Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол"
Обновена: 21 юли 2018 16:36 | 21 юли 2018 14:31, Анисия Иванова
249
Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!
Снимка: БТА

Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме традиционно и електронно обучение.Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на Националното съвещание на партията.

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в училищата. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с истинските ни ценности“, коментира Нинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Тя призова за образователна система, адаптирана и обърната към дигиталното поколение.

"Това е бъдещето на младите хора. Трябва да се подготвим за това, даже сме закъснели. Нека да развиваме традиционно и електронно смесено обучение“, заяви лидерът на БСП.

По отношение на образованието и науката, Нинова смята, че държавата се е оттеглила.

"Държавата да си поеме ролята и да гарантира качество и съдържание в образованието. Ето защо предлагаме – безплатни детски градини, един учебник за един клас в цялата страна. Общественият ресурс да отива за държавните и общински училища“, каза тя и допълни, че целта е развиване на аналитични способности и възпитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
17
 
7
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 5 години
Вън комунистите от евроатлантическа България!
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки несъгласен с казаното е грешка на природата.
39
5
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
КОМУНИСТИТЕ СА КАПИТАЛИСТИ!
38
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как сте ***? Пикаете ли газчица? :)
37
3
 
18
 
! Отговори
грешиш преди 5 години
До Анонимен 34Това не е заиграване,а демонстрация на позиция,което значи поемане на отговорност!До колко е искрена е друг въпрос!Тя просто прави политика!Защо тропчо от Банкя не взима отношение,а прехвърля въпроса към Конст.съд?Защо той като премиер не поема отговорност!?Между другото ,половината съдии са за конвенцията!А съвсем друг въпрос е,че това изобщо не е работа на този съд!
36
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, Що синът ти работи в Голдман Сакс тогава? Те са едни от от най-отявлените радетели на *** простотиите ??
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Орбан шеф на БСП, Нинова оставка.
34
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли най-накрая да се намери един корав, мустакат булгарин да и запуши устата на тая, най-накрая бе?!? Аман, на всяко гърне мерудия!
33
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази дали не е на заплата към някое НПО никой не казва нищо за НПО-тата интерестно.
32
2
 
20
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
ВРЕМЕ Е да се изучава ВЕРОУЧЕНИЕ в училищата.Така е в Румъния , Гърция ,Сърбия.Това ще спаси децата от джендърството.Не мога да разбера защо депутатите не гласуват такъв закон.Става въпсос не само за християните ,а и за мюсолманите, защото и християнските деца и мюсолманските попадат под влиянието на секти и на джендърство.Само със закон за вероизповеданията ще спасим нашите деца християни и мюсолмани от вредното влияние на секти и краен ислямизъм.
31
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 30Ми не, не е права да се заиграва със страховете на едни други психично нестабилни хора които още имат портрета на Сталин над камината. Това не е политика това е евтин ПР. ОСобено след като ПЕС ги кара да подпишат което означава, че на Нинова дните и са преборени :)
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИК е базирана само върху третия- *** пол( соуциално- обществен- трансгалактик- куатро- хомонулус)!А НПО-тата, дето искат да увиснат на многомилионно *** финансиране от държавния бюджет, гарантиранно им от ИК, могат да си пеят в " прозорчето на Овертон", ако искат *** Марсилезата!Българите знаят за ко иде реч и не ги кефи идеята за *** ИК!Щото видяха набичкания с *** ИК пропагандата швед, как риташе в главата камериерката на морето! *** НПО си мълчаха тогава!
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 21Да, пропуснал е само цяла Източна и Южна Азия, Източна Европа, Латинска Америка. Сигурен съм, че е безобидна грешка от негова страна.
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 28Какво искаш да кажеш , че в Китай няма олигархия и че няма диктатура ли ? Ти виждал ли си какво е в китай освен големите градове? Още живеят в колиби.
27
3
 
34
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Отчаяна или не,Нинова в случая е права!Проблема не е в Нинова и БСП,проблема е в нас,че сме опряли до Нинова и БСП да спасяват България!За да тръгнат нещата не става с приказки,а с по-голямо разчепатено дърво!
26
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените тролчета в пълна защита на другарката :) смешни сте ако си мислите, че с няколко коментара ще промените мнението на хората :) единствените които четата коментарите сте вие общо взето :)
25
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя *** иделогията вече е в училищата. Разходете се покрай някое софийско школо през междучасие и вижте какви деца стоят навън. Вече всеки клас има поне 10-на хомосексуални деца. Директориките на училищата получават средства от американски НПО-та като Фулбрайт и Америка за България.
24
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега като ни подпукат френски адвокати и могъщи НПО-та дупетатите ще клекнат и ратифицират конвенцията.
23
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова е отчаяна просто няма за какво друго да се хване че да се прави на опозиция. Тези просто нямат политика с която да изпъкнат за това си играят със "страховете" на хората които са общо взето много малък процент който няма никакво значение дори на избори.
22
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Как да няма нищо общо,нали има някакви транссексуални учители които ще посещават училищата и детските градини и ще провеждат обучение насърчаващо децат да стават хомосексуалисти,лесбийки или тpаверси.Тва според вас добре ли е?Някакъв извратеняк да обяснява на малкото ви детенце колко е добре да го пипат чичаци със силиконови цици или лелички с брада ,мустаци и напрщял инструмент в гащите.Тези ***-инспектори са с имунитет срещу законите на България.Вълците в кошарата...