Армията от красавици на Ким Чен Ун: 25-те девственици са част от "отряда за удоволствия" на диктатора

Те обслужват и неговите генерали
4 май 2024 16:45, Нели Христова
177
Армията от красавици на Ким Чен Ун: 25-те девственици са част от "отряда за удоволствия" на диктатора
Снимка: БГНЕС

Всяка година из училищата в цяла Северна Корея щателно се подбират 25 подходящи девствени момичета, които формират т.нар. "отряди за удоволствия" на лидера на страната Ким Чен Ун, неговите генерали и други високопоставени приближени. Това разказва Йонми Парк, бежанка от Северна Корея, самата тя на два пъти преминала суровата процедура по отсяването, но за нейно щастие неодобрена поради "политическа неблагонадеждност". Севернокорейски лидер Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени момичета всяка година, за да бъдат част от негов.В сексуалния живот на Ким Чен Ун присъства палитра от неговия личен %Отряд за удоволствия" от "25 високи и красиви девици" до притежаването на "Влак за удоволствия", пълен със зашеметяващи "дами кондуктори".

Кадърът показва  младата "армия от красавици" на Ким, които носят червени екипи и се усмихват пред камерата.
 
Източници твърдят, че момичетата са изтръгвани от класните стаи и подлагани на медицински тестове, за да се провери дали са девствени. Ако бъде потвърдено, те биват принудени да живеят в сексуално робство като част от "Отряда за удоволствие" на Ким, пише "Дейли мейл".

"Служителите на Ким Чен Ун посещават всяка класна стая и дори отиват в училищните дворове, в случай че са пропуснали някоя красива", твърди 30-годишна жена.

След като намерят някои красиви момичета, първото нещо, което правят, е да проверят семейството си статус техния политически статус. Те елиминират всички момичета с членове на семейството, които са избягали от Северна Корея или имат роднини в Южна Корея или други страни." След това процесът включва медицински преглед за потвърждаване на тяхната девственост. Тези, които преминат през този етап, са изправени пред още една строга медицинска проверка, при която непълнолетни несъвършенства, като малки белези навсякъде по тялото, могат да доведат до дисквалификация.

Така в крайна сметка остават само няколко момичета от цяла Северна Корея, които се изпращат в Пхенян. Тези момичета трябва да послужат за удоволствие на диктатора. Практиката е била въведена още от дядото на сегашния диктатор - Ким Чен Сен и продължена от баща му Ким Чен Ир, който твърдо вярвал, че "сексуалната близост с тийнейджърки ще му донесе безсмъртие" (Ким Чен Ир почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от Свободно време.
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
4
 
! Отговори
Elitar преди 1 седмица
Ако това наистина е вярно този е за разтрел. Това освен сексуално посегателство е и педофилия. Не искам да знам какво им е на тези родители. Това е едно от най- лошите неща за един родител. Някой да посегне на детето ти по какъвто и да било начин и ти нищо да не можеш да направиш.
135
2
 
17
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
А за спалнята? Пачките? И снимащата ? Няма съществена разлика .Как се избираше мис България през 90- те? Кой ги избираше?Много въпроси и един отговор.Пари и власт.
134
18
 
3
 
! Отговори
Червен диктатор преди 1 седмица
Искам и аз да съм диктатор и да шляпам най-красивите български ученички, а останалите българи да са ми роби и да разполагам с живота и съдбата им, както е в Северна Корея, и както беше по времето на кумира ми Бай Тошо. Евала на Ким, Путин, Фидел, Тодор Живков и останалите комунистически диктатори, знаят как да живеят за сметка на другите. Някой ще кажат, че това са живи ***, но аз ще кажа, че са светли личности, достойни за пример и олицетворяват мечтания начин на живот за всеки комунист.
133
4
 
