Чуков убеден: Англия и Франция се сблъскват с Русия

Руснаците рано или късно ще си върнат, смята той
19 яну 2024 21:15, Александър Попов
141

Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с Русия, смята международният анализатор Боян Чуков. Според него в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

"Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война.

"Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби", каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

"Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че "ако Русия я няма, то за какво ни е този свят". Русия няма как да отстъпи", категоричен е Чуков.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ще разбереш,мек.
77
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен, 'Много лаете тука. Като ви вкарат в окопите за два часа ще оцапате гащите,ще имате и в чорапите даже.' Тъй ли ва дядка?! Я ни разкажи ти как е в окопите, от поста ти става ясно, че си го преживял. Как е?!
76
6
 
7
 
! Отговори
Чуков убеден преди 4 месеца
Северна Корея и Иран се сблъскват с Украйна
75
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много лаете тука. Като ви вкарат в окопите за два часа ще оцапате гащите,ще имате и в чорапите даже.
74
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"ако Русия я няма, то за какво ни е този свят",какъв болен мозък трябва да си,за да изкажеш подобна мисъл....която и държава да я няма,светът ще го има!
73
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
СЕДНАЛА ПЕНЦИЯТА В НАТОВСКА ДЪРЖАВА И ГРАЧИ КОЛКО Е УБАВА РАСИЙСКАТА ФЕДРАСИЯ
72
14
 
23
 
! Отговори
от ЮАР преди 4 месеца
Ние вече видяхме, че без Русия е по-добре. Европа също го видя. Светът без Русия, другарю Чуков е един много хубав свят. И никой няма да позволи на Русия, понеже те живеят в калта, да окалят и другите около тях. Нямаме никаква нужда от Русия. Нищо не дължим на Русия. На третия ден от указа на САЩ, освен Турски банки, вече и Китайските банки спряха транзакциите не само с Русия, а и с посредници на Русия. Това да изкоментира другаря Чуков. А Британците вече пуснаха Русия по пързалката.
71
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Трябва ли да ни уведомявате за мнението на всеки нефелен дъртак с русофилски уклон?!
70
6
 
18
 
! Отговори
от ЮАР преди 4 месеца
Напоследък, Бг-Медиите се напълниха с Руска пропаганда, тоя Чуков е поредното Руско меккерре. Нещо факти, нещо източници, нещо снимков материал? А в същото време, протестите в Башкоростан стигнаха Уфа (милионен град). На хората там им писна от Русия. Ще се активира целият Тюркски пояс и там, както и в Казахстан, общественото мнение (вижте им блоговете и медиите) е категорично на Украинска страна. Всички симпатии са за Украина. До края на тази година, санкциите ще се превърнат в ПЪЛНО ЕМБАРГО!
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Петко 40. Сигурно имате предвид следното предсказание на Ванга - "Виждам цялата земя изпепелена! Вярва ли го това някой, Боже!..."
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
КАК ВЪРВИ ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН? МИЕ ЛИ ВЕЧЕ КЪЛКИТЕ В ЛАМАНША?
67
9
 
16
 
! Отговори
Чуков преди 4 месеца
Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те счупят от бой.10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка.Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга.Флагманът по дъното да лази.Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. За 3 години до Авдеевка да стигнеш! Страшно е!
66
5
 
7
 
! Отговори
крундел преди 4 месеца
др0гаре, отново да ви напомня, преяждането с кремльовски биоотходи, освен за тези от вас, които сте от тр0лфермите и по този начин избягвате да станете 300 или 200, е вредно за вашето психическо здраве.
65
10
 
4
 
! Отговори
Хахахахха преди 4 месеца
Всички русофоби ,заповядайте в купянск до тялото на светлю ,място в полето има
64
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Франция бяха брутално изритани от Африка, не знам защо са си повярвали така, хем се знаят колко струват и пак опитват.
63
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Циврещи милиционери, ломотещи смешни опорки винаги са забавни за гледане.
62
8
 
2
 
! Отговори
Европа холидей преди 4 месеца
Ще се организира поредна трансалпийска екскурзия на руската армия. Франция, Малобритания и Германия се надпреварват с оферти за безплатни нощувки на тяхна територия с ол инклузив.
61
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Супер яка новина!! Русия трепе натовски офицери- британци и французи! Браво на братята, всички ще си го получат, британците най много си го заслужават, те са най големите виновници за всички мърсотии и интриги по света
60
2
 
6
 
! Отговори
до преди 4 месеца
Е как докога, в Бг не сме мръднали от 89 година.Още сме в перестройка.Преход му викат.
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ко стана с украинското ПВО- патриот, което сваляше руските кинжали?? как така така пукнаха натовските офицери уцелени с ракета...странен феномен, май Кличко ще се окаже прав- можеш да заблудиш Запада , но не и нас