ВУЗФ събира ученици на ежегодната академия за новите бизнес лидери

Първото издание ще се проведе на 31 октомври в сградата на университета
Обновена: 26 окт 2017 13:18 | 26 окт 2017 13:16,
1
ВУЗФ събира ученици на ежегодната академия за новите бизнес лидери
Снимка: Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

За трета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира академия за новите бизнес лидери. Първото ѝ издание ще се проведе на 31 октомври от 10:30 часа и ще събере на едно място ученици от 10, 11 и 12-и клас.

По време на академията лектори от ВУЗФ ще дадат ценни насоки и препоръки на участниците как да развият качествата и уменията, необходими на лидерите в съвременния бизнес. Тазгодишното издание на инициативата ще обърне специално внимание на ролята на социалните мрежи при изграждането на имидж. Първата тема, която от ВУЗФ са подготвили за учениците е: "Как да изградим успешен образ в социалните мрежи?". По време на срещата ще се засегнат въпроси и относно сигурността на личните данни на потребителите във виртуалното пространство.

Академията за новите бизнес лидери, която ВУЗФ организира, е безплатна и всеки, който иска да се включи в нея, трябва да се регистрира на http://iskam.vuzf.bg. Тя ще продължи до края на настоящата учебна година с разнообразни и полезни занятия всеки месец.

За пръв път ВУЗФ организира академията през 2015 година, като оттогава досега през нея са преминали над 500 ученици от цялата страна. С нея от университета дават своя принос при изграждането на новите бизнес лидери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам, че картинката цели да е международна, но можеше да поставим и една по-слявяно-българска физиономия ...