си и запазения старовремски дух
12
1
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 4 месеца
"Деца"
11
4
 
4
 
! Отговори
Бай Чеп преди 4 месеца
Абе "Днески", спрете си публикациите! Така или иначе не могат да се прочетат от досадните реклами.
10
0
 
27
 
! Отговори
Бай Маню преди 4 месеца
Не са попаднали на мен да ги подгрея с шутове
9
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оставете децата да си играят бе
8
12
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 4 месеца
Лъжеш. Чисти българчета са. И поради тази причина не са арестувани, и ще им се размине. Крайно време е престъпната дейност на българите да бъде разследвана от турци и роми полицаи -с цел обективност!
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нсилиео но залива отвсякъде. По БНТ непркъснато има реклами с брутално насилие. Всички почти филми сега си играят с темата. Това е резултат от пововъведената "култура". Целта почти е постигната: да расте кул, т.е. студено, тъпо, безчувствео поколение. Нямам спомен хората, занимаващи се с изкуства, да са се ипълчили по някакъв начин. Напротов, преди време Лозанов с папионката беше казал, че било "въпрос на индивидуален избор"
6
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тънкопишковците се правят на мъже на бездомна жена и кифлата наркоманка се кефи на това - до това ни доведоха 33 години демокрация. Тия изчадия преди 89та щяха да изгният в Белене.