Наказание в забавачка: Дете, само в стая, със сапунисани очи!

Според учителката то било изцапано и тя измила лицето му
8 сеп 2017 14:00,
65
Наказание в забавачка: Дете, само в стая, със сапунисани очи!
Снимка: архив Reuters

Пореден сигнал за агресия в детска градина идва от Стара Загора.

Майка на малчуган, посещаващ детска градина "Мечо пух" сподели в социалните мрежи, че детето й е било бито.

Малчуганът разказал, че е бил бит от госпожата, защото не слушал и бягал в двора. Заради това бил наказан, като е затворен сам в стая, а очите му били сапунисани.

Още по темата

Майката видяла синините по телцето му, след като вчера отишла да го вземе. Госпожата, която била на смяна, не знаела какво се е случило.

Учителката разказала, че не е удряла детето. Било изцапано и затова просто измила лицето му. Завела го в самостоятелна стая, за да разговаря с него, защото отказало да се храни и започнало да хвърля приборите по земята.

От Община Стара Загора разпоредиха незабавна проверка в детска градина "Мечо пух".

"По-големият проблем е този белег, който е останал тук – вероятно или самото дете по твърдение на учителката – си е удряло главичката, имало такъв маниер понякога, когато е изнервен, или е блъснат – това не можем да го твърдим за съжаление", заяви пред БНТ Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора.

"Сега от тук нататък следват съответни наказания. И те ще бъдат много категорични и строги, защото напоследък всички сме много чувствителни. Аз заставам зад това, че трябва да бъдем много търпеливи към децата, особено към децата с такива особени образователни потребности деца", увери заместник-кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Който щади тоягата си, мрази сина си, а който го обича, наказва го навреме."от Библейски Притчи Соломонови
36
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц. Много сте прости . Проблема не е в децата , проблема е в изтрещелите възрастни мразещи деца . Трябва психо тестове за всички работещи с деца учителки в детски градини и училища . Щом нямат чувство емпатия обич и търпение към децата - вън да ходят да пасат ***
35
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
после реват даскалята ,ч е ядат бой от родителите... аз ако съм, въобще няма да чакам на тая "държава за справедливост, ще раздавам аз!
34
2
 
6
 
! Отговори
информативно преди 6 години
очевидно поръчката за камери по усвояването на едни пари сега е по-важна и от национализацията на приватизирания за левче Дунарит преди следващата му продажба за левче, обаче за Разнообразие да съберете няколко реда и за изложбата в Норвегия, на която гърци се облекли като тракийци и баламосвали викингите, че траките били дребно гръцко племе
33
5
 
7
 
! Отговори
Камен Донев преди 6 години
"Въобще боят той не е да разгражда, той изгражда. Ся не ги бият. Ся само ги мъмрят. Не мое да мъмриш брат!"
32
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долнопробен и полуромски град, пълен с прстаци.
31
7
 
22
 
! Отговори
Иванчо преди 6 години
Ами трябва си бой. Иначе като гледам каква *** расте последните години - пълно разпускане, некултурни, разлигавени , необразовани , невъзпитани , .... то откакто свят светува е доказано , че единствения начин за що годе ред и дисциплина е боя.
30
3
 
29
 
! Отговори
Един учител преди 6 години
"с такива особени образователни потребности"Е то всяко съвременно дете е с "особени образователни потребности". Всички мамини синчета са специални и трябва да ги галим с перце дикато ни удрят, псуват и заплюват в лицето.
29
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старозагорско е най-лошият край на България.Гадни и лицемерни хора, цгания, бедност, упадък...
28
8
 
11
 
! Отговори
ЕЛИ преди 6 години
Прекалено зачестиха сигналите за бити деца в градините.Нещо мътна ми изглежда тази работа.Същите тези майки може и те да налагат отрочетата си, но това е друго нещо- те имат право да го правят.Едва ли госпожите са някакви аборигени , че да не знаят какво могат и какво не.Ако действително го правят дали децата биха изглеждали така "посинени" направо пребити.
27
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оффф, ама то и въпросното лапе било със специални образователни потребности... Много се навъдиха в последно време такива, бе! Прекалено лесно се дава такава определение на всяко разлигавено и изтървано от родителите си дете, а това не е добре. По този начин му се дава възможност да тормози всички около себе си, а като порасне не ми се мисли какъв гамен ще бъде. Ще бяга на двора и ще хвърля прибори?!?! Я един здрав шамар и да седи при другите деца тихо и кротко.
26
1
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
До онбашиятаИ къде пак видя толерастия?Само толерасти и соооросоиди са ви в главите на вас.Сигурно, обаче, ще си първи, който ще налети да бие някоя възпитателка, ако детето ти каже, че го е ударила.
25
7
 
17
 
! Отговори
Една Майка преди 6 години
Хайде попитайте цялата група деца какво са яли за обяд. Сигурна съм, че от 20 деца ще съвпаднат не повече от 5 отговора ( я да, я не), а какво ли да мислим за едно дете, което е плакало защото му влезнал *** в очите. Вярвайте ми, не защитавам никого, чисто и просто съм обективна. Знам , че има изтрещели учителки, за който трябва да има наказание, изразявам мнение по статията.
24
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За градините не зная, но какво би станало, ако се сложат камери по домовете на най-претенциозните майки? Възпитанието и отглеждането на дете е двустранен процес.
23
7
 
10
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
заради толерастите дето отрекоха класическия и изпитан бой, възпитателките трябва да измислят нояи, неизпитани и потенциално опасни техники, затова е важно да избесим толерастите по дърветата и да върнем класическото възпитание
22
1
 
16
 
! Отговори
Deja преди 6 години
Камери, камери, камери!!!
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преподавам в горен курс и на мен лично камера в класната стая ще ми улесни работата. Против съм да се наблюдава от произволни хора, но който е заинтересован, да има достъп да прегледа записите.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ето че нуждата от камери се потвърждава !
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За работа с деца трябва да се приемат служителки с предварителна проверка на нервната и психичната системи. Ако незнаят как да се обърнат към психолог и нерволог! Не е възможно да поставиш при малки деца хора с отклонения и да се чудиш защо децата са целите в синини и рани! Това не вие бай Тошовото време когато народа беше със здрави нерви и без психо отклонения. Тогава живота беше спокоен без нерви и притеснения. Сега 90 % са лу.ди и сами си говорят!
18
2
 
21
 
! Отговори
Edna преди 6 години
1. Децата са толкова много в група, че не е възможно да бъдат нон стоп наблюдавани.2. Наистина деца със специални нужди - разбирай с различни психически проблеми-са заедно с другите, някои от тях са агресивни към останалите деца, други се самонараняват...3. Психолози!!! Но масово дори и в големите училища се предлага мизерна заплата и договор на 4 часа.