Полицаи Грую и Георги прочуха Пловдив: Хванаха ги с подкуп две каси луканка

Двамата били следени дали въртят бизнес с горива
Обновена: 29 дек 2023 14:41 | 29 дек 2023 14:29, Петър Бойчев
48
Полицаи Грую и Георги прочуха Пловдив: Хванаха ги с подкуп две каси луканка
Снимка Фейсбук

Двама полицаи прочуха града вековен Пловдив. С две каси луканка във вид на подкуп са били задържани снощи двама униформени служители от Пето РУ. Техните малки имена са Георги и Грую.

От прокуратурата потвърдиха пред "24 часа" за ареста на двамата униформени, но отказаха да уточнят размера на подкупа с думите, че е смешен.

Репортерско проучване установи, че Грую и Георги са получили две каси луканка за празниците. Те били обект на разследване от "Вътрешна сигурност" на МВР за това, че се занимавали с продажба на горива, като въртели бизнес с тираджии. Докато ги подслушвали, засекли и уговорката за подкупа. Така били заловени с луканки в момент на получаването им. Според техни колеги, ако се изчисли стойността им, става дума за не повече от 200-300 лева. "Наистина е смешно", коментират колегите им.

От полицията в Пловдив няма официална информация за случая, а директорът Георги Чергов, както и пресцентърът не отговарят на телефоните си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
7
 
! Отговори
Ую преди 3 месеца
Гр ую, В ую. З ую, Х ую , все имена на видни полицаи български....
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За полицаите вече подкуп 200 -300 лева е смешен .
31
0
 
9
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
грую ли е гру ли е, да се казва както иска. Името ,дрехите и парите не правят човека, ама в случая са се изложили яко. За две щайги луканка в бгхарат може да те пречукат
30
3
 
16
 
! Отговори
МеркиИтеглилки преди 3 месеца
Е, един от Добрич, правеше подкуп с луканки, но понеже бяха предназначени за тиквата, но се размина. Тук става въпрос за някакви 200-300 лв, а оня играеше по на едро. Запомнете- не е важно, че правиш подкуп, важното е, че малкия подкуп е обида!
29
0
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 месеца
Има хора с име Заю!За мезето е резил!
28
0
 
6
 
! Отговори
Алито от София преди 3 месеца
Нищо смешно, те какво искат колегите и, пари ли, не куки, нали пак трябва се правят мезета, а така, всичко си е шест, кой не му хареса, да не взима, не ги обвинявам Жоро и Грю, пари може и да не взимате момчета, но мезета, задължително, такъв е сезона, а и много са празничните дни, дано не са и взели веществените доказателства, аре на здраве
27
0
 
15
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
И АЗ МНОГО ОБИЧАМ ЛУКАНКА
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да ги пуснат докато някой даде дамаджана с вино.Луканка на сухо не си е работа.
25
5
 
10
 
! Отговори
ПанНеоВеган 81. пол преди 3 месеца
Не ги е срам! Вместо да вземат по една торба семена от чия или киноа !!! Тръмп и Путин са виновни!
24
1
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Какъв баща трябва да си, за да кръстиш сина си Грую и да го обречеш на вечни подигравки, най-вече от жените. И не се учудвам, че са от 5-то РУ в Пловдив. Това е в Тракия. Там 99% от живеещите са ceляни от околните села. Бай Тошо навремето го построи този квартал, за да разрастне Пловдив с нови жители. И всичко е 100% бетонни блокове, къщи и тухлени кооперации няма. И откога 2 каси с луканка струват 200-300 лв? Сигурно са смятали една щафета по левче :)))
23
1
 
11
 
! Отговори
По... преди 3 месеца
...времето на соца двама милиционери хващат крадци да прибират наденица от тераса на първия етаж.-Стой, какво правите, начи вашта...-Ами, правим украса за 7-ми ноември/официален празник по него време за октомвр. революция/.-Аа, добре, момчета, продължавайте-казват милювците и отминали. Но единият се усетил и викнал: Абе той 7 ноември нали мина?-Вярно бе-казали крадците и единия изкомандвал-Сваляй украсата!
22
1
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 месеца
Дописнико смешен, Петър купувал ли си наскоро луканка или суджук? Че суджук под 43 лв промоция няма, търси го над 50 и няколко килото.
21
0
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 месеца
Чак пък смешно. Две каси луканка не е толкоз смешно нещо. Преди години когато в Несебър още имаше КПП-та с полицаи на входа тъкмо минавам покрай КПП-то и чувам как един командирован полицай от Перник беше на КПП-то заплаши един моторист. Пусна го да мине но го заплаши: Ако другия път не ми донесеш палачинки, повече от тука няма да минеш! Мен ме пусна без заплахи, защото нашия шеф редовно се разплащаше с полицаите, макар че ги сменяха често, бяха от други градове. Най нагли бяха от Пернник.
20
1
 
31
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
"Наистина е смешно", коментират колегите им. - Явно колегите им са свикнали с много по-големи подкупи и им е смешно. Само че всъщност изобщо не е за смях, става дума за корупция. Днес луканки утре евро в джоба. Манталитета им е такъв. Селски. Докато няма ефективни наказания за такива нищо няма да се промени. Терминал 2 е изхода.
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И БУЮ ГО ХВАНАХА С ДВА ТОНА СУДЖУК АМА НЕ ГО ОПАНДИЗИХА
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Полицията ще пуска ли конфискуваните луканки на търг?
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колегите се възмущават от дъмпинга
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Смешно или несмешно, сега трябва да ги уволнят, опандизят и лишат от граждански права. Иначе от корупцията никога няма да се избавим.
15
1
 
16
 
! Отговори
Този Който преди 3 месеца
Извода е да си носите някоя-друга петалка в колата, зер ако ви спрат ще се разберете, хора сме все пак...
14
1
 
15
 
! Отговори
Шнапса преди 3 месеца
Нападай луканките!