Крясъци и обиди в час! Нова арогантност в училище...

Ученици заснеха подигравката с учителката си и я качиха в интернет
21 апр 2016 07:00,
187
Крясъци и обиди в час! Нова арогантност в училище...
Кадър: Youtube

Нова срамна сцена на арогантност в училище доби публичност в социалните мрежи. Десетокласници от Професионалната гимназия "Никола Вапцаров" в Стара Загора сами заснеха невъзпитаното си поведение в час по английски и качиха видеото в социалните мрежи.

За няколко часа кадрите бяха гледани над 20 000 пъти.

В тях се вижда как момчетата крещят, пръскат се с вода от бутилки, разместват столове и чинове в класната стая. Безредието цари на фона на отчаяните опити на учителката да ги успокои и да въведе ред.

"Казах да оправите столовете", се чува да казва на висок глас педагожката. Но вместо това учениците отговарят с викове и подигравки.

За случая вече е уведомено просветното министерство. Очаква се то да обяви какви мерки ще бъдат предприети.

Регионалният инспектор по образование също е поел случая, предстоят разговори на класа с класния ръководител и директора.

Пред местни медии потърпевшата учителка споделя, че е много обидена от случилото се. Тя признава и че се замисля дали да не смени професията си, въпреки обичта си към нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Училището е да образова, а не да възпитава или превъзпитава. Възпитанието и начинът на поведение се формират в къщи от родителите, още докато децата са малки. Тия вече са изтървани, цялото поколение е изтървано, цялата държава е изтървана!!!
33
3
 
28
 
! Отговори
11 преди 8 години
Като си помисля, че половината от тези *** ще нахлуят в София и допълнително ще ни вгорчат живота с простотията си, лошо ми става!!!
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
52 - В момента в България е модерно толерантността да се отрича и оплюва. И после как няма да се случват такива неща?
31
3
 
23
 
! Отговори
** преди 8 години
Родителите са виновни,защото тези"деца"се държат и в къщи така!Родителите не обръщат никакво внимание за възпитанието на децата си,искат това да се случва в училище,но това е екипна работа и всеки трябва да си понесе задължението!
30
2
 
19
 
! Отговори
Възпитание !!! преди 8 години
Майки ,бащи ??? Има качества за които не сте и чували ( толератност ,уважение ,самокритика ,скромност ) защо учите децата си само на самоинициатива ?!!? Качество ,при което ако сивото ти вещество неможе да работи правилно ,става вандалщина !!! Бъдещето на такива деца води до упадък на цяла нация !!!!
29
1
 
30
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
До 48Иска ти се , ама реалността е друга. Моли се да не ти станат шефове след 10г. че като знам къде живеем тези може и министри да станат.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бай ИванАми точно за това става дума.
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще станат добри миячи на чинии!
26
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 40 години също имаше такива неща в училищата.
25
2
 
22
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Макдоналдс набира кадри ...
24
8
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
До 39Какви последствия ? След 1999 г когато станах 9 клас на всякъде беше анархия. Учех в техникум където директора беше комунист и не даваше да се ходи с дълги коси, обеци и къси панталони. И все пак си беше анархия, учители като тези от клипа ги побърквахме, но имаше и такива от които имахме респект. Нещата в образованието излязоха извън контрол в средата на '90-те. За мен сега са си виновни учителите че не си извоюват повече права, да могат да наказват и др.
23
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Вива БокоНормално е и учителите, както всички работещи да получават заплата. И вие също работите за доходи. А това, че са обект на гавра и от родители,от МОН, от ученици и затова и няма желаещи млади хора да влязат в системата много скоро ще го усетят всички. Защото тази армия от войнстваща простащина и неграмотност, съчетана с тотална некадърност утре ще ви дойде като работници, като началници и ще трябва да се справяте с нея ежедневно - и на улицата и в работата.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВасилевЗащото родителите също са продукт на образованието, само че преди 20 години. Всичко е навързано.
21
1
 
36
 
! Отговори
Главен Редактор преди 8 години
Какви да са децата след като родителите им са салфеткаджии и наркомани? То кeлешчето не отива на училище да учи а отива да се прави на мъж. Закривайте и училищата, и без това няма полза от тях. Всичко живо е неграмотно. Нека поне не вземат дипломи че да почват работа после. Оставете ги да пораснат без образование и да видите как същите салфеткаджии и наркомани (родителите) ще трябва да си гледат отрочето докато умрат от старост, понеже то милото неграмотниче няма да може да работи - необразовано
20
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко започва от семейството. От малки трябваше да им е набито в главата, че в училище се слуша и внимава, а към учителите да се отнасят с уважение. Липсват първите 7 години, вината е на родителите.
19
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даскал не се научава на нищо. Той, до края на живота си остава на нивото на учениците си. Кой с какъвто се събере такъв става.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 29. Ами направи справка в гугъл, повечето от африканските страни какъв процент отделят за образование. Или Белизе, или Тимур. И как се отразява това на икономическия растеж. Има си връзка м/у тези неща. Нищо не става без пари в този материален свят. От спорта до образованието.
17
23
 
1
 
! Отговори
BOYAN преди 8 години
Обикновено в такива случаи вината е на учителя. Завършил съм гимназия преди 15 години и същете глупости си ги правихме и тогава, но само при който минаваше номера.Не казвам че е правилно, но на тази възраст по принцип си си *** особено пък ако си и момче....а нещата стават най-сериозни в чисто мъжка компания...та така....а и между другото развих се нормално така че ги обричайте момчетата
16
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите учители, с изключения, няма личностни качества да обучават. Отдавна, който с виШу, не става за нищо ставаше и става даскал. Причината за неграмотност.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е, от образованието зависи всичко останало. От хулиганските изцепки по пътищата, през ц...та в гетата, до корупцията по високите етажи.