16
 
! Отговори
Зелена Йода преди 1 седмица
А кога да очакваме публикация от избягал служител на тайните служби да разказва как след вечерите на удоволствие с девствениците всяка от тях била изяждана от затворници, за да не остават следи. Айде спрете с тези простотии, че ставате жалки смешни като медия (ако изобщо може да се наречете такава).
132
4
 
17
 
! Отговори
:( преди 1 седмица
Все по-рядко влизам в този сайт.Опростачване, изключителна неграмотност и никаква цензура.Променете нещата, за да имате качествена аудитория!
131
4
 
16
 
! Отговори
Dse преди 1 седмица
Аз в този живот не успях да попадна на девица, а този хубавц си добавя по 25 на година.
130
6
 
3
 
! Отговори
До Бозаджията преди 1 седмица
Верно ама само с по амбициозните ,дето и сега се продават за щяло и нещяло. По скромничите някак не им връзваха.
129
1
 
8
 
! Отговори
Гулю преди 1 седмица
А как остават девствени за да са в отряда 25 девствени моми?
128
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Клипа го има в друг сайт.Явно северните не чакат като други нации 25 девици на небето и в името на някой извършват атентати,а си избират най доброто за непубличния дом на изкушениятаМорала на този клан от СК е никакъв и грозно.Затворили си границите и правят каквото си искат с хората.
127
5
 
8
 
! Отговори
Васил преди 1 седмица
Шляпа ги кат жувотно
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И къде е кадъра? 🙂
125
4
 
20
 
! Отговори
КУР ЧУКА ПУТЕ преди 1 седмица
Ей тъй си живеят Баш кумунягите.
124
7
 
9
 
! Отговори
Кур Чеп Ин преди 1 седмица
Браво на нашия.Всички сме заченати в грях.И така ще бъде до края на цвиливилизацията.
123
8
 
47
 
! Отговори
Стойчо Караилиев преди 1 седмица
Явно статията е писана от някой "много умен" журналист на 25-30 години, който я е превел набързо с Гугъл преводач и дори не знае, че дядото на Ким Чен Ун е Ким Ир Сен. Тук западната пропаганда е много крайна във фантазиите си. Не че одобрявам режима в Северна Корея, но не одобрявам и западния инвазивен, налагащ и ограбващ начин на прокарване на "правилна демокрация"! Ако не е по западен модел, значи не е правилно. Преглеждайте си статиите. Нямате ли редактори? Или пестите от пари?!
122
33
 
26
 
! Отговори
Бозаджията преди 1 седмица
В България беше същото преди 89г . Разни партийци и техните деца и внуци дерибействаха и си правеха каквото поскат с всяко по хубаво момиче.
121
4
 
13
 
! Отговори
Баба. преди 1 седмица
Преди години две 17 г. годишнИ ми казаха , че познавати много полицай и митничари! Казах им , чесъм нито едно от двете!
120
2
 
38
 
! Отговори
Луд с лопата преди 1 седмица
Даже не са си направили труда, да прочетат текста преведен с Гугъл и да оправят грешките си.Голяма част от написано е пълен т...к , също като глyпakът които го е превел.
119
14
 
47
 
! Отговори
Presiyan Dimitrov преди 1 седмица
Как по 25? Американската фондация която Ви плаща е пропуснала да ви каже че са 365. За всеки ден от годината е по една. Даже след половият акт я одират жива и после я бесят и я палят на бесилото! Като търсите сензации от подобни статии,поне напишете реална такава за Джефри Епстийн например и неговите гости. Или понеже е Американец не Ви позволяват?
118
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ха ха ха, личи си почерка на Холивуд в научната фантастика. Джордж Лукас и Стивън Спилбърг са работили над статията, а неграмотните български лакеи са я омаскарили с множество стилистични и правописни грешки точно преди публикуването тук! Евтино, грозно и неубедително. И едно въпросче за финал- Ким изкарал ли е инфаркт безсимптомно?
117
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вие, не си ли четете текстовете преди публикация? И дядото на Ким Чен Ун е Ким Ир Сен.