Кремъл обяви Гари Каспаров за терорист и екстремист

Бившият световен шампион е враг на режима на Путин
6 мар 2024 22:00, Петър Бойчев
148
Кремъл обяви Гари Каспаров за терорист и екстремист
Снимка БГНЕС

Русия добави Гари Каспаров към списъка с "терористи и екстремисти", съобщиха руските държавни медии.

Бившият световен шампион по шахмат е отявлен критик на режима в Кремъл, предаде БНТ.

"Със смъртта на Навални Путин изпрати сигнал, че може да прави каквото си иска", коментира Каспаров събитията в Русия след смъртта на опозиционера Алексей Навални.

60-годишният Гари Каспаров е 13-ят световен шампион по шахмат. Притежавал е титлата 15 години, от 1985 до 2000 година.

Последната му загуба в кариерата беше от нашия Веселин Топалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: терористпутинкаспаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
До Хаахх. По принцип съм съграсен с тебе. Но за руснаците не е баш така. Да търпят прекалено много да ги мачкат, но трябва да се вземат предвид и тоталната полицейщина, пропаганда , а и риска от много години затвор. Путин изби десетки лидери на опозицията, известни хора с влияние, ако на плащад се съберат повече от 5 човека, веднага изникват и 5 буса с милиция и въпреки това има хора които протестират. Най вероятно не е лесно и се изисква доста смелост да протестираш в Русия
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очевидно е, че повечето от пишещите братя не знаят кой е Гари Каспаров. СССР се гордееше с него, когато беше световен шампион ( много години).
43
5
 
8
 
! Отговори
Хаахх преди 2 месеца
До АнонименА за какво да харесваме русия.До сега един русофил не ми е казал какво да харесвам в русия а и вече и в руснаците щом търпят шепа хора да ги правят на маимууууни.
42
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво, Каспаров! Ти опита да се бориш против Путин преди Навални. Отказа се и емигрира, защото разбра, че няма смисъл. Не може с глава да се разбива бетонна стена.
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Акад. Денко Zеленков каза: Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.
40
13
 
5
 
! Отговори
Русия е велика преди 2 месеца
Вече втора година половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!
39
2
 
4
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 2 месеца
Все едно Байдън да обяви Тръмп за терорист защото го кове постоянно което няма как да стане понеже класите са много различни.
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той пък от какво е недоволен?
37
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Zеления наркоZ е единсвеният евреин унищожил над 2 млн нацисти и инвалидизирал още толкова нацисти (до този момент).
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русофилите явно могат да мислят единствено за взаимоотношения от типа господар-роб, това е доста показателно за опита им. А че друг вкус освен този на ботуша не познават и им е единственото сравнение, сами си правете изводите. Я кажете какво стана със сръбския 119-ти въздушнодесантен полк, дето отблизо опозна братските чувства на братушкия ботуш )))))
35
16
 
5
 
! Отговори
Сапунчето Денко преди 2 месеца
Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!! В геi-канада и кравария те чакат. Там всичко, което лети се яде.
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Урина е в масова мобилизация. Мобилизират се по 150 хиляди човека на месец. Куци, кьорави, сакати, жени (вкл. бременни) и каквото може. Това ще приведе до пълно унищожение на укронаселението. Колкото по-бързо изчезнат укронацистите, толкова по-добре. Покрай тях доста западни наемници гюбрят руската плодородна земя.
33
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бай Дрън Деменцията каза: Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" по Русия 1 и "Вести" в smotrim.ru и различни руски канали в smotret.tv
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Офф, като ви чета коментарите, излиза че за вас само руснаците са читави, всичко друго, включително и ние сме за ликвидиране... Да ви...,.. Що сте толкова комплексирани?
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Какво става със зеления преход? Нали всичко вървеше по план?
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че защо ти е да наказваш русофилството? То си е по начало божие наказание под формата на болест, досущ като шизофренията.
29
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нашите русофоби така са налапали американския ботуш, че не го пускат. Вкуснен ли е американския ботуш, а бе русофоби? Какво ви дадоха краварите освен един мирижлив ботуш?
28
2
 
8
 
! Отговори
Жоро Сороса преди 2 месеца
Здраво кове Путлерка постоянно и тя беснее в бункера от яд :)
27
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народа масово освирква западните диктатори като Макрон, пирата плешивец Шолц и оня шоколадовия англо-бхаратец. За това свидетелстват множество клипове. Това говори, че тия са провалени диктатори и избрани явно не по волята на народа, а чрез измама. Тия диктатори по позор. Такива като тях са просто едни марионетни, еднодневки. За разлика от горецитирание, Путин където и да отиде му ръкопляскат, хората се радват и искат да се снимат с него. Личи си кой е велик главнокомандващ.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най-голямото престъпление на сегашната власт е легализирането на русофилските изяви , малко по - строгичко треба да се пипа .