В Швеция пак прекалиха, отново изгориха Корана

Активистка готова да го направи отново на 3 май
28 апр 2024 18:17, Красимир Ангелов
85
В Швеция пак прекалиха, отново изгориха Корана
Снимка: Pixabay

Шведската активистка Джейд Сандберг извърши в Стокхолм поредното изгаряне на Корана, свещената книга на мюсюлманите, съобщи турският телевизионен канал А хабер.

Още по темата
Телевизията отбелязва, че “отвратителното деяние се случи под защитата на шведската полиция“.

В социалните мрежи, управлявани от Сандберг, беше публикувано видео от изгарянето на Корана, което се случи на 26 април в един от кварталите на Стокхолм. Тя също така написа, че планира да проведе подобно събитие в Малмьо на 3 май.

Профилът на активистката в социалните медии гласи, че тя е „духовничка, екзорсистка, демоноложка“, както и „активистка и кръстоноско“, която се противопоставя на исляма и спасява Швеция и скандинавските страни от тази религия, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: швецияКорана
Още от Миш-маш
Пет заблуди за детокса, в които няма смисъл да вярвате
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Хахо преди 1 седмица
За това което се е случва в Европа са виновни САЩ и западните страни които направиха войните в арабския свят аз също не съм съгласен с това което се случва в Европа и в България затова си има начин как да се спре имиграцията от тези страни сериозна работа по границите и връщане на имигранти Има малки държави като Кипър например те ще се превърнат във второ Косово ако не се вземе под внимание тези проблеми
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вас мюсюлманите някой сериозно ви подлъгва, че може да дойдете тук да тероризирате Европа, да се плодите на европомощи, да изнасилвате, да дерибействате безнаказано засега, да налагате религията си, мислейки,че ще изтриете Швеция и всички евродържави. Скоро нещо и някой, който е по-силен от вашия алах и коран ще развали всичките ви планове и ще ви покаже коя е истинската сила, властваща над тази Земя. Продължавайте делото си, ще платите всичко.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не е далеч времето, когато в Европа отново ще се родят кръстоносните походи и този път пак ще се отправят срещу исляма,точно поради същата причина,по която се е наложило да се организират и възстанат в средновековието. Кръстоносците се раждат точно заради мюсюлманските набези по християнските земи.Да, за жалост, исляма като идеология и религия не носи нищо добро на цивилизацията и това е вече повече от очевАдно в Европа и навсякъде. Примитивизъм с лош мирис и вещае свещена война на религиите пак
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чудесна постъпка от страна на Шведите,ислямът е примитивна и агресивна религия.Доказаха го за пореден път с присъствието си в Европа ,която разрушиха и заприлича на Афроарабско гето
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТИЯ ШВЕДИ СА СБЪРКАНИ ОТ ВСЯКЪДЕ.
63
6
 
3
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 седмица
Всички религии са измислени от човек с една цел да манипулира другите хора.Всички религии трябва да бъат забранени
62
1
 
6
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 седмица
Хаха Ердоган в ступор!Швеция весе в НАТО)))
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да гориш книги е присъщо на наZитата. Но 451 градуса по Фаренхайт един ден може да подпали собствените им ***. Не съм го казал аз, а Рей Бредбъри
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 60. Те ли са си ***.ли държавите или някой им помогна.жте са същите като нас. Забравяш че 2 милиона българи са мигранти точно като тях. Ти къде се пишеш че си нещо повече от слуга на запад.
59
1
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 1 седмица
Шведките сигурно са красиви жени , но как да разбереш под забрадките ( паранжите) ?
58
2
 
13
 
! Отговори
JWST преди 1 седмица
Тези със забрадките правят демонстрация. Скритото послание е "Ние сме по-чисти", нищо че са си ос..ли страните от където идват. Ние демонстрации не искаме, и вас не ви искаме.
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Напишете в Гугъл името на тази активистка. Не изглежда добре само на снимките, на които е показано как гори книгата, защото е увита в дебели дрехи и стои навън на силен вятър. Но я вижте на останалите снимки, доста хубава млада жена е. Не ни информират как е аргументирала постъпката си. Явно нещо я е вбесило.
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До а после? какво ни ча /36/ - Надявай се ти на Иран. Те си имат предостатъчно свои проблеми. Имаше надежда за тях по времето на шаха. Сега са гола вода.
55
1
 
9
 
! Отговори
Проста сметка преди 1 седмица
Въз основа на информацията от коментар N17: 50 години Х 12 месеца = 600 месеца. След това делим 90 000 : 600 = 150 норвежки жени ежемесечно биват изнасилвани от африкански и блозкоизточни пришълци. Това прави по 5 на ден. После 300 000 : 600 = 500. Или казано с думи, по 500 местни хора от Норвегия ежемесечно търпят други видове физическо насилие, извършено от пришълци или 16-17 човека дневно (норвежци данъкоплатци или децата им) стават жертви на физически тормоз, вършен от хрантутниците.
54
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До а после? - Мечтай си.
53
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А комунистите , колко корана изгоряха навремето ??
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нека го направи отново, но за съжаление самият акт на изгаряне на корана очевидно не води до това ислямистите да изчезнат
51
0
 
3
 
! Отговори
PRALO преди 1 седмица
Svetit e pilen sis bolni mozici,i kakvo ste postigne sis tova ,omraza mejddu horata.Pomislete v tozi kratik jivot dali si zaslujavat takiva nesta.Chetoh kometarite, jalko , pforma e pilen sis pacienti....
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не трябва да се "пипат" свещени предмети, но ако показва с това отрвъщение или несъгласие, не по този *** начин.Инъче в скандинавието месюлманите демонстративно показват НАГЛОСТА СИ, а това че скандинавците СПОКОЙНИ хора и не са онези диваци от преди векове. Пребивава там и ви го казвам от лично наблюдение. Не е далече времето, когато ще се" влезе в релси" и ще доведе до подобни действия и в др. Европейски държави(Белгия и Франция).
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само където в Швеция никой не разбра за това, защото не е интересно за никой вече..