Чуков убеден: Англия и Франция се сблъскват с Русия

Руснаците рано или късно ще си върнат, смята той
19 яну 2024 21:15, Александър Попов
141

Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с Русия, смята международният анализатор Боян Чуков. Според него в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

"Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война.

"Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби", каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

"Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че "ако Русия я няма, то за какво ни е този свят". Русия няма как да отстъпи", категоричен е Чуков.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
40
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако Русия я нямало за какво ни бил тоя свят хаха че той света го има много преди русия. Освен да плашат с ядрено оръжие друго не могат. За щастие и САЩ имат и то не по малко мощно, да не говорим че и Англия и Франция също имат достатъчно за да унищожат Раша няколко пъти така че айде по по-лека с тия ядрени заплахи
97
38
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Съветският АНАЛизатор чуков няма смисъл да му искате мнението. То е ясно. По-добре питайте Мутрафонова, Волгин или Копейката. Те ще са на същото мнение :))))))
96
30
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Докога ще титуловате въпросният елемент като международен анализатор? Нито е анализатор,нито международен.Див пропагандист на заплата в руското посолство.Митрофанова го активира периодично.
95
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тая теливизия не е ли на една групировка с руски капитали май беше мит.все ги кани едни такива друзя.
94
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този пак лъже като дърт 4-ри хилядник. Никой няма да разпарчетосава Русия. Просто Путин да си изтегли войската от окупираните украински територии и войната ще свърши, а НАТО бързо ще забрави за ученията. В момента Путин хвърля на фронта и 100 хилядна северокорейска армия. НАТО трябва да е готов да я унищожи за да има баланс на фронта, а Путин да се откаже от войната.
93
17
 
29
 
! Отговори
Късата памет преди 4 месеца
Досегашни анализи и прогнози на Чуков. 1. Януари 2022ра - Русия никога няма да нападне Украйна. 2. Март 2022 - Русия ще превземе Украйна до 2 седмици и войната ще приключи. 3. Края на април 2022ра - Русия ще превземе Киев до 9май и ще направи парад на победата там. Я Някоя копейка да ми напомни, тоя що да го слушам и кое от това стана факт
92
9
 
13
 
! Отговори
Fena преди 4 месеца
До 83. Както казах - откъснат си от реалността. АЕЦ и Булгаргаз внасяха съответно по около 500 млн и 300млн всяка година в бюджета на БГ. ЕС ни дават пари (ние внасяме също), но ни накараха да правим батерии. Все едно някой да беше казал на Стив Джобс, че ще получи пари, ако прави чушкопек, а не iPhone. И забележи - Путин изгони олигарсите от големите компании и те станаха държавни. Тук всички плащаме вноски за "великия" ЕС, но шепа тарикати крадат милиарди. Помисли малко....
91
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
България и да я няма,светът даже няма и да разбере...
90
6
 
12
 
! Отговори
ЧУКОВ И ДА ГО НЯМА.. преди 4 месеца
БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ Я ИМА ВИНАГИ....
89
4
 
5
 
! Отговори
Шефрет до 91 преди 4 месеца
Ам кой измисли ми кажи ти половите органи та не си го вадиш отзаде?
88
11
 
13
 
! Отговори
немска каска преди 4 месеца
Зимен украински окоп-Студ -20 градуса,кал и ледена вода до келенете,каската ти е замръзнала за главата и направо се е се е запоила.Гладен и не спал от една седмица.Над главата ти кражат дронове и не знаеш от кой бръмбар ще бъдеш разфасован.
87
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Откакто Русия ни обяви за вражеска държава, икономиката ни и като цяло живота се подобриха сякаш изведнъж. Наистина се оказва вярно, че е по-добре Русия да ти е враг отколкото приятел!
86
18
 
23
 
! Отговори
Ханко преди 4 месеца
Чуков, като си голям анализатор, направи сметка колко е населението на Европа и колко е населението на Русия. Кажи ми моля и кой пръв измисли ядреното оръжие, че толкова се фукат руснаците с него. Ами ако в края на ВСВ американците ги бяха тряснали, как щяха да се спасяват. Не, САЩ все ги жали-спасява от глад, помага, защото са културни хора. Дивакът като се види с джепане - вижте ме кой кат мене, ще ви взема душата.
85
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 4 месеца
Няма край,един път са едните,после другите,и т.н
84
4
 
14
 
! Отговори
Me преди 4 месеца
Май троловете не разбраха че пича е за русия.
83
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Краят наближава.Пиите и яжте.Започват войни.Не се знае кой ще оцелее и кой не..Всичко е руска рулетка ,а не украинска.
82
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя Чук няма нито една сбъдната прогноза.
81
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някой да каже на тоя дъртт шебеккк,че не Европа започна война и не Европа заплашва русия. Също така му кажете, че Европа също е ядрена ; )) Също имат ракети и подводници с ракети.
80
8
 
16
 
! Отговори
До Fena преди 4 месеца
Ето го още един русофил с комплекси от Русия. Та за какво трябва да благодарим?! За какво имаме да се снишаваме?! А дали не трябва да благодарим на ЕС, че наля над 50 милиарда евро в България за последните 15 години, следвайки твоята логика, разбира се!
79
20
 
9
 
! Отговори
Fena преди 4 месеца
До от ЮАР. Много смели приказки на объркан човек, далеч от реалността и действителността. Ако не искаш Русия и нищо не й дължиш, може ли да върнеш тока от АЕЦ за 40 години, парното за 35 години, армията ни от 50 години, да върнеш Хитлер и нацизма? Ако успееш да направиш всичко това, значи нямаш нужда от руснаците. Ако не можеш - значи говориш празни приказки. И истинското, което все пак може да направиш е да нарамиш един US автомат и да идеш при зеления наркоман. И той е объркан, като теб :) :)